PDA

Tüm Versiyonu Göster : 24.09.2011 Avımız

avlar
26-09-2011, 11:08
Perşembe günü gittiğimiz avın çok başarılı geçmemesinden dolayı biraz da hırs yaparak cumartesi için sözleşmiştik.Fakat yine güzel bir av yaşayamadık.Kaptan da bile 20 parça civarı lidaki vardı ki onu hiç bu kadar az balıkla döndüğünü görmedim.Sonuçta işi, geçimi bu sonuçta.Umarım bu hafta daha bereketli geçer. Hepin[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])ize rastgelsin,iyi avlar.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

xwing35
26-09-2011, 11:30
balıklar beni bekliyor galiba:)

ustam18
26-09-2011, 12:55
Tamer kardeş sabah evden çıkarken ne hayaller kuruyoruz ama akşam dönüşte bu hayallerin çoğunu yapamamış oluyoruz. nasip demeli ama genede tavalıklar yakalanmış.Afiyet olsun.

avlar
26-09-2011, 13:01
balıklar beni bekliyor galiba:)

Serkan özellikle Çeşme'den mercanın aynı hızla devam ettiğiyle ilgili haber alıyorum.Fakat malum, tek başına biraz maliyetli ve hala bir av grubu kuramamanın sıkıntısıyla artık dönmen şart oldu:D.Şaka bir yana tabiki önce iş balığa her zaman çıkarız.Sağlıkla kal.

Tamer kardeş sabah evden çıkarken ne hayaller kuruyoruz ama akşam dönüşte bu hayallerin çoğunu yapamamış oluyoruz. nasip demeli ama genede tavalıklar yakalanmış.Afiyet olsun.

Kesinlikle haklısınız, hep rastgele bu av işi ama ümitlenmeden de olmuyor işte.Teşekkürler.

TUĞYAN
26-09-2011, 14:29
Eline sağlık nasıpten ilerisi olmaz afiyet olsun

Taygun KOCABIYIK
26-09-2011, 14:41
Tamer abi bundan iyisi can sağlığı tebrik ederim daha bereketli avlara inşallah.

Murat ÇAKMAKÇI
26-09-2011, 16:31
Maşallah balıklar cam gibiler ye beni diyorlar tebrikler Afiyet olsun

ferdi demir
26-09-2011, 17:44
Maşallah güzel karışık olmuş, mırmırlar çok güzel görünüyor..Paylaşım için teşekkürler...

kaptankarabulut
26-09-2011, 18:09
Tamer bundan iyisi can sağlığı.. Harika görünüyorlar.Afiyet olsunlar..

avlar
27-09-2011, 18:25
Eline sağlık nasıpten ilerisi olmaz afiyet olsun

Çok teşekkürler,daha iyileri size rastgelsin.

Tamer abi bundan iyisi can sağlığı tebrik ederim daha bereketli avlara inşallah.

İyi dilekleriniz için teşekkürler,size de rastgelsin.

Maşallah balıklar cam gibiler ye beni diyorlar tebrikler Afiyet olsun

Çok teşekkürler,gerçekten pırıl pırıl parlıyorlar.İnsanın iştahını kabartıyor.

Maşallah güzel karışık olmuş, mırmırlar çok güzel görünüyor..Paylaşım için teşekkürler...

Sİze de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Daha iyileri sizlerle olsun.

Tamer bundan iyisi can sağlığı.. Harika görünüyorlar.Afiyet olsunlar..

Süleyman abicim ,bu gün yine ava gittik bu resimdekilerden bir çıt daha iyi av oldu.Belki paylaşacağım sonra.Bu hava tahminlerini nasıl yapıyorlar anlamıyorum,resmen hava 0'dı.Söylediklerin için de ayrıca teşekkürler,görüşmek üzere.

pendikli balıkçı
01-10-2011, 18:36
Tamer abi maaşallah mırmırlar ne kadar iriymiş.Rastgele.