PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kendi balıkçı teknenizi veya kendi yelkenlinizi yapmak istemez misiniz ?

volky1991
22-09-2011, 10:37
Malesefki Avrupa'da insanlar teknelerine hep bu yöntemle ulaşıyorlar.Kendi teknelerini kendi yapma işlemi Avrupa ülkelerinde çok yaygın ve bizlerde ülkemizde bu işi yaymaya çalışıyoruz.Amatör tekne yapımcılığının bir çok artısı vardır.En önemlisi maliyettir.İstediğiniz 6 metre bir yelkenli sıfırı 12 bin 15 bin arası iken siz çok rahat 7 bin 8 bin liraya kendiniz imal edebilirsiniz.Tamamen cesaret,azim istek ve birazda el becerisi gerekli.Bu amaçla bizlerde sadece bu konuyu baz alan bir internet sitesi oluşturduk.Sitemizde ücretsiz tekne planlarını bulup indirip yapımınıza başlayabilirsiniz.

kesinlikle bir çıkar ilişkisi içerisinde değiliz ücret para vs gibi şeyler aklınıza gelmesin lütfen.
Teşekkürler..

Ayrıca rastgelsin.org'a saygısızlık yapmamak ve kurallarını çiğnememek için linki bu şekilde paylaşmayacağım eğer bu konu ile ilgilenen abiler,arkadaşlar varsa bana boş özel mesaj göndermeleri yeterlidir gerekli bilgileri vereceğim.Teşekkürler

TUĞYAN
22-09-2011, 14:29
Volkan kardeşim esasında güzel bir fikir ama zamanla tabiki bence güzel bir fikir

volky1991
22-09-2011, 19:27
bu fikir olmaktan çıktı kubilay abi faliyete geçti :)

ylmzmtl
22-09-2011, 21:23
haftasonu istanbuldan çanakkaleye geçicez 4 arkadaş karadan av için nereyi tavsiye ederiniz yada kiralık tene uygun nerede bulunur. İstavrit, çinekop tercihimizdir :)) yorumları bekliyorum dostlar

Murat ÇAKMAKÇI
22-09-2011, 21:30
haftasonu istanbuldan çanakkaleye geçicez 4 arkadaş karadan av için nereyi tavsiye ederiniz yada kiralık tene uygun nerede bulunur. İstavrit, çinekop tercihimizdir :)) yorumları bekliyorum dostlar

İmza ayarlarını yaparsanız hitapda ksur olmaz Mutlaka size o bölgeyi bilen arkadaşımızyardımcı olacaktır RASTGELSİN şimdiden PAYLAŞIMLARINIZI bekliyoruz:helal:

ylmzmtl
22-09-2011, 21:51
şimdiden tşkler her şey için