Tüm Versiyonu Göster : Gecikmiş rapor avdaşım ve kefaller
muhammer41
01-10-2011, 21:33
Evimin neşesi başımın tatlı belası joker olarak her zaman bana avdaşlık yapan en küçük evladım onunla yaptığım avlarım her zaman zevkli geçmiştir iyide balıkçıdır çok sever onun için onunla sık sık balığa giderim işte böyle bir günde beraber yaptığımız kefal avından kareler yem olarak ekmek ve kurt kullandık
herkesin evlatları ile güzel günler ve balık avları geçirmesi dileklerimle.
[Only Registered Users Can See Links]
rastgelsin.
muratdogan
01-10-2011, 22:09
Muhammer bey çok şanslısınız.
Sizin seven , aynı zaman da sizinde çok sevdiği anlaşılan bir evladınız var.
Allah bize de nasip etsin.
Daha nize güzel avlara RASTGELSİN...
Ahmet TARİH
01-10-2011, 22:12
Muammer abi, şu an hayalini kurduğum kareleri fotoğraflamışsın. Benimkilerin yaşı henüz küçük olduğundan bu duyguları yaşayabilmek için biraz daha beklemem gerekecek. Ancak paylaşmanın büyülü gücü bu olsa gerek ki senin mutluluğunu hissttim v bende mutlu oldum. Çok hoşuma gitti doğrusu. Allah (c.c) hep sevdiklerinle beraber olmayı ve paylaşmayı nasip etsin. Hepimize İnşallah.
Paylaşım için çok teşekkürler.
muhammer41
01-10-2011, 22:23
Muhammer bey çok şanslısınız.
Sizin seven , aynı zaman da sizinde çok sevdiği anlaşılan bir evladınız var.
Allah bize de nasip etsin.
Daha nize güzel avlara RASTGELSİN...
Amin allah cümlemizin evladını korusun ve onlarla güzel günler geçirtsin inş.:)
Muammer abi, şu an hayalini kurduğum kareleri fotoğraflamışsın. Benimkilerin yaşı henüz küçük olduğundan bu duyguları yaşayabilmek için biraz daha beklemem gerekecek. Ancak paylaşmanın büyülü gücü bu olsa gerek ki senin mutluluğunu hissttim v bende mutlu oldum. Çok hoşuma gitti doğrusu. Allah (c.c) hep sevdiklerinle beraber olmayı ve paylaşmayı nasip etsin. Hepimize İnşallah.
Paylaşım için çok teşekkürler.
Allah ömrünü uzun etsin inş o günleride görürsünüz hep beraber ben onlarla avlandığımda daha mutlu oluyorum yaşlanıyormuyum ne sevgiler.:)
pendikli balıkçı
02-10-2011, 02:39
Abi eminim hepimizin hayalini kurduğu anları yaşamışsın.Ne diyelim Allah mutluluğunuzu arttırsın.Afiyet olsun.
muhammer41
02-10-2011, 08:29
Abi eminim hepimizin hayalini kurduğu anları yaşamışsın.Ne diyelim Allah mutluluğunuzu arttırsın.Afiyet olsun.
Sağolasın evren kardeşim seninde gönlündeki güzellikleri ve avları yapman dileklerimle rastgelsin.:)
Taygun KOCABIYIK
02-10-2011, 09:08
Çok güzel kareler, kızınızıda sizide tebrik ederim canı gönülden.
Muhammer Kardeş öncelikle böyle evladın olduğu için tebrikler.Allah uzun yıllar boyu birlikte güzel avlar yapmayı nasip etsin.Resimler ve rapor için teşekkürler.Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
muhammer41
02-10-2011, 13:19
Çok güzel kareler, kızınızıda sizide tebrik ederim canı gönülden.
Teşekkür ederim taygun sağolasın.:)
Muhammer Kardeş öncelikle böyle evladın olduğu için tebrikler.Allah uzun yıllar boyu birlikte güzel avlar yapmayı nasip etsin.Resimler ve rapor için teşekkürler.Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
Teşekkür ederim hayrettin ustam cümlemize inş senin avlarınında bereketli olması dileklerimle rastgelsin.:)
Tuncay GÜNAY
02-10-2011, 21:37
muammer abi sizi yürekten tebrik ederim kız evladına balık tutmayı sevdirdiğinizden dolayı benimde 9 yaşında 1 kız evladım var daha dün akşam fırçasını attı bana uzun süredir onu balık tutmaya götürmediğim için. :) bunu herkez anlayamaz ne güzel bir hazdır o ki anlamak için kız babası olmak gerek. bu arada balıklar çok güzel afiyet şeker olsun.
Anıl ÜNALAN
02-10-2011, 22:50
Tebrik ederim çok mükemmel bir av olmuş. Biz amatörlerin balıkçılık anlayışı olan dostluk ve sohbet'i başka boyutlarda ve en güzel şekilde yaşayabiliyorsunuz, sizi ve kızınızı çok ama çok takdir ettim.
Daha irilerinin yine sizlerle olmasını dilerim.
muhammer41
03-10-2011, 07:09
muammer abi sizi yürekten tebrik ederim kız evladına balık tutmayı sevdirdiğinizden dolayı benimde 9 yaşında 1 kız evladım var daha dün akşam fırçasını attı bana uzun süredir onu balık tutmaya götürmediğim için. :) bunu herkez anlayamaz ne güzel bir hazdır o ki anlamak için kız babası olmak gerek. bu arada balıklar çok güzel afiyet şeker olsun.
Ömrü uzun bahtı açık olur inş teşekkür ederim tuncay ağaç yaşken eyilir çoğu arkadaşlar erkek çocuklarını bile zor getiriyorlar bence küçükten alıştırmakta fayda var her zaman arkadaşlar la gidemiyorsun musait olamıyorlar kim istemez usta bir partnerin her zaman hazır olsun birde bu yanını düşün rastgelsin.:)
Tebrik ederim çok mükemmel bir av olmuş. Biz amatörlerin balıkçılık anlayışı olan dostluk ve sohbet'i başka boyutlarda ve en güzel şekilde yaşayabiliyorsunuz, sizi ve kızınızı çok ama çok takdir ettim.
Daha irilerinin yine sizlerle olmasını dilerim.
Teşekkürler anıl mesajım ı iletebildiysem ne mutlu bana rastgelsin.:)
kaptankarabulut
03-10-2011, 15:58
Muhammer kardeşim,insan aile içi biriyle gerek kızınızla gerek oğlunuzla gerekse eşinizle bu gibi güzel bir hobiyi paylaşması kadar güzel bir şey olamaz.Bende zaman zaman eşimle çıkarım güzel havalarda,O günün havası çok daha güzel oluyor benim için.Umarım senin O tatlı belana çok daha iri ve çok daha iyi avlar rastgelir.
Paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsunlar.
Abi ben herkes gibi tebrik ederim. Hem davranışınız, hemde paylaşımınız için. Ben biraz da balıkların bulunduğu metal tabağa takıldım. Annemin salata tabağının aynısı biraz duygulandım. Eskiye götürdü beni :(
muhabbetci
03-10-2011, 19:07
Maşallah yeğene,onunla en güzel avlar sizinle olsun.
muhammer41
03-10-2011, 23:12
Muhammer kardeşim,insan aile içi biriyle gerek kızınızla gerek oğlunuzla gerekse eşinizle bu gibi güzel bir hobiyi paylaşması kadar güzel bir şey olamaz.Bende zaman zaman eşimle çıkarım güzel havalarda,O günün havası çok daha güzel oluyor benim için.Umarım senin O tatlı belana çok daha iri ve çok daha iyi avlar rastgelir.
Paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsunlar.
Teşekkür ederim süleyman ailenle gönlünüzce avlara dileklerimle rastgelsin.:)
Abi ben herkes gibi tebrik ederim. Hem davranışınız, hemde paylaşımınız için. Ben biraz da balıkların bulunduğu metal tabağa takıldım. Annemin salata tabağının aynısı biraz duygulandım. Eskiye götürdü beni :(
Sağ olasın eh bizde artık eskilerden olduk deniz yeni sayılmayız .:)
Maşallah yeğene,onunla en güzel avlar sizinle olsun.
Teşekkür ederim.:)
Murat ÇAKMAKÇI
03-10-2011, 23:17
Muhammer abi tebrikler Çok güzel kareler ALLAH hep böyle huzur sağlık versin ne güzel:helal:
muhammer41
03-10-2011, 23:45
Teşekkür ederim muratcım allah hepimize sağlık ve huzur versin rastgelsin.:)
akinyildiz81
04-10-2011, 09:29
harikasınız abi elinize sağlık.
muhammer41
04-10-2011, 09:52
harikasınız abi elinize sağlık.
Teşekkür ederim akın kardeşim rastgelsin.:)
Erdoğan sızarlar
04-10-2011, 09:58
AH AH ben bir türlü alıştıramadım. :) ailesiyle gidenlere imrenirdim. Ne mutlu sana ... Allah uzun ömürler versin.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.