Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Çipura mırmır avı

avlar
10-08-2011, 19:46
Salı günü diğer günlere nazaran daha sakin bir hava yakalayınca 3 arkadaş kendimizi teknede bulduk.Saat 07 gibi önce yemimizi (mamun) temin edip av yerine varmamız 08 i buldu.Çok verimsiz bir gün geçirdiğimiz söylenemez fakat yemimizin mamun oluşundan dolayı(yengeç yemiyor daha balık) her türlü ufak balıkla mücadele etmekten yorgun düştük.Hatta bir ara oltalarımızı yavru köpek balıkları bile ziyaret etti.Fotoğraf makinemin şarzının azizliğine uğradığım içinde istenilen resimleri alamadım ve ceple idare ettim.Herşeye rağmen zokayla avlanmak başka zevkli.Herkese iyi avlar diliyorum.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

kaptankarabulut
10-08-2011, 20:27
Ya Tamer sen geliş gidiş oralarda kalacaksın gibi geliyor bana..Bir de havalar müsade etse her akşam ayrı bir paylaşımla karşımızda olacaksın gibi geliyor bana..Tamer'cim güzel bir av gününü daha geride bırakmışsınız.Paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsunlar..

avlar
10-08-2011, 20:59
Süleyman ağabeyciğim çok teşekkürler,deniz bu kadar yorucu olmasa inan hergün ava gidebilirim.Bayramdan sonra inşallah Güzelbahçe'de güzel avlara imza atarız, saygılar.

Murat ÇAKMAKÇI
10-08-2011, 21:09
Tamer abi eline sağlık sayende gözümüz gönlümüz açıldı afiyet olsun:helal:

TUĞYAN
11-08-2011, 07:35
Tamer abi az ama öz olmuş ve maceralı bir av afiyet olsun

İrfanavcı
11-08-2011, 21:27
Tamer kardeşim tavalıklar çıkmış afiyet olsun,
avlarının devamını dilerim paylaşıma teşekkürler.

Salih Reis
12-08-2011, 09:24
güzel bir av olmuş hemde bu zamanda tebrikler :)

paşalı
13-08-2011, 21:15
Tamer kardeşim az ama öz olmuş balıklar süper.Afiyet olsun.

Taygun KOCABIYIK
15-08-2011, 07:18
Tebrik ederim güzel av olmuş inşallah önümüzdeki günlerde daha verimli avlar yaparsınız.

Ege Demirağ
26-10-2011, 19:21
Valla iyi av olmuş levrek de zoka ile mi avlandı ? Az olmamış öz olmuş :D :)

kloyoz
26-10-2011, 20:04
tebrikler ALLAH devamını getirir inşallah..

Ahmet TARİH
27-10-2011, 06:58
Tamer abi paylaşım için teşekkürler. Balıklar çok güzel. Afiyet olsun

ferdi demir
03-12-2011, 18:57
Tebrik ederim güzel av olmuş .

MAVİ FENER
04-12-2011, 00:54
Salı günü diğer günlere nazaran daha sakin bir hava yakalayınca 3 arkadaş kendimizi teknede bulduk.Saat 07 gibi önce yemimizi (mamun) temin edip av yerine varmamız 08 i buldu.Çok verimsiz bir gün geçirdiğimiz söylenemez fakat yemimizin mamun oluşundan dolayı(yengeç yemiyor daha balık) her türlü ufak balıkla mücadele etmekten yorgun düştük.Hatta bir ara oltalarımızı yavru köpek balıkları bile ziyaret etti.Fotoğraf makinemin şarzının azizliğine uğradığım içinde istenilen resimleri alamadım ve ceple idare ettim.Herşeye rağmen zokayla avlanmak başka zevkli.Herkese iyi avlar diliyorum.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

....:
Tamer paylaşımın için teşekkürler...