Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Gölmarmara sazan avı

kaptanpoyraz
06-08-2011, 11:43
Geçen pazar günü sabahın erken saatlerinde Mehmet arkadaşımlar birlikte Marmara gölüne gittik. Ama geceden gelip kamp kuranlar yüzünden doğru dürüst olta atacak yer bulamadık. Neyse kıyıda köşede bir yer bulup öğle hava ısınıncaya kadar avlandık. Beklediğimiz gibi olmasa da yine de eli boş dönmedik.

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]

TUĞYAN
06-08-2011, 12:08
Yusuf abi eline sağlık afiyet olsun

Murat ÇAKMAKÇI
06-08-2011, 16:09
Yusuf abi eline koluna sağlık azda olsa kurtları dökmüşün
biz ne yapalım hava çok sert evde pinekliycez
afiyet olsun paylaşım için teşekkürler:helal:

avlar
06-08-2011, 19:19
Tebrikler güzel bir av olmuş,afiyet olsun.

kaptankarabulut
06-08-2011, 20:42
Yusuf kardeşim,az da sayılmaz tavalıklar çıkmış.Afiyet olsunlar..

ustam18
07-08-2011, 12:29
Yusuf Kardeş eline sağlık tavalığı kapmışsın.Afiyet olsun.Rastgele.(Haddim olmayarak bir tavsiye:soldaki iki balığı ben olsam almazdım,büyüsünde gelsin derdim.)

sprinter2005
07-08-2011, 12:41
Lütfen limitlere uyalım..uymayanları uyaralım .....

Anıl ÜNALAN
07-08-2011, 22:02
Av için tebrik ederim ama en soldaki sazan gerçekten biraz ufakmış limitler bazen boyun normal olduğunu söylesede gönlümüzü ferahlatmak için hemde büyümeleri için küçük gelen balıkları geri bırakalım.

İrfanavcı
08-08-2011, 00:28
yusuf kardeşim emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.

oltacı35
08-08-2011, 00:37
yamaha fazer binmeye benzemez bu yusufum.oltanı kapıcan erken gidicen balığa.

şaka bir yana beklemediğin buysa beklediğin ne kadar.

ben izmirriders tan (fisherman).

selamlar.rastgelsin.

aydınhasanemre
08-08-2011, 09:02
yarım günde iyi balık afiyet olsun

kaptanpoyraz
08-08-2011, 12:07
yamaha fazer binmeye benzemez bu yusufum.oltanı kapıcan erken gidicen balığa.

şaka bir yana beklemediğin buysa beklediğin ne kadar.

ben izmirriders tan (fisherman).

selamlar.rastgelsin.

Vay Nazmi abicim burada da görüşmek kısmetmiş. Çok sevindim.
Biz bu işlerin daha çok yenisiyiz. Seninde tecrübelerinden yararlanma imkanımız olur inşallah.

Onur ADIGÜZEL
08-08-2011, 14:51
Av için tebrik ederim ama en soldaki sazan gerçekten biraz ufakmış limitler bazen boyun normal olduğunu söylesede gönlümüzü ferahlatmak için hemde büyümeleri için küçük gelen balıkları geri bırakalım.

limitler boyun normal olduğunu söylese de demişsiniz ancak buradaki balıklardan soldaki iki tanesi zaman 40 cm in altında.yasal değil bu boyu almak...diğerleri için vicdani sirkü belki söz konusu olabilir...

adolomorola
08-08-2011, 15:01
limitler boyun normal olduğunu söylese de demişsiniz ancak buradaki balıklardan soldaki iki tanesi zaman 40 cm in altında.yasal değil bu boyu almak...diğerleri için vicdani sirkü belki söz konusu olabilir...

Sana katılıyorum Onur hocam.;)
Yusuf abininde acemiliğine vuruyorum zaten kendiside bu şekilde( Biz bu işlerin daha çok yenisiyiz. Seninde tecrübelerinden yararlanma imkanımız olur inşallah) belirtmiş umarım Yusuf abimizde bundan sonraki avlarında boy limitlerine dikkat edecektir.
Konuya karşı ilgisiz kalmadığın içinde ayrıca teşekkürlerimi sunarım..;)

Onur ADIGÜZEL
09-08-2011, 16:55
Sana katılıyorum Onur hocam.;)
Yusuf abininde acemiliğine vuruyorum zaten kendiside bu şekilde( Biz bu işlerin daha çok yenisiyiz. Seninde tecrübelerinden yararlanma imkanımız olur inşallah) belirtmiş umarım Yusuf abimizde bundan sonraki avlarında boy limitlerine dikkat edecektir.
Konuya karşı ilgisiz kalmadığın içinde ayrıca teşekkürlerimi sunarım..;)

ben teşekkür ederim Öner abicim. buradan ahkam kesmek değil maksatım hep birlikte hergün yeni birşey öğreniyoruz... iş sazan olunca biraz daha hassas oluyorum sanırım :) inşallah bir daha ki avlarda en güzel trofeler denk gelir tüm dostlarımıza :)

kaptanpoyraz
10-08-2011, 11:14

Sana katılıyorum Onur hocam.
Konuya karşı ilgisiz kalmadığın içinde ayrıca teşekkürlerimi sunarım..

Bu konudaki tenkitlerinizi ve uyarılarınızı dikkate alacağımdan hiç şüpheniz olmasın.
Bu tenkitlere kızmak bir yana daha siteye üye olurken de belirttiğim gibi çok acemi bir balık meraklısı olarak bir şeyler öğrenmek ve buradaki tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak için buradayım.

adolomorola
10-08-2011, 17:28
Bu konudaki tenkitlerinizi ve uyarılarınızı dikkate alacağımdan hiç şüpheniz olmasın.
Bu tenkitlere kızmak bir yana daha siteye üye olurken de belirttiğim gibi çok acemi bir balık meraklısı olarak bir şeyler öğrenmek ve buradaki tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak için buradayım.

Konuya karşı duyarlılığınız için teşekkürler Yusuf abi..;)

Onur ADIGÜZEL
10-08-2011, 21:53

Yusuf abicim anlayışından ve yaklaşımın dolayı teşekkür ederim :) inşalah Manisa'ya geldiğimizde birlikte da avlanır tanışma fırsatı buluruz:) saygı ve selamlar abicim :)