PDA

Tüm Versiyonu Göster : 15.10.2011 Av raporu

cngerol
16-10-2011, 11:43
cuma akşamı yeni keşfettiğim yemciden tabiri caizse yılan uzunluğunda ve iriliğinde boru kurtlarımı aldıktan sonra düştüm yollara. dalga, rüzgar ve soğuk hiç iç açıcı değildi ama vazgeçmeye niyetim yoktu. benimle birlikte iskelede 5 kişi daha vardı ama balık yoktu. inatla sabaha kadar bekledik ama sonuç yok 5 kişi 5 balık zor yakaladık ama dil balığının maşallahı var.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

pendikli balıkçı
16-10-2011, 12:08
Güzel bir dil yakalamışsın.Bende gideyim diyorumda hava çok bozuk Çanakkale'de.Afiyet olsun.

muratdogan
16-10-2011, 13:59
Cengiz bu yemci nerede...???
Vallahi benim yemci de sağolsun artık iyice suyunu çıkarttı işin.
Kurtları bir görsen iğneye bile geçmiyor.
Selamlar.
NOT : Mutlaka haberini bekliyorum.

mst35
16-10-2011, 14:58
tebrik ederim afiyet olsun

cngerol
16-10-2011, 16:18
Güzel bir dil yakalamışsın.Bende gideyim diyorumda hava çok bozuk Çanakkale'de.Afiyet olsun.

gece baya soğuktu ama olta attığımız yere araba girdiği için üşüdüğümüz zaman arabalara oturuyorduk.

Selamlar.

özelden mesaj atarak tarif ettim yerini

tebrik ederim afiyet olsun

iyi dilekleriniz için hepineze teşekürler, daha iyisi sizlerin olsun

Taygun KOCABIYIK
16-10-2011, 18:09
Abi tebrikler özellikle dil süper hemde kara dil kalitelidir daha açık renkli olanları da vardır ve pek bilinmez makbulü budur yani :)

Murat ÇAKMAKÇI
16-10-2011, 23:09
Tebrikler cengiz:helal:Afiyet olsun

Bursa_Erkan
17-10-2011, 00:31
Selamlar.

murat hocam sadece senin yemci değil Son zamanlarda yemcilerde gözünü açtı 3-5 nasıl çarparım hesabında...:)
dil balığı lezzetli diyorlar tebrikler afiyet olsun hocam...

avlar
17-10-2011, 07:43
Tebrikler,dil süpermiş afiyet olsun.

muratdogan
17-10-2011, 14:51
murat hocam sadece senin yemci değil Son zamanlarda yemcilerde gözünü açtı 3-5 nasıl çarparım hesabında...:)
dil balığı lezzetli diyorlar tebrikler afiyet olsun hocam...

Erkancım sağolsunlar işi iyice abarttılar ve komik sayılabilecek yavru yemlere kaldık.
Ama Cengiz kardeşimizin dediği balıkçıyı ilk fırsatta ziyaret edeceğim.
Bu arada dil balığı hakikaten lezzetli bir balık, tavsiye ederim.

Ahmet TARİH
17-10-2011, 17:24
Cengizhan kardeş bu balıklarda alışmış bayat yeme tazesine vurmuyorlar herhalde.
Verimin düşmesi bu sebepten olmasın. Geçen haftalarda bayat yemlerle daha iyi avlar çıkarmıştın.
Kardeş ellerine sağlık buda sözün özü olmuş diyelim.
Afiyet olsun.

ibrahimz35
17-10-2011, 17:37
Cengizhan kardeş bu balıklarda alışmış bayat yeme tazesine vurmuyorlar herhalde.
Verimin düşmesi bu sebepten olmasın. Geçen haftalarda bayat yemlerle daha iyi avlar çıkarmıştın.
Kardeş ellerine sağlık buda sözün özü olmuş diyelim.
Afiyet olsun.

Cezgizhan, yemciyi değiştirmekle hata yapmışsın.
Ahmet'in dediği gibi bayat eski yeme alıştırmıştın sen balıkları taze yemi görünce balıklar oltaya gelmedi.

Raif Yelkenci
17-10-2011, 18:07
Tebrikler dil gerçekten güzelmiş devamını dilerim.

Anıl ÜNALAN
17-10-2011, 20:06
Olsun yinede boş dönülmemiş :) Daha iyi avların yine seninle olmasını dilerim abi.

cngerol
17-10-2011, 21:12
yemle alakası yok, deniz gerçekten çok kısır davrandı. benden hariç 4-5 kişi daha vardı olta sallayan. atıyoruz iskelenin 4 biryanına oltaları bakalım balıklar hangi yönde diye 1 saat sonra tekrar topluyoruz tüm yemler duruyor. birkaç kez büyük balık vurdu oltaya ama karaya alamadıktan sonra yapçak birşey yok.

Tuncay GÜNAY
17-10-2011, 21:22
cengizhan kardeş tebrikler azda olsa tava iş yaptırır o balıklar dil balığı sa süper afiyet şeker olsun

BARBADOS
21-10-2011, 12:18
Cengiz kardeşim her zamanki gibi boş dönmemişsin tebrikler. Yem konusunda özellikle boru kurdu sıkıntı oluyor şöyle güzel bir boru kurdu bulamıyoruz. Yem aldığın yeri paylaşırsan sevinirim daha iyi avlar dileğimle.

ibrahimsepetçi
21-10-2011, 13:24
tebrikler.herdaim rastgele.

cngerol
22-10-2011, 07:47
Yem aldığım yeri tarif edeyim

balçovada mediamarket'in yanındaki iş hanında. yürüyerek mediamarketten şehir merkezine doğru gittiğinizde zaten tek bir bina var o binanın köşesinde çorbacı var, çorbacının yanından köşeyi dönün 4. dükkan YEMCİ OSMAN. iki çeşit boru kurdu satıyor 2.5 ve 5 tl'lik, 5tl'lik boru kurtları özel seçilmiş büyük boylardan oluşan kurtlar.

herkese rastgelsin.

krokisi