Tüm Versiyonu Göster : Mırmırlar ve ben 25.09.2011
her hafta sonu olduğu gibi bu cumartesi de balığa gitmek için hazırlığımı gündüzden yaparak başladım havanın kararmasını beklemeye. geçen hafta karareis hüsranından sonra bu hafta çok ümitliydim. saat 20;30 gibi düştüm yola, ufak oyalanmalar sonrası 21;30 gibi avlanacağım yerdeydim ve iskelede yeterince balıkçı arkadaş vardı selamlaşmanın ardından hazırlığımı yaparak oltamı denizle buluşturdum. geleli 10 dakika bile olmamıştı ama 2. mırmırımı ben çoktan almıştım. gece boyunca mırmır ve eşek ısparazo sürekli oltamı ziyaret etti taa ki gün ağarınana kadar.
sirküler dışı balıkları denize iade ettikten sonra hisseme düşenler,
kimine göre lidaki, kimine göre 1 adet çipura ve 1 adet mercan da oltamı ziyaret edenlerdendi.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
tripotumdaki oltam ve diğer oltalar,
görüntülerde 2 parça ufak balık var malesef iğneyi sağlam yutmuşlardı, iğneyi çıkardıktan sonra denize dönecek halleri yoktu o yüzden onlarıda almak zorunda kaldım.
Tuncay GÜNAY
25-09-2011, 13:00
bereketli bir av olmuş mırmırlar çok güzel görünüyorlar afiyet şeker olsun.
Tebrikler, mırmırlar harika.Afiyet olsun.
Taygun KOCABIYIK
25-09-2011, 13:42
Maşallah güzel av olmuş tebrik ederim.
Murat ÇAKMAKÇI
25-09-2011, 15:51
Eline koluna sağlık güzel balık afiyet olsun:helal:paylaşım için teşekkürlerAvlarının devamını dilerim
Anıl ÜNALAN
25-09-2011, 17:57
Ellerine sağlık abi güzel bir av olmuş. Karareis geçen hafta balık yapmıştı oysa niye hüsran oldu size anlamadım.
Devamını diliyorum izmire bu kadar yakın mesefaden bu güzel balıkları aldığınız içinde kutluyorum.
güzelbahçe iskele galiba burası..bence oldukça başarılı sonuç.. devemı artaak artsın..
Cegizhan kardeşim kutlarım mırmrlar şahane afiet olsun.
bereketli bir av olmuş mırmırlar çok güzel görünüyorlar afiyet şeker olsun.
Tebrikler, mırmırlar harika.Afiyet olsun.
Maşallah güzel av olmuş tebrik ederim.
Eline koluna sağlık güzel balık afiyet olsun:helal:paylaşım için teşekkürlerAvlarının devamını dilerim
Ellerine sağlık abi güzel bir av olmuş. Karareis geçen hafta balık yapmıştı oysa niye hüsran oldu size anlamadım.
Devamını diliyorum izmire bu kadar yakın mesefaden bu güzel balıkları aldığınız içinde kutluyorum.
güzelbahçe iskele galiba burası..bence oldukça başarılı sonuç.. devemı artaak artsın..
evet abi güzelbahçe iskelesi,
Cegizhan kardeşim kutlarım mırmrlar şahane afiet olsun.
herkese teşekür ederim. avlanırken elimden geldiğince zevk almaya çalışıyorum, birde balık geldiği zaman ne sinir ne stres kalıyor insanda. haftanın tüm yorgunluğu gidiyor.
gonencsenkal
26-09-2011, 09:56
Tebrik ederim gerçekten verimli ve doyurucu bir av olmuş mırmır çok lezzetlidir ve benim de oltanın ucunda görmekten büyük keyif aldığım bir balıktır. Daha güzellerinin oltanızda olmasını dilerim..
BARBADOS
26-09-2011, 13:12
tebrikler bereketli av olmuş daha iyi avlar inşallah...
shawshang
26-09-2011, 13:52
Tebrikler kardeşim yine bensiz kurutmuşsun ortalığı
ferdi demir
26-09-2011, 18:02
Ellerine sağlık güzel bir av olmuş.Paylaşım için teşekkürler..
kaptankarabulut
26-09-2011, 18:50
Cengizhan,paylaşım için teşekkürler.Bir önceki haftanın açısını fena çıkarmışsın.Afiyet olsunlar..
Raif Yelkenci
26-09-2011, 20:14
Kardeşim bereketli geçmiş eline sağlık paylaştığın için teşekkürler.
Tebrik ederim gerçekten verimli ve doyurucu bir av olmuş mırmır çok lezzetlidir ve benim de oltanın ucunda görmekten büyük keyif aldığım bir balıktır. Daha güzellerinin oltanızda olmasını dilerim..
tebrikler bereketli av olmuş daha iyi avlar inşallah...
Tebrikler kardeşim yine bensiz kurutmuşsun ortalığı
Nedense hep sen olmayınca balık oluyo:deli::deli:
Ellerine sağlık güzel bir av olmuş.Paylaşım için teşekkürler..
Cengizhan,paylaşım için teşekkürler.Bir önceki haftanın açısını fena çıkarmışsın.Afiyet olsunlar..
evet ebi 200km yol yaptık 2 balık alamadan gelmiştik kısmet bu haftayaymış.
Kardeşim bereketli geçmiş eline sağlık paylaştığın için teşekkürler.
teşekkür ederim hepinize.
daha bereketlisi sizi bulsun
pendikli balıkçı
02-10-2011, 18:11
Tebrikler abi iyi bir av olmuş.
kemaleymen
11-10-2011, 15:49
cengizhan selamlar ..
Bende urlada oturuyorum güzelbahçede çok av yapıyorum güzelde balıklar almışımdır (2.liman)
sen hangi iskeleden atıyorsun..bu hafta sonu gene gelıcem belkı karşılaşırız..
bu arada emeğine sağlık afiyet olsun..
cengizhan selamlar ..
Bende urlada oturuyorum güzelbahçede çok av yapıyorum güzelde balıklar almışımdır (2.liman)
sen hangi iskeleden atıyorsun..bu hafta sonu gene gelıcem belkı karşılaşırız..
bu arada emeğine sağlık afiyet olsun..
selamlar kemal,
ben 1. iskelede avlanıyorum. ama bu aralar hava bozuk gibi, c.tesi günü havalar iyi olursa kaçarım yine.
teşekür ederim iyi dileklerin için görüşmek üzere.
iceman35
13-10-2011, 17:44
tebrikler afiyet olsun.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.