PDA

Tüm Versiyonu Göster : Denizli Hasan Balıkçı'yı ağırladı

Tuncay GÜNAY
07-08-2011, 23:32
dosluk dostlu dostluk dedik ve kaptan karabulut tan sonra da hasan balıkçıyı misafir ettik güzel vakit geçirdiğimize inanıyorum sevdiğimiz dostlarımızın kulaklarını çınlattık.balık yok fakat muhabbet çoktu

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

İrfanavcı
07-08-2011, 23:45
Dostluklarınızın devamını dilerim Tuncay kardeşim hani resimler nerede.
o güzel kareleri görmek isteriz.paylaşıma teşekkürler.

Tuncay GÜNAY
07-08-2011, 23:49
Dostluklarınızın devamını dilerim Tuncay kardeşim hani resimler nerede.
o güzel kareleri görmek isteriz.paylaşıma teşekkürler.

resimleri de koydum irfan abii ama 2 konu gibi oldu 1. sinde konu var 2. sinde konuyu alıntı yaparak fotoları koymuşum sanırım.

İrfanavcı
08-08-2011, 00:34
resimleri de koydum irfan abii ama 2 konu gibi oldu 1. sinde konu var 2. sinde konuyu alıntı yaparak fotoları koymuşum sanırım.

bu şekildede olur önemli değil,gerçekten çok güzel kareler ve dostluk örneği.
hepinizi kutlarım paylaşıma teşekkürler.:helal::helal:

adolomorola
08-08-2011, 14:09
Tuncay çok güzel bir dostluk örneği sunmuşsun hepimize öncelikle seni ve aileni canı gönülden kutlarım.:helal::helal::helal:
Hasan abiye gelince o zaten balıktan çok dostluğa önem veriyo ve bunuda bir kez daha kanıtlamış oldu.
GÜNAY ve BALIKÇI ailelerinin tüm fertlerini bir kez daha kutluyorum.
Dostluğunuz her daim baki kalması dileklerimle...;)

Kamil ESEN
08-08-2011, 17:32
Ooo maşallah yakışır.İki sağlam dosta yakışır bir ziyaret olmuş.Allah daim etsin..

Murat ÇAKMAKÇI
08-08-2011, 17:52
Tuncay kardeşim türkiyenin gördüğüm kadarıyla en iyi çupracısını misafir etmişsin ne mutlu sana,ispanyollarda raul var bizdede hasan balıkçı
ben kaç sefer balığa çağırdım gelmedi bak denizlide demek, seni çok seviyor kardeşim:)

kaptankarabulut
08-08-2011, 17:53
Yaaa Tuncay,pamukkalenin o güzelliği canlandı şimdi gözümde.Kayıvalidenin o güzel yemekleri tüttü burnuma buram buram,Kayın babanın o güzel sohbeti çınlattı kulaklarımı.hASAN'nın ve senin o güzel sohbetlerine bir de kayın babanın sohbeti eklenince sabahı etmişsinizdir tahmin ediyorum.Paylaşım için çok teşekkürler.İşte en güzel kareler bunlar..

paşalı
08-08-2011, 19:19
Bu güzel kareleri paylaşmanızdan dolayı teşekkür ederim.Dostluğunuz her daim sürsün.

Tuncay GÜNAY
08-08-2011, 21:39
Tuncay çok güzel bir dostluk örneği sunmuşsun hepimize öncelikle seni ve aileni canı gönülden kutlarım.:helal::helal::helal:
Hasan abiye gelince o zaten balıktan çok dostluğa önem veriyo ve bunuda bir kez daha kanıtlamış oldu.
GÜNAY ve BALIKÇI ailelerinin tüm fertlerini bir kez daha kutluyorum.
Dostluğunuz her daim baki kalması dileklerimle...;)

önerim isimler önemli değil biliyorsun gönlü temiz olanlar koşulsuz dostumuzdur. karareis kampımızın dadı damağımızda kaldı. ne dersin demirköprü barajı kampı uyar bize adem abiler hasan abiler izmirden sizler manisadan bizde denizliden bir çıkarma yapalım mı bayramdan sonra :)))

Tuncay GÜNAY
08-08-2011, 21:41
Ooo maşallah yakışır.İki sağlam dosta yakışır bir ziyaret olmuş.Allah daim etsin..

kamil hocam birliktede olsun inşallah ramazanı geçirelim bir araya gelelim istiyorum cümbür cemaat aile org.

Tuncay GÜNAY
08-08-2011, 21:43
Tuncay kardeşim türkiyenin gördüğüm kadarıyla en iyi çupracısını misafir etmişsin ne mutlu sana,ispanyollarda raul var bizdede hasan balıkçı
ben kaç sefer balığa çağırdım gelmedi bak denizlide demek, seni çok seviyor kardeşim:)

teşekkürler muradım ben takımı yemi ona göre kullandım yani çağırmasını bileceksin :)))):deli:

Tuncay GÜNAY
08-08-2011, 21:45
Yaaa Tuncay,pamukkalenin o güzelliği canlandı şimdi gözümde.Kayıvalidenin o güzel yemekleri tüttü burnuma buram buram,Kayın babanın o güzel sohbeti çınlattı kulaklarımı.hASAN'nın ve senin o güzel sohbetlerine bir de kayın babanın sohbeti eklenince sabahı etmişsinizdir tahmin ediyorum.Paylaşım için çok teşekkürler.İşte en güzel kareler bunlar..

kaptan deplasmanda bile susmadım biliyorsun kendi sahamızda hiç durmadım devamlı atak yani sahuru yaptık gün doğarken yattık yani yat gari diyen olmadııı :)))

Tuncay GÜNAY
08-08-2011, 21:47
Bu güzel kareleri paylaşmanızdan dolayı teşekkür ederim.Dostluğunuz her daim sürsün.

teşekkür ederim abi birlikte de olur inşallah.

Yağız DEMİR
10-08-2011, 08:11
bu fotograftakı gujzel karelerın hepo devamını dılerım super bır gun gectıgı her halınden bellı

erkepli
11-08-2011, 13:48
Dost, anlamı ne kadar güzel , dostlugun kıymetini bilmekse bambaşka bir meziyet, ben bu yaşıma kadar bir şey farkettim dostlukların içine yalan,çıkar,yarış girerse bozuluyor.
Gerçekten samimi olan dostluklarsa hiçbirşeyden etkilenmiyor,sofrasına oturduğun,sofrana oturan insanın küçük bir menfaat için seni sattığını yaşamaksa çok acı.Bu konuda günlerce yazsam bitiremem sanırım o yüzden fazla uzatmayacagım.
Umarım zaman harcadıgınız dostlukların emekleri boşa gitmez,saygılar.

kalfahasan45
11-08-2011, 17:41
Tuncay ınan bu dostluk alkışlanır :helal::helal::helal::helal::helal:allah dostluğunuzu daim etsin bu beraberliği ailece demirköprüde yaşıyalimolmazmı

Tuncay GÜNAY
11-08-2011, 23:45
Dost, anlamı ne kadar güzel , dostlugun kıymetini bilmekse bambaşka bir meziyet, ben bu yaşıma kadar bir şey farkettim dostlukların içine yalan,çıkar,yarış girerse bozuluyor.
Gerçekten samimi olan dostluklarsa hiçbirşeyden etkilenmiyor,sofrasına oturduğun,sofrana oturan insanın küçük bir menfaat için seni sattığını yaşamaksa çok acı.Bu konuda günlerce yazsam bitiremem sanırım o yüzden fazla uzatmayacagım.
Umarım zaman harcadıgınız dostlukların emekleri boşa gitmez,saygılar.

sayın remzi abi bir konu ancak bu kadar net bir şekilde yorumlanabilir. yüreğinin güzelliği büyüklüğü yapmış olduğun yorumdan anlaşılıyor. insanların gönlüne girmek parayla pulla olmaz dostlarla geçirmek için zamanımız da emeğimizde sonsuz inşallah sizinde bir dost kahvenizi içmek nasip olur.
sonsuz saygılar büyük üstad.