Tüm Versiyonu Göster : 15.10.11 kıyı avım
Murat ÇAKMAKÇI
16-10-2011, 14:10
Saat 4 gibi avlak yerindeydim hava poyraz diye biliyordum 2.4 lodosumsuydu umutsuzlukla oltamı suya attım hayvanın nazlı olmasını bekliyordum kide öyledi
3 tane sargoz
8 tane çupra 6 sı havuz altı tabiri
KULLANDIĞIM MALZEMELER.....0.28 misina, kurşunsuz, 2 numara iğne,macun
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Üstad tebrik ederim ben seni bayağı zamandır takip etmemişim yine döktürmüşsün tebrikler.....
Taygun KOCABIYIK
16-10-2011, 18:26
Murat abi yine yapacağını yapmışsın sargoslar çok güzel sanırım artık zamanı geliyor sargos yakalamaya götür bir haftasonu beni :)
kordonboyu
16-10-2011, 19:46
Tebrikler, hiç ummamakla birlikte çok güzel bir av geçirmişsiniz ve tavalıklar çıkmış...
pendikli balıkçı
16-10-2011, 22:52
Abi döktürmüşsün bravo.Harika bir av yinede.
Murat ÇAKMAKÇI
16-10-2011, 22:53
Üstad tebrik ederim ben seni bayağı zamandır takip etmemişim yine döktürmüşsün tebrikler.....
Murat abi yine yapacağını yapmışsın sargoslar çok güzel sanırım artık zamanı geliyor sargos yakalamaya götür bir haftasonu beni :)
Tebrikler, hiç ummamakla birlikte çok güzel bir av geçirmişsiniz ve tavalıklar çıkmış...
İyi dilekleriniz teşekkürler İğneleriniz keskin olsun
Bursa_Erkan
17-10-2011, 00:58
hiç ummadığın anda bu kadar avlıyosan bekledığın zaman eyvah bea yanında avlanılmaz senin:D
Tebrik ederim
bu kadar balıktan sonra artık trofe büyüklüklerdeki balıkları da bekliyoruz
rastgele
kaptankarabulut
17-10-2011, 08:03
Murat, artık balıklarında huyu değişti.umduğun zaman değilde ummadığın zaman da daha güzel av veriyorlar.
Bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Tavalıklar çıkmış.Afiyet olsunlar..
Paylaşım için teşekkürler ,son derece güzel bir av olmuş tebrikler.
Erdoğan sızarlar
17-10-2011, 09:48
Murat Yine döktürmüşsün ve ben yokum. :( Cuma günü sol ayak yan bağı kopardım ve sezonu kapattım. :( Bakalım doktorlar ne diyecek...
Taygun KOCABIYIK
17-10-2011, 10:28
Murat Yine döktürmüşsün ve ben yokum. :( Cuma günü sol ayak yan bağı kopardım ve sezonu kapattım. :( Bakalım doktorlar ne diyecek...
Erdoğan abi geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
mazhar üzümcü
17-10-2011, 12:00
çakmakçı bütün çipuralar macun müptelası oldular, hepimizi balıksız bırakacaksın. şaka bir yana tebrikler sevgilerimle.
serkan KSK
17-10-2011, 12:33
abi güzel bir av günü geçirmişsin daha iyi avlar dileğiyle rastgele
Ahmet TARİH
17-10-2011, 12:41
Murat kardeş 10 tane macun paket, 4 ü acılı olsun.
Bakalım Boğaz lüferleri macunu yiyince bir daha istavritin tarafına bakacaklarmı.
Kardeş ellerine sağlık.
muratbaykent
17-10-2011, 13:14
Tebrikler adaşım.Rüzgar bahane balıklar şahane:)
Anıl ÜNALAN
17-10-2011, 14:06
Tebrik ediyorum Murat abi. Sezonu açtın artık sen hayatta durmazsın :)
Devamının yine seninle olmasını diliyorum.
Anıl ÜNALAN
17-10-2011, 14:07
Erdoğan abi, geçmiş olsun yaa. Tam balık sezonu başladı sen sakatlandın çok üzüldüm gerçekten. Bu sene seninle çok güzel balıklar yakalayacağımızı düşünüyordum oysa.
Umarım erken iyileşirsin de sonlarına yetişiriz ;)
Salih Reis
17-10-2011, 14:41
Murat kardeşim canı gönülden tebrikler,
daha niceleri rastgelsin.
şu macunu derin suda denesek mi?
ibrahimz35
17-10-2011, 17:43
Ahmet, çok güzel bir av olmuş tebrik ederim.
Abi çok geçmiş olsun, insallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
Murat ÇAKMAKÇI
17-10-2011, 17:47
hiç ummadığın anda bu kadar avlıyosan bekledığın zaman eyvah bea yanında avlanılmaz senin:D
Tebrik ederim
bu kadar balıktan sonra artık trofe büyüklüklerdeki balıkları da bekliyoruz
rastgele
Murat, artık balıklarında huyu değişti.umduğun zaman değilde ummadığın zaman da daha güzel av veriyorlar.
Bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Tavalıklar çıkmış.Afiyet olsunlar..
Paylaşım için teşekkürler ,son derece güzel bir av olmuş tebrikler.
Erdoğan abi geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
çakmakçı bütün çipuralar macun müptelası oldular, hepimizi balıksız bırakacaksın. şaka bir yana tebrikler sevgilerimle.
abi güzel bir av günü geçirmişsin daha iyi avlar dileğiyle rastgele
Murat kardeş 10 tane macun paket, 4 ü acılı olsun.
Bakalım Boğaz lüferleri macunu yiyince bir daha istavritin tarafına bakacaklarmı.
Kardeş ellerine sağlık.
Tebrikler adaşım.Rüzgar bahane balıklar şahane:)
Tebrik ediyorum Murat abi. Sezonu açtın artık sen hayatta durmazsın :)
Devamının yine seninle olmasını diliyorum.
Murat kardeşim canı gönülden tebrikler,
daha niceleri rastgelsin.
şu macunu derin suda denesek mi?
Ahmet, çok güzel bir av olmuş tebrik ederim.
Abi çok geçmiş olsun, insallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler İğneleriniz keskin olsun Erdoğan abi sanada gelmiş geçmiş olsun İNŞALLAH en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
Sargoz35
17-10-2011, 19:13
Sevgili Murat avından dolayı tebrik ederim:) Güzel bir av olmuş,kurşunsuz tek iğne avları her daim sevmişimdir...Sende bu avı iyi yapanlardan birisin,çok açık görülüyor çünkü...
Kerterizlerin bereketli avların daim olsun,Selamlar...
tebrikler murat yine konuşturmuşun ustalığını,
afiyet olsun
Tuncay GÜNAY
17-10-2011, 21:19
macuncu başı naptın gene balıklara kafa yaptırıp kıyıya aldın sanırım bırak şu macun işlerini senin yüzünden kimse balık falan tutamayacak sonra millet canlı yemi takınca balık tanımayacak saf saf bakacak bu arada paşalar senin olsun sargozları denizliye uçur zaten kafaları güzel bende onları beyaz su ile götürürüm ne dersin :))
afiyet şeker olsun
Murat ÇAKMAKÇI
18-10-2011, 17:25
Sevgili Murat avından dolayı tebrik ederim:) Güzel bir av olmuş,kurşunsuz tek iğne avları her daim sevmişimdir...Sende bu avı iyi yapanlardan birisin,çok açık görülüyor çünkü...
Kerterizlerin bereketli avların daim olsun,Selamlar...
tebrikler murat yine konuşturmuşun ustalığını,
afiyet olsun
macuncu başı naptın gene balıklara kafa yaptırıp kıyıya aldın sanırım bırak şu macun işlerini senin yüzünden kimse balık falan tutamayacak sonra millet canlı yemi takınca balık tanımayacak saf saf bakacak bu arada paşalar senin olsun sargozları denizliye uçur zaten kafaları güzel bende onları beyaz su ile götürürüm ne dersin :))
afiyet şeker olsun
İyi dilekleriniz için teşekkürler hepimize rastgelsin
Tuncay sargozları gel benimle sende tut MACUNCU YAPAYIM SENİDE:D ama son zamanları çünkü geçit zamanı geldi gelecek avlak yerlerini yoklamak lazım ;)
tebrikler murat kardeş dahada güzelleri nasip olsun rasgele
Murat ÇAKMAKÇI
18-10-2011, 22:04
tebrikler murat kardeş dahada güzelleri nasip olsun rasgele
Teşekkürler daha irileri sizlerin olsun
ferdi demir
19-10-2011, 13:20
Üstad tebrik ederim güzel bi avdaha yapmışsın.Tavalıklar çıkmış..:helal:
Tuncay GÜNAY
19-10-2011, 18:55
İyi dilekleriniz için teşekkürler hepimize rastgelsin
Tuncay sargozları gel benimle sende tut MACUNCU YAPAYIM SENİDE:D ama son zamanları çünkü geçit zamanı geldi gelecek avlak yerlerini yoklamak lazım ;)
macuncu başı murat kardeşim gel demesi kolay 265 km yol + dönüş nasıl oluyor sen biliyon muuuu :deli::deli::deli: nolcak sanki macunla sarhoş edip aldığın (zaten küçük hepsi) sargozları bana yollasan da bende burda beyaz su eşliğinde yesem cavur mu olusunnnn pinti cimri macuncu başııı :deli::deli::deli:
Murat ÇAKMAKÇI
19-10-2011, 19:24
Üstad tebrik ederim güzel bi avdaha yapmışsın.Tavalıklar çıkmış..:helal:
Teşekkürler ferdi
macuncu başı murat kardeşim gel demesi kolay 265 km yol + dönüş nasıl oluyor sen biliyon muuuu :deli::deli::deli: nolcak sanki macunla sarhoş edip aldığın (zaten küçük hepsi) sargozları bana yollasan da bende burda beyaz su eşliğinde yesem cavur mu olusunnnn pinti cimri macuncu başııı :deli::deli::deli:
ALLAH kahretmesin seni hep iyilikler versin ne diyeyim :(:D
muhabbetci
21-10-2011, 08:56
Murat tebrikler,şu macun işini anlamadım ben,bi yere yazmışındır ama ben kaçırmışım.şansın hep seninle olsun.
murat balıklar harika iyi bir av olmuş tebrikler
Raif Yelkenci
21-10-2011, 21:19
Murat çok iyi bir av olmuş kutlarım daha iyi avlar dilerim ellerine sağlık.
Tuncay GÜNAY
21-10-2011, 21:33
Teşekkürler ferdi
ALLAH kahretmesin seni hep iyilikler versin ne diyeyim :(:D
cimri pinti macuncu başı birazdan yola çıkıyorum güvercinliğe paşaları ziyaret edeceğim sen cimriliğine yan olumuuuu :D:D:D:D
usta kurşunsuz karadan misinayı nasıl ileri atbiliyorsun dalga veya akıntıyla nasıl uğraşıyorsun veya ben kıyı avı diye yanlışmı anladım sen tekneyle kıyıya yaklaşıptamı avlanıyorsun sorularımla seni sıktıysam kusura bakma
Murat ÇAKMAKÇI
25-10-2011, 17:52
Murat tebrikler,şu macun işini anlamadım ben,bi yere yazmışındır ama ben kaçırmışım.şansın hep seninle olsun.
Teşekkürler Konuları paylaştığım yerde var RASTGELSİN
murat balıklar harika iyi bir av olmuş tebrikler
Teşekkürler
Murat çok iyi bir av olmuş kutlarım daha iyi avlar dilerim ellerine sağlık.
Teşekkürler Raif abi
cimri pinti macuncu başı birazdan yola çıkıyorum güvercinliğe paşaları ziyaret edeceğim sen cimriliğine yan olumuuuu :D:D:D:D
:D:dans::D:dans::D:dans:
usta kurşunsuz karadan misinayı nasıl ileri atbiliyorsun dalga veya akıntıyla nasıl uğraşıyorsun veya ben kıyı avı diye yanlışmı anladım sen tekneyle kıyıya yaklaşıptamı avlanıyorsun sorularımla seni sıktıysam kusura bakma
Kıyıdan tekneye binmem :D yüzmeyle işim olmadı Oltayı attığım yer 7 ile 12 m. arasında
Tuncay GÜNAY
25-10-2011, 19:28
Teşekkürler Konuları paylaştığım yerde var RASTGELSİN
Teşekkürler
Teşekkürler Raif abi
:D:dans::D:dans::D:dans:
Kıyıdan tekneye binmem :D yüzmeyle işim olmadı Oltayı attığım yer 7 ile 12 m. arasında
ya sen şuna açıkça ben yüzme bilmiyorum o yüzden tekneden korkuyorun desene :D:D:D:D:D:D hihihihihi
muratcım güzel bir av olmuş.lodos diyorsun genede balık alıyorsun tebrikler.
Murat ÇAKMAKÇI
27-10-2011, 18:05
muratcım güzel bir av olmuş.lodos diyorsun genede balık alıyorsun tebrikler.
Teşekkürler niyazi:helal:
korfez31
23-09-2012, 17:03
mallar konusuyor gene elınıze saglık rast gele ....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.