Tüm Versiyonu Göster : 7 Ekim 2011 Palamut ve Torik avı
Anıl ÜNALAN
07-10-2011, 18:39
Ergun abimizle daha önceden anlaştığımız gibi sabah 5.30 da buluştuktan sonra Taygun kardeşimi alıp daha sonra teknemize gitmek için yola koyulduk. Kahvaltımızı ettik sabah çaylarımızı balıkçı kahvesinde yudumluktan sonra sıradaki işimiz marşa basmak oldu :)
Ve genel olarak av veren meramıza doğru yola koyulduk bu sırada yarı yola geldiğimizde sırtılarımızı indirdik. İlk balık bana denk geldi ve daha genel avlağımız olan meramıza gelmeden teknemize teşrif etti :) Daha sonra Ergun abi kalamarlardan oluşan çaparisinin iş yapmayacağı kanısına varınca takımını ben 1-2 balık daha yakaladıktan sonra değiştirdi ve denediği rapala yine verimsiz av veriyordu, kurşununu arttırmak için takımı çektiğimizde başımıza traji-komik bir olay denk geldi ve ben takımı kestikten sonra ayağımın altından kaçırdım rapalamız denize gitti fakat komik yanı ise kaybolan rapalamızın(daha önce iş yaptığı test edildiği için onu kullanıyorduk) yerine taktığımız Yo-zuri Crystal Minnow kırmızı kafalı modeline atar atmaz günün en büyük balığı olan toriğin gelmesi oldu :)
Çok keyifli bir av geçirdik, elimiz boş dönmediğimiz için mutluyuz. Ergun abi beni kırmayıp geldiğin için çok teşekkür ederim ;) Tekrardan görüşmek üzere :)
Günün ilk balığı :)
dM6-k4FY06A
Taygun kardeşimin yakalamış olduğu Palamut.
C5TYtKW1O8A
Günümüzün neşeli geçmesini sağlayan Ergun abinin yakalamış olduğu Torik :)
mNmsLFP-pSQ
Karabulut kaptanımızın çayını içmek için uğramadan edemedik :) Çay için tekrardan teşekkürler Süleyman Kaptan :)
[Only Registered Users Can See Links]
Hasılatımız bu kadar :)
Av dönüşü keyfimiz yüzümüzden okunmuyo değil :)
dogukan1997
07-10-2011, 19:08
çok süper av olmuş abi işallah daha bereketlileri olması dileğiyle
kaptankarabulut
07-10-2011, 19:30
Ya Anıl,torik bile anlamış teknede granyoz üstadının olduğunu onun sahtesine atlamış.Biliyor çünkü onunla oynayıp dans edeceğini de ondan Ergun abimizin sahtesine binmiş.Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Çay içinse afiyet olsun.Yine bekleriz..:D :D
ibrahimz35
07-10-2011, 20:01
Usta'lar balıktaymış, aman Murat Abi duymasın...
Böyle bir gün Murat Abisiz olur mu Bacanak???
Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum çok güzel bir av günü olmuş.
Torik dahi ustayı tanımış ve onun oltasına gelmiş.
Tabi Anıl ve Taygun kardeşlerimizide kutluyorum bizlere böyle güzel bir paylaşım sunduğunuz için.
Süleyman kaptanda her zaman olduğu gibi yine misafir perverliğini konuşturmuş.
Ellerinize sağlık afiyet olsun.
Raif Yelkenci
07-10-2011, 21:39
Anıl kardeşim tüm ekibi kutlarım harika bir av olmuş videoları heyecanla izledik ellerinize sağlık.
Tuncay GÜNAY
07-10-2011, 22:40
anılım tebrikler balıklar şahane görünüyorlar. denizlide birilerinin kurdu canavar oldu bu fotolara bakınca çıldırdı bilesin afiyet şeker olsun.
muratdogan
07-10-2011, 23:42
Paylaşım için teşekkürler , emeğinize sağlık.
Daha güzelleri bereketiyle nasip olsun.
parlakay
08-10-2011, 01:03
maşaallah darısı bütün arkadaşlara, o heyecanı bastıran cep telefonunda bilgisayar muhabbeti keşke olmasaydı...yaa
KursatKıbrıs
08-10-2011, 01:25
Ellerinize sağlık. Balıklar şahane. Yozuri kirmizi head bendede var. gibip bi deneyim veledi kıyıdan bugun =))
Anıl tebrikler görüntüler gayet güzel olmuş ellerinize sağlık
canımız çekmedi desek yalan olur seyrederken bile insan haz alıyor
paylaşım için teşekkürler
Taygun KOCABIYIK
08-10-2011, 07:28
Güzel bir gün oldu özellikle torik tam aksiyon yaşattı bize :)
maşaallah darısı bütün arkadaşlara, o heyecanı bastıran cep telefonunda bilgisayar muhabbeti keşke olmasaydı...yaa
Maalesef denizin ortasında bile insanı rahat bırakmıyor şu cep telefonu denilen meret, gün içinde inanın 1,5 saat telefon görüşmesi yaptım oltanın başına geçecek zamanı zor buldum diyebilirim.
Anıl ÜNALAN
08-10-2011, 13:40
çok süper av olmuş abi işallah daha bereketlileri olması dileğiyle
Teşekkürler Kardeşim buyur gel beraber olsun ;)
Ya Anıl,torik bile anlamış teknede granyoz üstadının olduğunu onun sahtesine atlamış.Biliyor çünkü onunla oynayıp dans edeceğini de ondan Ergun abimizin sahtesine binmiş.Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Çay içinse afiyet olsun.Yine bekleriz..:D :D
Kaptanım Üstadımız bitane doğrusu :) kıyamadığı balığı kaçırmaya mücadelesini devam ettirdi ama ben en son vakit kaybı yaşamayalım kaçarsada bende kaçsın diyerek yardımda bulundum yoksa üstadımız her türlü o balığı tekneye müthiş mücadelesiyle alacaktı :)
Usta'lar balıktaymış, aman Murat Abi duymasın...
Böyle bir gün Murat Abisiz olur mu Bacanak???
Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum çok güzel bir av günü olmuş.
Torik dahi ustayı tanımış ve onun oltasına gelmiş.
Tabi Anıl ve Taygun kardeşlerimizide kutluyorum bizlere böyle güzel bir paylaşım sunduğunuz için.
Süleyman kaptanda her zaman olduğu gibi yine misafir perverliğini konuşturmuş.
Ellerinize sağlık afiyet olsun.
Murat abinin işi olmasa o da bizimle olacaktı :)
Sıra sende İbrahim abi seni de bekliyoruz Gri'ye ;)
Çok teşekkür ediyorum kendi adıma :)
Anıl ÜNALAN
08-10-2011, 13:42
Anıl kardeşim tüm ekibi kutlarım harika bir av olmuş videoları heyecanla izledik ellerinize sağlık.
Dilersen Raif abi çeşmealtından bakarken pita ve almanın arkasında kanala doğru tekneler hemen hemen her gün göreceksin sende sırtını indirip aralarından palamut ve torikleri alabilirsin ;)
Çok teşekkür ediyorum abi.
anılım tebrikler balıklar şahane görünüyorlar. denizlide birilerinin kurdu canavar oldu bu fotolara bakınca çıldırdı bilesin afiyet şeker olsun.
Yetiş derim Tuncay abi bu sene çok bereketli geçecek gibi gözüküyor burada ;)
Paylaşım için teşekkürler , emeğinize sağlık.
Daha güzelleri bereketiyle nasip olsun.
Ben teşekkür ederim, daha iyilerinin sizinle olmasını dilerim.
Anıl ÜNALAN
08-10-2011, 13:44
Ahh ahh kahretti Taygunun o telefonu beni :)
Devamının sizlerle olmasını dilerim ;)
Ellerinize sağlık. Balıklar şahane. Yozuri kirmizi head bendede var. gibip bi deneyim veledi kıyıdan bugun =))
Güzel takım dün ilk kez suya indirdik ve balığın nazlı olduğu bir günde direk bir şekilde yakalanma gösterdi ;)
Teşekkür ediyorum..
Anıl tebrikler görüntüler gayet güzel olmuş ellerinize sağlık
canımız çekmedi desek yalan olur seyrederken bile insan haz alıyor
paylaşım için teşekkürler
Teşekkürler abi devamında beraber olmak dileğiyle ;)
Erdoğan sızarlar
08-10-2011, 16:09
Bende istiyorum Anıl. :D
Murat ÇAKMAKÇI
08-10-2011, 19:10
Anılım ergun abiyi görüyorum ne güzel :helal:Çok güzel hareketler bunlar:helal:
Sizleri seviyorum
mazhar üzümcü
08-10-2011, 19:13
ergun abi ile beraber çıkılan av gününü ve tutulan balıkları bizlerle paylaşan kardeşlerimi kutluyor ve teşekkür ediyorum sevgilerimle.
On numara av olmuş, tüm ekibi kutlarım, afiyet olsun.
Anıl ÜNALAN
08-10-2011, 23:57
Bende istiyorum Anıl. :D
Havalar düzelsin buyur gel abi ;)
Anıl ÜNALAN
08-10-2011, 23:58
Anılım ergun abiyi görüyorum ne güzel :helal:Çok güzel hareketler bunlar:helal:
Sizleri seviyorum
Bizde seni seviyoruz abi, şu üstün çupra başarını bir gün gelde teknede görelim :)
Anıl ÜNALAN
08-10-2011, 23:59
ergun abi ile beraber çıkılan av gününü ve tutulan balıkları bizlerle paylaşan kardeşlerimi kutluyor ve teşekkür ediyorum sevgilerimle.
Bizde teşekkür ediyoruz Mazhar abim. Rastgelsin oldukça böyle dostluklar devam edecektir ben buna inanıyorum.
Anıl ÜNALAN
09-10-2011, 00:01
On numara av olmuş, tüm ekibi kutlarım, afiyet olsun.
Teşekkürler abi ;) yolun bu tarafa düşerse beklerim ;)
Bu ava katılan tüm dostları tebrik ederim.video ,resim ve raporu bizlerle paylaştığın içinde teşekkürler Anıl Kardeşim.Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.
Anıl ÜNALAN
09-10-2011, 11:58
Bu ava katılan tüm dostları tebrik ederim.video ,resim ve raporu bizlerle paylaştığın içinde teşekkürler Anıl Kardeşim.Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.
Video ve fotoğraf açısından en bol çekimli avımızı yaptık neredeyse hemen hemen her balığın videosu vardı. Keşke her avımızda bu kadar çok video çekebilme ihtimalimiz olsa da bütün avlarımızı buraya bu güzellikte taşıyabilsek.
Çok teşekkür ediyorum Hayrettin abi.
ergundürüsel
09-10-2011, 12:23
anıl kardeşime teşekkürler güzel bir av oldu darısı bir dahaki sefere..
ergundürüsel
09-10-2011, 12:25
ibrahim murat' ın işi vardı gelemedi ama hafta sonu çıkarsak inşallah murat ta gelecek..
LoveMusT
09-10-2011, 12:49
Maşallah Anıl, fırtına önce almışsın nasibini denizden, yetişemedim ki :)
Anıl ÜNALAN
09-10-2011, 12:53
anıl kardeşime teşekkürler güzel bir av oldu darısı bir dahaki sefere..
Ben teşekkür ederim Ergun abi havalar düzelsin tekrarlarız ;)
Anıl ÜNALAN
09-10-2011, 12:54
Maşallah Anıl, fırtına önce almışsın nasibini denizden, yetişemedim ki :)
Aynen öyle oldu abi bol balıklı bi haftasonu geçirecektik bu hafta ama nasip değilmiş :)
bcetiner
09-10-2011, 18:27
Tebrikler çok güzel av olmuş, biraz önce heyecanla siteye üye oldum ve videoları izlerken gerçekten çok heyecanlandım, tebrikler tekrar...
Ahmet TARİH
09-10-2011, 20:17
Anıl çok güzel ve son derece heyecanlı bir çekim olmuş. Tüm ekibi kutluyorum.
Balıklar çok güzeller ama nihayet teknenin işlerini bitirip suya çıkmam daha güzel galiba.
Herşey gönlünüzce olsun.
Salih Reis
10-10-2011, 07:12
tüm ekibi tebrik ederim.
hafta sonu hava kötü olduğu için bizler çıkamadık. sizin güzel videonuz ile bir nebze olsun stres attık.
rastgele
Anıl ÜNALAN
10-10-2011, 12:29
Tebrikler çok güzel av olmuş, biraz önce heyecanla siteye üye oldum ve videoları izlerken gerçekten çok heyecanlandım, tebrikler tekrar...
Teşekkürler, daha iyilerinin sizlerle olmasını diliyorum.
Anıl ÜNALAN
10-10-2011, 12:30
Balıklar çok güzeller ama nihayet teknenin işlerini bitirip suya çıkmam daha güzel galiba.
Herşey gönlünüzce olsun.
Evet abi asıl güzel olan teknenin işlerinin bitmesi oldu. Önümüzdeki günlerde daha güzel avlara imza atabileceğimizi düşünüyorum.
Daha güzel avların seninle olmasını dilerim abi :)
Anıl ÜNALAN
10-10-2011, 12:31
tüm ekibi tebrik ederim.
hafta sonu hava kötü olduğu için bizler çıkamadık. sizin güzel videonuz ile bir nebze olsun stres attık.
rastgele
Önümüzdeki haftasonu da poyrazdan biraz sert veriyor havayı umarım değişkenlik gösterir en azından rüzgar haftasonu keyfimizi kaçırmaz.
Teşekkür ediyorum Salih abi.
Taygun KOCABIYIK
10-10-2011, 12:49
Herşey gönlünüzce olsun.
Ahmet abi sorma, teknenin arızalarıyla uğraşırken çekilmez huysuz adamın teki oluyor bu çocuk :) Geçen Cumartesi teknenin işleri bitip test sürüşünü yapıp bağlandıktan sonra yüzünde açan gülleri görmen lazımdı :)
nihatemre
11-10-2011, 08:07
Yeğenim maaşallah yine ustalığını göstermişsin, videoları izleyince çıldırdım, bende Ankara - Çubuk arası arabayla sırtı çekiyordum torikleri görünce 14 Ekimde İzmir'e gelmeye karar verdim bekle beni yeğenim... cuma akşamı geliyoruuuuuuuuuuummmm.
Anıl ÜNALAN
11-10-2011, 11:15
Yeğenim maaşallah yine ustalığını göstermişsin, videoları izleyince çıldırdım, bende Ankara - Çubuk arası arabayla sırtı çekiyordum torikleri görünce 14 Ekimde İzmir'e gelmeye karar verdim bekle beni yeğenim... cuma akşamı geliyoruuuuuuuuuuummmm.
Gel amca gel de sende ne şans var ben anlamıyorum, cumartesi hava birazcık yüksek pazar ise denize çıkılmaz. Bende diyorum şimdiden havayı bu kadar yüksek vermez sebebini anladım sen geliyormuşsun :) Umarım rüzgar alçalma gösterir :)
tebrikler çok güzel av olmuş arkadaşlar paylaşım için teşekkürler hoşçakalın ...
safkar78
11-10-2011, 11:56
Valla Anıl kardeş sizin adınıza gerçekten çok zevkli bir av olmuştur.Bende çok beğendim inş diğer avlarınızdada bu kadar başarılı olursun.RASTGELE...
Anıl ÜNALAN
11-10-2011, 12:03
tebrikler çok güzel av olmuş arkadaşlar paylaşım için teşekkürler hoşçakalın ...
Bunlar senin sırtı avlarınında hiç birşey be abi :) Teşekkür ediyorum daha irileri yine seninle olsun :)
Anıl ÜNALAN
11-10-2011, 12:04
Valla Anıl kardeş sizin adınıza gerçekten çok zevkli bir av olmuştur.Bende çok beğendim inş diğer avlarınızdada bu kadar başarılı olursun.RASTGELE...
Teşekkür ediyorum, avımızın neşesi gerçekten yerindeydi. Eğlendik, balık yakaladık, stres attık herşeyimiz tamdı ama balık biraz daha iştahlı olsaydı daha güzel bir gün olabilirdi. Önümüzdeki günlerde artık daha güzel avları size sunabilmek dileğiyle.
Tebrikler dostlar,artarak devam etsin inşallah.
Anıl ÜNALAN
12-10-2011, 11:34
Tebrikler dostlar,artarak devam etsin inşallah.
Teşekkürler Nevzat abi :)
Önemli olan dostluğumuzun artarak devam etmesi, balığı biz bi yerlerden buluruz ;)
Bursa_Erkan
12-10-2011, 12:48
Fotodan da olsa ımrenmemek elde degıl...Bursada da inşallah böyle dostlarla tanısırım:)
Tebrik ederim arkadaşlar,çok keyifli bir av olmuş.
akinyildiz81
13-10-2011, 09:50
harikasınız ama torik kaçacak diye kalbime iniyordu :)böyle videolar güzel oluyor elinize kolunuza sağlık
Taygun KOCABIYIK
13-10-2011, 18:43
harikasınız ama torik kaçacak diye kalbime iniyordu :)böyle videolar güzel oluyor elinize kolunuza sağlık
Akın abi sen birde benim halimi düşün bir yandan balık çekilirken ki heycan, bir yandan düzgün kayıt yapmaya uğraşmak, diğer yandan iş yerindekilere dert anlat balık tutamadım zaten telefonla konuşmaktan :(
Ege Demirağ
24-10-2011, 13:22
Ne tür takım kunladınız Sahte ??,Ağırlık ??
ANIL kardeş çok güzel av olmuş torik çok güzel ellerinize sağlık,tebrikler...
Taygun KOCABIYIK
27-10-2011, 19:23
Ne tür takım kunladınız Sahte ??,Ağırlık ??
Rapala husky jerk düz beyaz modeli 9 cm
Yo-zuri crystal minnow (f) 9 cm red head modeli
Ağırlık olarak 50 gr kurşun kullandık takımın 4-5 kulaç önüne balık yüzeydeydi oynakların etrafında aldık balıkları.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.