Tüm Versiyonu Göster : Çandarlı Lambuka Avı 12kg
ibrahimz35
05-10-2011, 20:33
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
İş yerindeyken, cep telefonuma bir resim geldi. Gönderen Mehmet Abi, resmi görünce hemen telefona sarıldım.
Abi, bu ne?
Deyince o da hikayeyi anlattı.
Çandarlı'dan balığa çıkmışlar, Mehmet abi Prof lakaplı Mustafa Abi ve oğlu Mümtaz.
Balık avlanırken tutulan balıkları yolda başka bir balığın yediğini ve takımlarının koptuğunu görünce, karagözü canlı yem yapıp resindeki canavarı Mümtaz kardeşim yakalmış.
Banada bu güzel avı anlatmak kaldı.
Bu balığı yakalayan arkadaşımıza ve bizlerle paylaştığınız için size teşekkürler.Tüm dostlarımın böyle avlar ve resimler göndermesini isterim.Rastgele.
Murat ÇAKMAKÇI
05-10-2011, 21:47
Paylaşım için teşekkürler :helal: Güzel görünüyo
Salih Reis
06-10-2011, 06:56
2-3 Kg.luklarını yakaladım ama bu kadar irisini çekmek ne biçim zevkidir.
tebrikler :)
ibrahimz35
06-10-2011, 07:07
Bu balığı yakalayan arkadaşımıza ve bizlerle paylaştığınız için size teşekkürler.Tüm dostlarımın böyle avlar ve resimler göndermesini isterim.Rastgele.
Paylaşım için teşekkürler :helal: Güzel görünüyo
2-3 Kg.luklarını yakaladım ama bu kadar irisini çekmek ne biçim zevkidir.
tebrikler :)
Resmi görünce bende hayran kaldım, İnşallah bizde bu zevki yaşarız.
Mümtaz kardeşimi bir kez daha tebrik ediyorum.
Ahmet TARİH
06-10-2011, 07:09
Bizim gözümüz senelerdir istavrite alışmış. Oltada bu balığı görsem herhalde takım taklavatı denize fırlatıp kaçarım.:D:D:D
Tutan ustayı tebrik ediyorum.:helal:
İbrahim kardeş paylaşım içinde teşekkürler.
Tebrik ederim
inşallah hepimize nasib olur
Yakalayanın tebrik etmek gerekir gerçekten trofelik bir av
muratdogan
06-10-2011, 16:07
Vay Vayy Vayyy
Ne güzel bir paylaşım.
Tebrikler , inşallah daha güzellerini de yakalamak nasip olur. (Hepimize)
:) :) :)
Tutana da , paylaşana da emeğine sağlık
RASTGELE...
Raif Yelkenci
06-10-2011, 18:40
İbrahim.cim maşallah arkadaşını tebrik ederim bu balık değil resmen kurbanlık kuzu ellerine sağlık kardeşimin sende paylaştığın için ayrıca teşekkürler hoşçakal.
Taygun KOCABIYIK
07-10-2011, 18:03
Harika bir balık, 1-2 kilolukları bile inanılmaz direnç gösteriyor bu balığın bunu çekmek gerçekten tecrübe ve sabır gerektirir.
(Anıl tam senlik bak bu balık :) )
Anıl ÜNALAN
07-10-2011, 18:11
Yakalanmasına sevindim :) Denizdeki diğer balıklar için tehlike arz etmeye başlamış artık bu :) Körfeze girmesine izin vermediği için tutan arkadaşı gerçekten tebrik ederim :)
Şakası bi yana bunu çekmesi gerçekten marifet ister 12 kg ağırlığında çoğu balıktan çok ama çok daha güçlü ve dirençli bir balıktır o yüzden çekeni ekstra tebrik etmek gerekir :)
Devamını dilediğimizi iletirsin İbrahim abi.
Paylaşım için teşekkürler.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.