Tüm Versiyonu Göster : Bugünkü nasibim.
Bu gün saat 13 gibi evden çıktım .şöyle bir gölete gidip kafa dinlemekti gayem.
saat 17 ye kadar tık yoktu.oltanın birinin yemini yenilerken öteki oltanın şanzımanı müthiş bir şekilde ötmeye başladı.10-15 dakika kadar balıkla güreştikten sonra tuş ettim.
[Only Registered Users Can See Links]
tam sudan çıkaracakken iğneyi bedenden koparttı.bende kayaların arasında tepesine bindim.fotoğraf makinasını ayarladım sizler için bir iki artistik poz çektim
eve getirdiğimde önce teraziye sonra boy ölçüsü için tepsiye yatırdım. kilo 4,150 gram boy:60 cm geldi.
Yemek hazır olduğu için şimdilik ellenmedi ama büyük bir ihtimal gece yarısı yenir.çünkü çocuklar hiç dayanamazlar aynalı sazana.
daha iyi avlar sizlerin olsun.Rastgele.
Değerli dostlarım. Şu İmage yi kullanmayı bir öğrenemedim.1. mesaj da resimler gözükmediği için 2. mesajı yollamak zorunda kaldım.1. mesajımın silinmesi yönetimdeki dostlardan ricamdır.teşekkürü borç bilirim.
Taygun KOCABIYIK
24-09-2011, 18:50
Hayrettin ustam tebrik ederim maşallah kuzuyu almışsın. Resimleride düzenledim gerçi sende eklemeyi başarmışsın 2. denemede :)
Hayrettin ustam tebrik ederim maşallah kuzuyu almışsın. Resimleride düzenledim gerçi sende eklemeyi başarmışsın 2. denemede :)
Çokkkkk çok teşekkür Taygun kardeşim.Ehtiyarlık işte :hıııı::hıııı::hıııı:
darısı ve daha büyüklerini sizler yakalarsınız inşallah.Rastgele.
Elinize sağlık çok güzel bir av olmuş,afiyet olsun.
Murat ÇAKMAKÇI
24-09-2011, 20:01
Hayrettin abi MAŞALLAH yani bu ne abi böyle
eline koluna sağlık afiyet olsun:helal:
abibe resimlerden galiba senin konuyu zor açtı bilgisayar. resimleri 800.600 düzenle
drasty41_41
25-09-2011, 11:17
tebrikler tertip afiyet olsun...
Tuncay GÜNAY
25-09-2011, 13:06
hayrettin abi tek atış 12 den vuruş denir buna çok güzel görünüyor bol yağda kızarınca nasıl olur artık bilemem. afiyet şeker olsun.
tebrikler hayrettin abi daha güzelleri nasip olsun
Elinize sağlık çok güzel bir av olmuş,afiyet olsun.
Tamer kardeş teşekkürler.
Hayrettin abi MAŞALLAH yani bu ne abi böyle
eline koluna sağlık afiyet olsun:helal:
abibe resimlerden galiba senin konuyu zor açtı bilgisayar. resimleri 800.600 düzenle
Murat kardeş saati gözleyip duruyordum gideyim diye nasip buymuş .resimleri düzenleme işine gelince:ben paintte boyutunu küçültüp öyle yüklüyordum.image ye alışamadım.inan bazen resim yüklemeden konu açmak istiyorum oda çok yavan olacağı için vazgeçiyorum.Teşekkürler.
QUOTE=drasty41_41;113159]tebrikler tertip afiyet olsun...[/QUOTE]
Recep kardeş teşekkürler.buyrun da beraber afiyet olsun.
hayrettin abi tek atış 12 den vuruş denir buna çok güzel görünüyor bol yağda kızarınca nasıl olur artık bilemem. afiyet şeker olsun.
Tuncay Kardeş yukarıda da dediğim gibi oltalara tık etmeyince insan sıkılıyor.saate bakıp duruyordum vuruş olmazsa bırakıp gideyim diye düşünüyordum.Zaten balığı aldıktan sonra oltaları toplayıp bu bana yeterli deyip evin yolunu tuttum.derisini yüzdükten sonra çok yağda değilde mangalda çok güzel oluyor.
Tüm dostlara çağrımdır.buzdolabında sürekli ,eşi dostu ağırlayacak kadar balık bulunur.dostla içilen zehir bile insana şifadır.yorumlarınızdan dolayı teşekkürler.
Ahmet TARİH
25-09-2011, 19:34
Hayrettin abi insan bu pehlivanla güreşe doyamaz ya. Maşallah.
Pehlivan kendini sana doğum günü armağanı yapmış.
Oltan daima dolu olsun, doğumgünün tekrar kutlu olsun.
kaptankarabulut
25-09-2011, 20:14
Vay vay Hayrettin kardeşim,Harikasın valla..:D :D Yatırmışsın kuzuyu tepsiye..
Afiyet olsun .Amaaaa ağlamaz inşallah..:D :D
Vay vay Hayrettin kardeşim,Harikasın valla..:D :D Yatırmışsın kuzuyu tepsiye..
Afiyet olsun .Amaaaa ağlamaz inşallah..:D :D
sağolasın dostum.kuzu da kuzuymuş gerçekten.ama ne yazıkki :hıııı::hıııı:ağlayacak hemde hüngür hüngür.çok özel durumlar olmazsa:helal: balıklar ağlamaya mahküm be kardeşim.Anlamışsındır umarım.;)
Hayrettin abi insan bu pehlivanla güreşe doyamaz ya. Maşallah.
Pehlivan kendini sana doğum günü armağanı yapmış.
Oltan daima dolu olsun, doğumgünün tekrar kutlu olsun.
Ahmet kardeş gerçekten doğum günü armağanı oldu.doğum günümü kutladığın içinde teşekkürler.:helal::helal::helal:
Anıl ÜNALAN
25-09-2011, 23:34
Üstadım tebrik ediyorum çok güzel bir av olmuş.
Daha iyilerinin yine seninle olmasını diliyorum Üstadım.
aydınhasanemre
26-09-2011, 11:38
tebrikler üstad diyorum sabahtan akşama 4 kiloluk süper bizim buralarda bu sene tık yok
akinyildiz81
28-09-2011, 11:24
harika balık elinize sağlık.benim önerim fotoğrafları küçük boyuta getirip yüklerseniz hem hızlı yüklenir hemde foruma koyarken taşmaz.faststone photo resizer gibi programlar bir kaç sanıyede fotoğrafı kucultuyor.burdan indirebilirsiniz
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.