Tüm Versiyonu Göster : Merhaba!
Amatör balıkçılığa bugün babam ve kaptan karabulut sayesinde adım attım.Yeni maceraları ve tuttuğum balıkları sitede paylaşacağım.
Murat ÇAKMAKÇI
18-09-2011, 21:19
Aramıza hoş geldin:helal: Kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim
Anıl ÜNALAN
18-09-2011, 23:12
Aramıza hoşgeldiniz. Balıkçılık hakkında öğrenmek istediğiniz her türlü bilgiyi vermeye şimdiden hazırız ;)
Kalıcı ve katılımcı olmanızı diliyorum :)
yuksel169
19-09-2011, 07:38
Aramıza hoşgeldin Çiğdem. Tebrik ederim güzel bir deneyim olmuş ;)
Taygun KOCABIYIK
19-09-2011, 07:55
Süleyman kaptan aşıyı yaptıysa balıkçılık işi uzun soluklu bir tutku olur şöyle ortalama kaba bir hesapla ömür boyu diyebiliriz :)
Aramıza hoşgeldiniz rastgelsin :)
Aramıza hoş geldiniz.Tatlısu konusunda her türlü yardıma hazırım.Ama siz tam ustanın yanında başlamışsınız çıraklığa.Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.
çok çok teşekkür ederim :)
kaptankarabulut
19-09-2011, 16:07
Çiğdem'cim aramıza hoş geldin.Artık umuyorum ki bundan sonra babandan çok bu site senin ilgi alanına girecektir.Bundan sonraki avlarının daha iyi ve daha iri olmasını dilerim.Ayrıca Okul hayatındada başarılar dilerim...
Önümüzdeki yıllarda bir savcı veya bir hakim hanımı tekneme konuk etmekten mutluluk duyarım..
Tuncay GÜNAY
19-09-2011, 18:38
aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
Çiğdem'cim aramıza hoş geldin.Artık umuyorum ki bundan sonra babandan çok bu site senin ilgi alanına girecektir.Bundan sonraki avlarının daha iyi ve daha iri olmasını dilerim.Ayrıca Okul hayatındada başarılar dilerim...
Önümüzdeki yıllarda bir savcı veya bir hakim hanımı tekneme konuk etmekten mutluluk duyarım..
Mesleğim ne olursa olsun balık sevdasından vazgecmeyeceğim, fırsat buldukca balık tutarım bundan sonra :) bu arada uskumruları ağlattık babamla,bol bol sizi andık :)
Anıl ÜNALAN
21-09-2011, 09:13
Mesleğim ne olursa olsun balık sevdasından vazgecmeyeceğim, fırsat buldukca balık tutarım bundan sonra :) bu arada uskumruları ağlattık babamla,bol bol sizi andık :)
Bir daha ki sefere uskumrular ağlarsa eğer bizim için haberimizi almasın :) üzülürler sonra üzülürler :)
Sezon sonuna doğru gece sene yaptığı hareketliliği yaparsa o uskumrular sofralara taşınmaya devam edecektir ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.