PDA

Tüm Versiyonu Göster : 31.08.2011 Sokan (Sokar) avım.

KursatKıbrıs
02-09-2011, 01:50
Yine uykusuz bir gece . Denizle buluşmadan önce beklemem gereken koca bir 1 saat. =) . Ne yapsam diye düşünürken bir anda aklima geldi geçen gün yakaladığım sokanların fotoğraflarını çekmiştim.

Asıl amacım zargana ve at-çek le kısmetimde ne varsaydı. Fakat bi netice alamadığımdan dolayı biraz sokan yakalayım, geceye mezelik bişeyler cıksın dedim ve başladım oltamı atmaya.

Sizlerle paylaşmayı düşündüm ve vakitde hızlı geçer belki. Fotoğraf çekmek ,balıkları temizledikden sonra aklıma geldi malesef . Avlandığım sırada fotoğrafmakinem yoktu .

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Şimdi Yola çıkma zamanı, bakalım bugün Deniz bize neler verecek.
(BU defa fotomakinemi yanımda götürüyorum :)

avlar
02-09-2011, 07:02
Rastgele,ava giderken heyecandan uykusuzluk herhalde hepimizde vardır.

Anıl ÜNALAN
02-09-2011, 10:33
Sokan avınızda gayet güzel olmuş.
Umarım daha iyilerini şuan gitmiş olduğunuz avda yakalarsınız.
Paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz :)
Rastgelsin.

akinyildiz81
02-09-2011, 13:13
Rastgele,ava giderken heyecandan uykusuzluk herhalde hepimizde vardır.
iyi tesbit geçen gece uyuyamadım yav :)

Murat ÇAKMAKÇI
02-09-2011, 14:49
Kürşat paylaşım için teşekkürler genede iyi avolmuş afiyet olmuştur herhalde kardeşim yeni av için ratgaelsin:helal:

kaptankarabulut
02-09-2011, 15:22
Kürşat yine de iyi bir av olmuş.Umarım bu gidişindeki avın dahada güzel olur paylaşımlarını bekliyoruz..

Tuncay GÜNAY
02-09-2011, 16:27
sokkun denildimi içim bir tuhaf oluyor. çünkü balık tutma hevesim alanyada tuttuğum 3 tanecik küçük sokkun balıği ile başladı o anki heyecanımı aldığım hazzı hiç unutamam. simdi burada sokkun denilince içimmm cızzzz dedi. :)

Ahmet TARİH
02-09-2011, 22:05
Bu yaz şu sokkan balığından 1 adet tutmak için yapmadığım takım kulanmadığım yem kalmadı.
Gözlükle suya girip yoğun olarak dolaştıkları tüm yerleri tespit etmme rağmen elde var sıfır.
Eğer vakit geçirmek niyetin bu kadar kolay yakalanıyorsa bu sokan biz nerede yanlış yaptık Kürşat kardeşim anlayamadım valla.
Müsait bir zamanında bir tarfi verirsen çok sevinirim.
Teşekkürler..

Ahmet TARİH
02-09-2011, 22:12
Yarın sabah kısmet olursa 3 arkadaşla beraber Beykozdan sandalla çıkacağız.
Yeni sezonun ilk tekne avı olacak. İnşallah bereketli olur.
Ama gel gelelim bu gece bende nasıl uyuyacağım bilmiyorum.

Taygun KOCABIYIK
03-09-2011, 09:19
Tavalık balıklar çıkmış, inşallah bir daha ki avlar daha bereketli daha istenilen seviyede olur.

Ahmet abi sanada şimdiden rastgelsin inşallah lüferlerle dönersin :)

ustam18
03-09-2011, 23:03
Bereketli olsun Kürşat Kardeş.
1991 de Antalya da bu sokar balığı ile bende tanışmıştım.Attığım oltaya yakalanan bir balık,sudan çıkardığımda sanki elimde bomba varmışcasına bağıran bir arkadaş.arkadaşın dediğine göre bu balığın dikenleri tehlikeliymiş battığında çok acı verirmiş.sağolsun balığı oltadan çıkarttı sırt ve yan yüzgeçlerini kesti.tadı damağımda kalan bir balıktı.
Avların bereketli yediklerin afiyet olsun.Rastgele.

Ahmet TARİH
04-09-2011, 11:24
Tavalık balıklar çıkmış, inşallah bir daha ki avlar daha bereketli daha istenilen seviyede olur.

Ahmet abi sanada şimdiden rastgelsin inşallah lüferlerle dönersin :)

Taygun iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Biraz sonra av görüntülerimizi tekneden balık avı bölümüne koyacağı.
Ordada göreceğin üzere karelerde eksik kalan tek şey birbirimize iyi niyet olarak ettiğimiz şey.

....BALIK....

Ege Demirağ
29-10-2011, 09:39
yeni farketmişim de bu sokar balığı bizim sarpa balığın mutasyon geçirmiş hali değil mi??