Tüm Versiyonu Göster : Trofe / Av raporu
mazhar üzümcü
14-10-2011, 11:55
değerli dostlar hafta sonu hava tahminleri yağış ve fırtına gösterdiği için perşembeyi cumaya bağlayan gece, havanın iyi olasını fırsat bilerek avlanma planı yapıp yola koyuldum. hedefimde çipura ve levrek avı olduğu için canlı mamun yengeç ve madya aldım. saat 04 de gezerli ve iri mamunla yemlediğim takıma bastı uzak mesafeye atıştan dolayı kıyıya yaklaşana kadar çipura zannettim çok zorlamasına rağmen tartıda 2750 gr gelen genç trofeyi aldım. havanın çok durgun ve denizinde dümdüz olması nedeni ile diğer oltalara isparoz bile dokanmayınca saat sabah 11 de avı sonlandırarak döndüm. kıyıdakileri ceple çektim evdekileride foto makina ile farlılık olursa kusura bakmayın sevgilerimle.[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
Ellerinize sağlık güzel av olmuş
tebrik ederim
serkan KSK
14-10-2011, 13:10
abi ellerine sağlık güzel av olmuş .valla hava kötüde olsa ben de bu cumartesi balığa çıkçam kısmet bakalım rastgele
Mazhar abi maşallah trofen harika görünüyor afiyet olsun ellerine sağlık....
Sargoz35
14-10-2011, 13:22
Mazhar abi eline sağlık :) Anlaşılan bonus bir av olmuş,daha iyilerini yakalaman dileğiyle,Selamlar.
Ahmet TARİH
14-10-2011, 13:40
Mashar abi gerçekten çok yakışıklıymış delikanlı.
Bu balık yenmez de yanında hatıralık resim çektirilir cinsinden.
Şu kısır günlerde -ki artık aylarda diyecem- bu görüntüler hap gibi şifa oluyor bizlere.
Eline sağlık abi, paylaşım için teşekkürler.
10 numara ve temiz bir av olmuş eline sağlık tabiğki afiyet olsun
muratdogan
14-10-2011, 17:06
Tebrikler harika bir paylaşım ve görüntü.
Güzel bir av olmuş, afiyet olsun...
bcetiner
14-10-2011, 18:23
tebrikler çok güzel av olmuş, bende yarın sabahtan itibaren denizde olucam, bakalım foto ekleyebilecekmiyim buraya, kısmet...
mazhar üzümcü
14-10-2011, 18:48
Ellerinize sağlık güzel av olmuş
tebrik ederim
sağol cem sevgilerimle
muhabbetci
14-10-2011, 18:49
Üstad süpersin,afiyet olsun.
mazhar üzümcü
14-10-2011, 18:49
abi ellerine sağlık güzel av olmuş .valla hava kötüde olsa ben de bu cumartesi balığa çıkçam kısmet bakalım rastgele
sağol serkan sanada nasip olsun sevgilerimle
Mazhar abi maşallah trofen harika görünüyor afiyet olsun ellerine sağlık....
çok sağol mesut sanada nasip olsun sevgilerimle.
Mazhar abi eline sağlık :) Anlaşılan bonus bir av olmuş,daha iyilerini yakalaman dileğiyle,Selamlar.
sağol mehmet bütün avlar bonus yani nasip değilmidir. aynı dilekleri bende senin için diliyorum sevgilerimle.
Mashar abi gerçekten çok yakışıklıymış delikanlı.
Bu balık yenmez de yanında hatıralık resim çektirilir cinsinden.
Şu kısır günlerde -ki artık aylarda diyecem- bu görüntüler hap gibi şifa oluyor bizlere.
Eline sağlık abi, paylaşım için teşekkürler.
çok sağol ahmet bende dediğin gibi yapıp fotoladım. elimiz ayağımız tutmaz olduğu günlerde, bakıp avunurum diyede kaydettim rastgelsin sevgilerimle.
10 numara ve temiz bir av olmuş eline sağlık tabiğki afiyet olsun
çok sağol kubilayım güzel sözlerin için rastgelsin sevgilerimle
Tebrikler harika bir paylaşım ve görüntü.
Güzel bir av olmuş, afiyet olsun...
muratım teşekkürler bu çok güzel sözlere rastgelsin sevgilerimle.
Üstad süpersin,afiyet olsun.
çok sağol önder hoş sözlerin için rastgelsin sevgilerimle.
tebrikler çok güzel av olmuş, bende yarın sabahtan itibaren denizde olucam, bakalım foto ekleyebilecekmiyim buraya, kısmet...
inşallah sanada nasip olsun bekirim sevgilerimle.
Murat ÇAKMAKÇI
14-10-2011, 19:50
[B]Abi turnayı gözünden vurmuşun MAŞALLAH :deli:Afiyet olsun[/B
mazhar üzümcü
14-10-2011, 19:55
[B]Abi turnayı gözünden vurmuşun MAŞALLAH :deli:Afiyet olsun[/B
çok sağol çakmakçı kedi olalı bir fare tutabildik çok şükür rastgelsin sevgilerimle.
Taygun KOCABIYIK
15-10-2011, 07:50
Mazhar abim beklenilen bombayı sonunda patlattın tebrik ederim afiyet olsun :)
Mazhar Kardeş Tebrikler.Gönlünüzdeki trofelerle buluşmanız dileğimdir.Yedikleriniz afiyet,trofeleriniz bol olsun.Rastgele.
mazhar üzümcü
15-10-2011, 10:05
Mazhar abim beklenilen bombayı sonunda patlattın tebrik ederim afiyet olsun :)
taygunum doğru tespit yapmışsın çok teşekkürler sevgilerimle.
mazhar üzümcü
15-10-2011, 10:08
Mazhar Kardeş Tebrikler.Gönlünüzdeki trofelerle buluşmanız dileğimdir.Yedikleriniz afiyet,trofeleriniz bol olsun.Rastgele.
hayrettin üstadım güzel söz ve temenniler için çok teşekkür ederim. aynı dileklerle sevgilerimle.
pendikli balıkçı
15-10-2011, 16:19
Abi çok güzel bir av olmuş.Gözümüzü gönlümüzü açtın.
mazhar üzümcü
15-10-2011, 21:28
Abi çok güzel bir av olmuş.Gözümüzü gönlümüzü açtın.
sağol evrenciğim inşallah hepimize nasip olur bu avlar sevgilerimle
adolomorola
15-10-2011, 22:38
Tebrikler Mazhar abi Güzel bir Levrek
Tek Balık olsun ama böyle güzel olsun ,şansın her daim yanında olsun..
mazhar üzümcü
16-10-2011, 09:06
Tebrikler Mazhar abi Güzel bir Levrek
Tek Balık olsun ama böyle güzel olsun ,şansın her daim yanında olsun..
önerim teşekkür ederim. inşallah hepimize nasip olur bu ebat balıklar, selamlar sevgilerimle.
aacaipman
16-10-2011, 19:51
gozumuz senlendi tesekkurler sakincasi yoksa sormamda neresi orasi?
Bursa_Erkan
17-10-2011, 02:08
:helal:gözümüz gönlümüz açılıyo sizde olmasanız napcaz bılmyom
Maşallah, daha nice trofelere...
mazhar üzümcü
17-10-2011, 11:22
gozumuz senlendi tesekkurler sakincasi yoksa sormamda neresi orasi?
ben teşekkür ederim rastgelsin sevgiler
mazhar üzümcü
17-10-2011, 11:40
:helal:gözümüz gönlümüz açılıyo sizde olmasanız napcaz bılmyom
sevgili erkan yaptığım avları hiç bir beklentim olmadan sadece rastgelsin sitesinde üyelerimize arz ediyorum.fakat tuttukları birkaç isparozu rapor diye rastgelsin sitesinin dışında 2,3 siteye daha gönderenler var ben bunu ahlaki bulmuyorum insanın bir eşi olduğu gibi birde sitesi olur diye düşünüyorum. hepimizin takdir ettiği büyük üstadları tahir gürhan gibi,vedat abayoğlu gibi ayrı tutuyorum ama bu bahsettiğim durumlarda beni bu işten soğutmaya başladı bu vesile ile düşüncelerimide paylaşmış oldum kusuruma bakma sevgilerimle.
mazhar üzümcü
17-10-2011, 11:44
Maşallah, daha nice trofelere...
çok teşekkürler inşallah hepimize
Anıl ÜNALAN
17-10-2011, 20:11
Tebrik ediyorum Mazhar abi, güzel avlarının devamı yine seninle olsun.
Bursa_Erkan
17-10-2011, 21:06
sevgili erkan yaptığım avları hiç bir beklentim olmadan sadece rastgelsin sitesinde üyelerimize arz ediyorum.fakat tuttukları birkaç isparozu rapor diye rastgelsin sitesinin dışında 2,3 siteye daha gönderenler var ben bunu ahlaki bulmuyorum insanın bir eşi olduğu gibi birde sitesi olur diye düşünüyorum. hepimizin takdir ettiği büyük üstadları tahir gürhan gibi,vedat abayoğlu gibi ayrı tutuyorum ama bu bahsettiğim durumlarda beni bu işten soğutmaya başladı bu vesile ile düşüncelerimide paylaşmış oldum kusuruma bakma sevgilerimle.
Mazhar hocam siz ona buna takmayın kafayı değmez...1 tane dost, kardeş kaç kişiye bedeldir...Paylaşımlarınızı sabırsızlıkla beklıcem hocam.
Tuncay GÜNAY
17-10-2011, 21:24
maşallah balık çok yakışıklı duruyor tavaya da ne yakışır o şimdiii :) afiyet şeker olsun ağlamadan usulca kaysın. :)
mazhar üzümcü
17-10-2011, 22:46
maşallah balık çok yakışıklı duruyor tavaya da ne yakışır o şimdiii :) afiyet şeker olsun ağlamadan usulca kaysın. :)
tuncay balık çok yakışıklı çıktı levreklerin kadir inanırı sanki mübarek tabii böyle olunca ne tavaya ne ızgaraya sığdığı için parçalanarak ızgara yapılabildi ilgine çok teşekkür ederken yeni görevinde üstün hizmetler vererek sitemize büyük katkı sağlayacağından emin olarak başarılar diliyorum sevgilerimle.
Tebrik ediyorum Mazhar abi, güzel avlarının devamı yine seninle olsun.
çok sağol anıl bende aynı temennileri hem tekneden hemde karadan senin için diliyor sevgilerimi yolluyorum
Mazhar hocam siz ona buna takmayın kafayı değmez...1 tane dost, kardeş kaç kişiye bedeldir...Paylaşımlarınızı sabırsızlıkla beklıcem hocam.
sağol erkan ben bu sitelerin üzerinden kendi reklamlarını yapmaya kalkan vatandaşlara bozulduğum için sana açıldım. kimseye haksızlık etmekte istemiyorum ama, malesef böyle şeyler oluyor ve engellenmeside gerekir. gösterdiğin yakınlık için ayrıca teşekkür ederim sevgilerimle.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.