Tüm Versiyonu Göster : Çipura raporu (22.09.2011)
Havanın yatık olduğunu bilsek de en azından bir deniz havası alırız düşüncesiyle sabah 07 gibi teknedeydik.Kaptanın mamun çıkarması çay keyfi derken ilk oltalarımızı suya 09 gibi attık.Hava çok güzeldi ama ortalıkta sadece isparozlar vardı.Sadece birkaç tane lidaki alabilmiştik.En ilginci ise zokama 2 defa barbun takılmasıydı.Tam abi bari kupes avlayalım eşe dosta dağıtırız diyordum ki beklenen av oltama vurdu.Günün en güzel anıydı ve yarım kiloluk çipurayı tekneye aldım.Günü azda olsa kurtarmıştım.Avın olmamasını yine havaya bağlayarak cumartesi için kaptanla sözleşip ayrıldık.Bakalım cumartesi nasıl bir av olacak bekleyip göreceğiz.Herkese iyi avlar diliyorum.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
kısa günün karı diyelim biz buna :D
c.tesi günü için şimdiden rastgelsin.
shawshang
23-09-2011, 12:00
Tamer AVLAR, Tayfun bakar :D
Tamer temiz av olmuş elinize sağlık afiyet olsun çumarteside raporunu bekliyorum botumun motoru bozulduğundan 3 aydır denizlerden uzaktayım raporlarla idare etmeye çalışıyorum
Murat ÇAKMAKÇI
23-09-2011, 16:22
Eline sağlık çok güzeller :helal:afiyet olsun
muratdogan
23-09-2011, 16:38
Nasılda sırt yüzgeçlerini açmışta POZ veriyor yakışıklı :) :) :)
Paylaşım için emeğinize sağlık.
Daha nicelerini yakalamanız dileğimle...
kaptankarabulut
23-09-2011, 17:05
Tamer maşallah hiç boş durduğun yok..:D :D ALLAH nazardan korusun.
Paşada sanki paşa gibi poz vermiş.Avlarının devamını dilerim..
ibrahimz35
23-09-2011, 17:12
Maşallah, çok güzel bir av olmuş.
Artık, paşalar kendilerini göstermeye başladılar.
Böyle güzel avların devamını dilerim.
Taygun KOCABIYIK
23-09-2011, 18:28
Barbunlar şaşırmış 1 numara zokaya atlamak mı olurmuş :)
Çupra ve lidakilere söyleyecek laf yok usta bir ressamın özenle yaptığı tablo gibi yarın avınız daha bol olsun rastgelsin. (havada esintili tam balık havası hadi rastglesin)
tebrikler çok güzel balıklar almışsınız rasgele
Tuncay GÜNAY
23-09-2011, 23:13
bereketli bir av olmuş paşada paşa hani asaletine yakışır bir poz vermiş burada böyle poz verirse tavada nasıl poz verir artık :) afiyet şeker olsun
pendikli balıkçı
24-09-2011, 00:45
Avlar çok güzel elinize sağlık valla bende yarın çayda sazana mı gitsem, Kilitbahir'e karagöz çipurayamı bir türlü karar veremedim.Bu avda insanın iştahını kabartıyor maaşallah.Rastgele.
kısa günün karı diyelim biz buna :D
c.tesi günü için şimdiden rastgelsin.
Teşekkür ederim,daha iyilerine inşallah.
Tamer AVLAR, Tayfun bakar :D
Sizin daha iyilerini avlayıp, bizimle paylaşacağınız günlere inşallah.
Tamer temiz av olmuş elinize sağlık afiyet olsun çumarteside raporunu bekliyorum botumun motoru bozulduğundan 3 aydır denizlerden uzaktayım raporlarla idare etmeye çalışıyorum
Öncelikle teşekkür ediyorum,bugün de fena geçmedi inşallah bir ara onu da paylaşacağım.
Eline sağlık çok güzeller :helal:afiyet olsun
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Nasılda sırt yüzgeçlerini açmışta POZ veriyor yakışıklı :) :) :)
Paylaşım için emeğinize sağlık.
Daha nicelerini yakalamanız dileğimle...
Gerçekten balıkların en güzeli,size de daha iyileri nasip olsun inşallah.
Tamer maşallah hiç boş durduğun yok..:D :D ALLAH nazardan korusun.
Paşada sanki paşa gibi poz vermiş.Avlarının devamını dilerim..
Süleyman abicim çok teşekkür ediyorum.Elimden geldiğince yaptığım avları paylaşmaya çalışıyorum abi, saygılar.
Maşallah, çok güzel bir av olmuş.
Artık, paşalar kendilerini göstermeye başladılar.
Böyle güzel avların devamını dilerim.
Öncelikle teşekkürler, geçen sene bu zaman da çok daha fazla olduğu söyleniyor ama.İnşallah hepimiz için bundan sonra daha güzel avlar nasip olur.
Barbunlar şaşırmış 1 numara zokaya atlamak mı olurmuş :)
Çupra ve lidakilere söyleyecek laf yok usta bir ressamın özenle yaptığı tablo gibi yarın avınız daha bol olsun rastgelsin. (havada esintili tam balık havası hadi rastglesin)
Barbunlar gerçekten benim bildiğim ağla tutulur fakat mamuna dayanamadılar herhalde.Bu günkü avımız çok başarılı geçmedi ama daha sonra yine de paylaşacağım.İyi dilekleriniz için teşekkürler.
tebrikler çok güzel balıklar almışsınız rasgele
Çok teşekkürler, size daha iyileri rastgelsin.
bereketli bir av olmuş paşada paşa hani asaletine yakışır bir poz vermiş burada böyle poz verirse tavada nasıl poz verir artık :) afiyet şeker olsun
Gerçekten balıkların en yakışıklısı bana göre de.Çok teşekkürler.
Avlar çok güzel elinize sağlık valla bende yarın çayda sazana mı gitsem, Kilitbahir'e karagöz çipurayamı bir türlü karar veremedim.Bu avda insanın iştahını kabartıyor maaşallah.Rastgele.
Ben her zaman çipura avını tercih ettiğim için.Size de daha iyileri rastgelsin dileklerimle.
abi tebrikler.. benim için ayarlamaları yap, geliyorum en kısa sürede:))
Anıl ÜNALAN
25-09-2011, 23:32
Tebrik ederim abi çok güzel avlar ortaya çıkartmaya devam ediyorsun :)
abi tebrikler.. benim için ayarlamaları yap, geliyorum en kısa sürede:))
Serkan teşekkür ederim.Gelmeni balıklar dört gözle bekliyorlar;)
Tebrik ederim abi çok güzel avlar ortaya çıkartmaya devam ediyorsun :)
Çok teşekkür ediyorum,sizlerin yanında lafı olmaz ama balık avına yeni başlamış sayılan biri olarak çabuk öğrenmeye çalışıyorum.Rastgelsin.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.