PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tekne olmadan, denizin tadı çıkmıyor.

Salih Reis
09-08-2011, 15:30
2 senedir dışarıdan üniversite bitirme ile ilgili yoğunluğumdan ötürü deniz ve balığa gerekli önemi gösteremedim (dolayısıyla kendimi ihmal ettim).

çok şükür başarı belgesiyle okulu tamamladım.

tekneyle ilginemediğim için satmaya karar vermiş ve nisan ayında tekneyi satmıştım, aradan 4 ay geçti denize ve balığa olan özlemim her geçen gün artarak devam etti.

Tekneyi sattığım arkadaş daha büyük bir tekne daha almış ve satmaya karar vermiş bende kendisinle görüştüm geri almak üzere anlaştım.

Denizde olmayı, balık tutmayı, limanda tekneyle uğraşmayı o kadar özledim ki anlatamam.

önümüzdeki haftadan itibaren balık olmasa bile bol denizli raporları sizlerle paylaşmak nasip olur.

İzmir de ikamet eden arkadaşlarla beraber avlanmak nasip olur insallah.

kaptankarabulut
09-08-2011, 17:24
Vay Salih reis,bende bizim Salih reis ortalardan kayboldu açıkcası inan merak etmeye başlamıştım.Hayırlı olsun diyelim.Her şeyde bir hayır vardır diyelim.Daha önce haberim olsaydı seni denize hasret bırakmazdım..Neyse artık raporlarını bekliyoruz..
Ayrıca ünüversiteyi bitirmene de sevindim.Sizi kutlarım..

Murat ÇAKMAKÇI
09-08-2011, 20:33
Salih usta ne mutlu sana tebrikler:helal:

muratdogan
10-08-2011, 07:53
Açıkçası azminize hayran kaldım.
BÖYLESİNE GÜZEL BİR TUTKU İÇİN GERİ DÖNÜLMEZMİ
Deniz benim içinde bir sevda o yüzden sizi hem çok iyi anlıyorum, hemde kendim yaşamışım gibi hayal ettim.
Bende 3 aydır işlerimden dolayı balığa çıkamadım
Oyuncağı elinden alınmış çocuk gibiyim.

SAĞLICAKLA KALIN...

aydınhasanemre
10-08-2011, 09:48
bu bir sefer damara girdimi çıkışı yok gibi bir şey hayırlısı olsun

Anıl ÜNALAN
10-08-2011, 11:08
Hayırlı olsun Salih abi sevindim.
Yakın zamanda görüşürüz denizler üzerinde bakarsın :)
Bundan sonraki avların daha bereketli olur sanırım tahsil de yükseldi :D

muratbaykent
10-08-2011, 17:52
Başarınızı tebrik ederim Salih bey.Artık madem hem vaktiniz hem tekneniz var,başarılı avlarınızın ve raporlarınızın devamını dilerim.

Salih Reis
11-08-2011, 09:56
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım güzel balık avı raporlarını sizlerle paylaşmak nasip olur. Rastgele :)

Necati ARAT
11-08-2011, 10:08
2 senedir dışarıdan üniversite bitirme ile ilgili yoğunluğumdan ötürü deniz ve balığa gerekli önemi gösteremedim (dolayısıyla kendimi ihmal ettim).

çok şükür başarı belgesiyle okulu tamamladım.

tekneyle ilginemediğim için satmaya karar vermiş ve nisan ayında tekneyi satmıştım, aradan 4 ay geçti denize ve balığa olan özlemim her geçen gün artarak devam etti.

Tekneyi sattığım arkadaş daha büyük bir tekne daha almış ve satmaya karar vermiş bende kendisinle görüştüm geri almak üzere anlaştım.

Denizde olmayı, balık tutmayı, limanda tekneyle uğraşmayı o kadar özledim ki anlatamam.

önümüzdeki haftadan itibaren balık olmasa bile bol denizli raporları sizlerle paylaşmak nasip olur.

İzmir de ikamet eden arkadaşlarla beraber avlanmak nasip olur insallah.

Salih abim tekrar hayırlı olsun..
Emek vererek uğraştığın Yegane sevdiğine tekrar kavuşuyorsun heee??
Hayırlı uğurlu olsun.. Allah kaza bela vermesin..

(İzmir de ikamet eden arkadaşlarla beraber avlanmak nasip olur insallah.) Yazının üzere Bizide unutma bir ara beraber çıkalım olmaz mı??

Salih Reis
11-08-2011, 15:16
Salih abim tekrar hayırlı olsun..
Emek vererek uğraştığın Yegane sevdiğine tekrar kavuşuyorsun heee??
Hayırlı uğurlu olsun.. Allah kaza bela vermesin..

(İzmir de ikamet eden arkadaşlarla beraber avlanmak nasip olur insallah.) Yazının üzere Bizide unutma bir ara beraber çıkalım olmaz mı??

Necaticim bir türlü beraber bir çay içmek nasip olmadı işler yüzünden, belki beraber balık avında birbirimizi çok daha iyi tanıma fırsatı buluruz.

önümüzdeki hafta teknenin devir işlemini yapacığım, bayram sonrası balık ufak ufak başlar,

balık bahane, denizde dostlarla olmak şahane ;)

Necati ARAT
15-08-2011, 12:55
Necaticim bir türlü beraber bir çay içmek nasip olmadı işler yüzünden, belki beraber balık avında birbirimizi çok daha iyi tanıma fırsatı buluruz.

önümüzdeki hafta teknenin devir işlemini yapacığım, bayram sonrası balık ufak ufak başlar,

balık bahane, denizde dostlarla olmak şahane ;)

Salih abi O zaman ne yapıyoruz..
Allah sağlık sıhhat verirse..
Bayramdan sonra Bir arada olmak ümidi ile..

Sağlıcakla ..

EAKSOY
15-08-2011, 20:55
Teknen yeniden hayırlı olsun, balığa çıkarken bornovadan beni almayı unutma, oltalar-takım kapıda ;)

Salih Reis
16-08-2011, 15:57
Teknen yeniden hayırlı olsun, balığa çıkarken bornovadan beni almayı unutma, oltalar-takım kapıda ;)

Erol kardeşim bayram sonrası yavaş yavaş sezonu açarız,