Tüm Versiyonu Göster : Manisa Salihli güzel bir gün 25.08.2011
bayram öncesi tatile erken çıktım gecen hafta somadaydım ama güzel geçmediği için yazmadım:( salihlide yüzümüz güldü.ibrahim abimde fabrikadan iznini aldı ve doğru salihliye gittik 1 gece konakladık saat 15.00 ten gece yarısına kadar rüzgar yordu bizi neyseki gece kesildi sabaha karşı güzelleşti 6 parça balık aldık avdan fotoğraflar. fotolar telden çekilmiştir..:)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[/URL][Only Registered Users Can See Links]
([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links]
İBRAHİM ABİ ORUÇLU ZOR SAATLER:)
[Only Registered Users Can See Links]
İFTARLIK:)
ibrahim abinin bittiği an ve mutlu son:) allah kabul etsin.
[/URL][Only Registered Users Can See Links]
ve mutlu buluşma:helal:
Murat ÇAKMAKÇI
26-08-2011, 21:08
Cihan kardeşim bu ne güzellik paylaşım için teşekkürler havanın bozuk olmasından dolayı bu balıksız geçen günlerimizde gözümüzü gönlümüzü açtın tebrikler:helal:avlarının devamını dilerim
teşekkür ederim abi evet ya bu rüzgarlar mahvetti bizi keyif kaçırıyor.
Cihan kardeşim bu ne güzellik paylaşım için teşekkürler havanın bozuk olmasından dolayı bu balıksız geçen günlerimizde gözümüzü gönlümüzü açtın tebrikler:helal:avlarının devamını dilerim
Taygun KOCABIYIK
26-08-2011, 21:33
Tebrikler emekler karşılıksız kalmamış inşallah daha güzel avlara.
Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş tebrik ediyorum.
Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş tebrik ediyorum.
teşekürler an güzel avlar sizlerin olsun inşallah...
aydınhasanemre
27-08-2011, 19:42
kardeşim emeğine sağlık avımızı güzel bol fotolu anlatmışsın herkese teşekkür ederim
Kamil ESEN
28-08-2011, 15:02
Güzel sazan gerçekten.Şansın açık olsun.
Tuncay GÜNAY
28-08-2011, 16:24
oyyy oyyy oyyy cihan kardeşim ellerine sağlık trofe yapmışsın emeğine deymiş afiyet şeker olsun
kaptankarabulut
29-08-2011, 16:46
Cihan kardeşim paylaşım için teşekkürler.Güzel kareler yakalamışsın.Hava bozuk olsada yinede mükafatını almışsınız sabretmenin..
kardeşim emeğine sağlık avımızı güzel bol fotolu anlatmışsın herkese teşekkür ederim
saol abicim bazı fotolarıda koymadım bi dahakine bol çekiliriz;)
Güzel sazan gerçekten.Şansın açık olsun.
teşekkür ederim kanmil abi. sizinde sansınız açık olsun.
oyyy oyyy oyyy cihan kardeşim ellerine sağlık trofe yapmışsın emeğine deymiş afiyet şeker olsun
çok teşekkür ederim tuncay abi daha iyileri sizlerin olur inşallah...
Cihan kardeşim paylaşım için teşekkürler.Güzel kareler yakalamışsın.Hava bozuk olsada yinede mükafatını almışsınız sabretmenin..
aynen öle oldu abi sabreder dermiş muradına ermiş sözü gerçekten doğru 6 saat olta atamadık rüzgardan buna da şükür. teşekürler
ferdi demir
30-08-2011, 17:31
Cihan kardeşim paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık..
adolomorola
01-09-2011, 00:22
Cihan çok güzel avlara imza atmaya başladın,bunun arkasının gelmesi dileklerimle.;)
Cihan kardeşim paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık..
teşekkür ederim abi elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum.
Cihan çok güzel avlara imza atmaya başladın,bunun arkasının gelmesi dileklerimle.;)
teşekkür ederim öner abi evet zaman geçtikçe kendimi geliştirmeye çalışıyorum umarım sizlerin gibi olurum;)
Manisali
21-09-2011, 11:06
S.a ben yeni katıldım arabıza bişey sormak istiyorum ne tarafında balık çkyo salihli barajının bilen abiler kardeşler yorum yaparsa çok sevinirim tşk ederim iyi forumlar iyi avlar.
zor şartlarda bir av olmuş rüzgar güneş,sıcak vs doğada yoruyor insanı Oruç tutan kardeşimizin ibadetini Allah kabul etsin zor olmuş ancak sabrın sonunda her zamanki gibi rabbim mükafatını vermiş şükürler olsun ona ayrıca yüzey şekilleri olarak Eskişehir Ankara arasında ki Sarıyar barajına benziyor kayalık ve derin olsa gerek muhtemelen çok eski tarihlerde bir iç deniz olabilir,bu güzel anınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.
zor şartlarda bir av olmuş rüzgar güneş,sıcak vs doğada yoruyor insanı Oruç tutan kardeşimizin ibadetini Allah kabul etsin zor olmuş ancak sabrın sonunda her zamanki gibi rabbim mükafatını vermiş şükürler olsun ona ayrıca yüzey şekilleri olarak Eskişehir Ankara arasında ki Sarıyar barajına benziyor kayalık ve derin olsa gerek muhtemelen çok eski tarihlerde bir iç deniz olabilir,bu güzel anınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.
abi gönlüne sağlık çok güzel yorumlamışsın.manisa salihli barajı abi teşkkürler
yamansukru
18-03-2012, 22:47
ben gecen yıl belkı on kere gıttım ama hıc balık alamadım sız masallah cok guzel balık almıssınız ve tarafta olta attınız yada verımlı yerler neresı balıkta yenı sayılırım
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.