PDA

Tüm Versiyonu Göster : 16 Ekim Pazar Av raporu

adnan35
17-10-2011, 21:51
bir hafta önceden kararlastırdığımız avımıza havanın kötü oldugunu bilmemize ragmen gitmeye kararlıydık.hava tahminleri sagnak yagış göstersede bizi vazgeçiremedi,herkeste aynı şey oluyomu bilmiyorum ama planladıgım ava gitmemek beni depresyona sokuyo :)gece 2 de koyulduk yola,yem olarak mamun yengeç sardalya ve yengeç aldık.4 buçuk gibi avlaga vardık,zokalı sıkma kursunlu takımla hemen ava basladık ama 5 dk gecmeden yagmur bastırdı arabaya gectik ve beklemeye basladık.hava aydınlanana kadar yagmur devam etti işin kötü tarafı rüzgarda kuzeyden esiyodu:(,bulundugumuz yer güney ve batıdan güzel balık yapıyodu aslında,havanın aydınlanmasıyla yagmur kesildi,tabi bizde bi sevinç :) hemen kamışları sıraladık,sıraladık sıralamasına ama öğlen 12 ye kadar çileme dışında yagmur yagmasada balık acısından kısır keyif acısından gayet güzel bir gün oldu bizim için mangalımızı yaptık çayımızı demledik e tabi birazda biz demlendik :) avın sonunda bir adet çupura bide keyif dolu bir gün geçirmenin mutluluguyla evlerimize döndük,,,
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

mst35
17-10-2011, 21:55
Az olsun öz olsun hem keyfini de çıkarmışsınız stres falan kalmamış afiyet olsun selamlar......

TUĞYAN
18-10-2011, 11:31
Adnan kardeşim bende aynıyım ne olsa gidecem kafaya koymuşuz bir kere önemli olan stres sıkıntıyı attıysan sorun yok daha iyi avlara rasgelsin

Murat ÇAKMAKÇI
18-10-2011, 17:30
Tebrikler :helal:Paylaşım için teşekkürler
Afiyet olsun

Raif Yelkenci
18-10-2011, 17:32
Önemli olan yaptığın işten keyif almak balıkta bir dahaki sefere borcunu öder daha iyi avlar dilerim.

pendikli balıkçı
18-10-2011, 17:44
Keyif yapıp kafa dağıttıysan abi en mutlu insan sensin.

mami1984
19-10-2011, 07:32
tebrıkler güzel paylaşım olmuş

Tuncay GÜNAY
19-10-2011, 10:23
adnan kardeşim keyifli bir gün geçirdiğiniz kesin çok ta güzel olmuş anlatım da mükemmel skor olarak ta 1 puan görüyorum afiyet şeker olsun.

BARBADOS
20-10-2011, 11:17
Fotoğraflarda oldukça keyifli olduğunuz belli daim olmasını dilerim.

Bursa_Erkan
20-10-2011, 16:29
keyif aldıysan ne mutlu sana Adnan abi:)