PDA

Tüm Versiyonu Göster : Çeşme Mercan

avlar
15-08-2011, 18:06
Öncelikle sitemiz üyelerinden Serkan Aksu annesini kaybetmiştir,merhumeye Allah'tan rahmet ailesine sabırlar dileyerek söze başlamak istiyorum.Bugün Çeşme'de güzel bir hava yakalayıp mercana gitmeye karar verdim.Saat 07 gibi av yerindeydik av için inanılmaz güzel bir hava vardı.Bana büyüklerim balığın biraz çırpıntılı havayı sevdiğini söylerlerdi.Gerçekten çok verimli bir gün yaşadım.Kaptanımızın ağzından devamlı dinlediğim, bu teknede bir kişinin rekoru olan 68 parça mercan avını saat 14.00 gibi 70 e çıkararak kaptanım Mustafa'ya artık dönelim dedim.Hava şartlarından dolayı pek paylaşım olmamasından dolayı bu avı sizlerle paylaşıyorum.Herkese iyi avlar diliyorum.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links][URL=[Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[URL=[Only Registered Users Can See Links][URL=[Only Registered Users Can See Links]

avlar
15-08-2011, 18:13
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links][URL=[Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

kaptankarabulut
15-08-2011, 18:14
Tamer kardeşim Öncelikle Serkan kardeşime baş sağlığı diliyorum.Annesine ALLAH rahmet eylesin.

Av konuna gelince.Tamer harikasın bu yazı çeşmede boş geçirmedin. Seni kutluyorum Yeni yeni rekorlara umarım imzanı atarsın.Paylaşım için teşekkürler..

avlar
15-08-2011, 18:14
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

avlar
15-08-2011, 20:03
Süleyman abi teşekkürler,resimlerin bazıları yüklediğim halde çıkmamış ondan biraz bölük pörçük oldu affola.

EAKSOY
15-08-2011, 20:30
Tebrikler fotoları gördükçe aklımız denizde kalıyor keyfini çıkartın

Murat ÇAKMAKÇI
15-08-2011, 23:02
Tamer abi paylaşım için teşekkürler:helal:
sayende gözümüzün pası silindi
afiyet olsun abime

TUĞYAN
16-08-2011, 07:05
En önce serkan beye başın sağ olsun dileklerimi iletirim allah sabırlar versin ,tamer abi iyi av çıkarmışsın yer gök kırmızı afiyet olsun

dizel45
16-08-2011, 11:52
serkan kardeşimm basınız sag olsun allah sabır versinn

Salih Reis
16-08-2011, 16:01
Öncelikle Serkan kardeşimin başı sağolsun, :(

Balık paylaşımınız için de teşekkürler, niceleri rastgele :)

avlar
16-08-2011, 19:21
Tebrikler fotoları gördükçe aklımız denizde kalıyor keyfini çıkartın

teşekkürler,gerçekten denizde olmak başka birşey balık bahane..

avlar
16-08-2011, 19:24
Tamer abi paylaşım için teşekkürler:helal:
sayende gözümüzün pası silindi
afiyet olsun abime

Murat kardeşim teşekkür ediyorum , senin av paylaşımlarınıda zevkle takip ettiğimi belirtmek istiyorum.

avlar
16-08-2011, 19:28
En önce serkan beye başın sağ olsun dileklerimi iletirim allah sabırlar versin ,tamer abi iyi av çıkarmışsın yer gök kırmızı afiyet olsun

Tuğyan teşekkürler,biraz şanslı bir günümdü.

avlar
16-08-2011, 19:30
Öncelikle Serkan kardeşimin başı sağolsun, :(

Balık paylaşımınız için de teşekkürler, niceleri rastgele :)

Salih Reis teşekkürler.daha iyi avlar sizlere rastgelsin inşallah.