Tüm Versiyonu Göster : Çeşme mercan avı devam
Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar dilemek istiyorum.Bu aralar pek paylaşım olmadığı için(bide sığacık trança avı paylaşımından sonra :helal: bizimkisi..) neyse maksat muhabbet pazartesi gittiğimiz avı hadi paylaşayım dedim.Avımıza geç başlasakta balığın çok istekli olması bize zamanın nasıl geçtiğini anlatmadı ve sonuç olarak gayet güzel bir gün yaşadık.Çok fazla resim çekme fırsatımız olmasada birazını resmettik, herkese iyi avlar diliyorum.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Tamer abi temiz av olmuş kırmızı eline sağlık afiyet olsun
kaptankarabulut
04-08-2011, 16:59
Vay Tamer kardeşim,maşallah domates tarlası gibi kıp kırmızı yapmışsın her tarafı.
Tebrik ederim güzel bir gün geçirmişsiniz. Afiyet bal şeker olsunlar.Bir ay sonrası burada buluşmak ümidiyle..
Murat ÇAKMAKÇI
04-08-2011, 18:10
Maşallah maşallah bunlar ne ALLAH nazardan saklasın bütün avları böyle geçsin afiyet olsun:helal:
Herkese çok teşekkür ederim, bu arada Süleyman abim ikaz etti sigara paketi için çok özür diliyorum.Asla kullanmam fakat boyları anlaşılsın istedim.
Murat ÇAKMAKÇI
04-08-2011, 18:54
Tamer abi bide malbuş paketi samsun filan olsa neyse:D
ferdi demir
04-08-2011, 19:24
Elinize sağlık Tamer abi güzel av olmuş,paylaşım için teşekkürler..:helal:
Kamil ESEN
04-08-2011, 20:25
Ben biraz sansür uyguladım pakete ama,böyle daha iyi oldu galiba.Şansınız daim olsun.Rastgelsin..
kaptankarabulut
04-08-2011, 20:38
Ya Kamil hocam sen bi dahisin..:D :D Sanki benim çay bardaklarına benziyo gibi geldi bana...:D :D :D
İrfanavcı
05-08-2011, 01:11
Tamer kardeşim bereketli bir av olmuş mercanlar çok güzel görünüyor.
afiyet olsun paylaşıma teşekkürler.
Bornovalı
05-08-2011, 06:13
süper bir av olmuş ellerinize sağlık.
Çay bardağı bencede dahiyane teşekkürler
Anıl ÜNALAN
05-08-2011, 10:17
Tebrikler Tamer abi çok güzel av olmuş.Havaların bozuk gitmesinden dolayı bu aralar pek rapor göremiyoruz raporun gözlerimizi süsledi :)
Devamı yine seninle olsun :)
Tuncay GÜNAY
05-08-2011, 22:08
Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar dilemek istiyorum.Bu aralar pek paylaşım olmadığı için(bide sığacık trança avı paylaşımından sonra :helal: bizimkisi..) neyse maksat muhabbet pazartesi gittiğimiz avı hadi paylaşayım dedim.Avımıza geç başlasakta balığın çok istekli olması bize zamanın nasıl geçtiğini anlatmadı ve sonuç olarak gayet güzel bir gün yaşadık.Çok fazla resim çekme fırsatımız olmasada birazını resmettik, herkese iyi avlar diliyorum.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
ohhhhhhh mercanlar süperrrrr afiyet şeker olsunnnn.
kordonboyu
07-08-2011, 00:54
Vallaha ne diyeyim, havalardan dolayı kesat geçen şu günlerde kırmızıları görmek çok güzel oldu. Bu güzel av için sizi tebrik ederim...
elinize sağlık 50 kuruş fazla olsun ama illa kırmızı olsun
Raif Yelkenci
15-08-2011, 19:05
Tamer abi gerçekten kaliteli balıklar elinize sağlık tebrikler.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.