Tüm Versiyonu Göster : 20-10-2011 Çeşmealtı Raporu
Raif Yelkenci
20-10-2011, 18:42
Bir gün önce kararlaştırdığımız avımızı yine aynı ekiple gerçekleştirdik. Sabah 9:30da çapamızı attık ve hemen arka arkaya iki güzel mercan aldık ve çok büyük tesadüf küçük balıklardan eser yoktu. Akşam saat 17ye kadar suda kaldık. Daha sonra dönüşe geçtik. Fena balık yakalamadık ve zevkimizi aldık. Tüm arkadaşlara selamlar ve iyi avlar dilerim.
Yer : Uzun Ada
Yem : sardalya ve mamun
Hava : 3-5
[Only Registered Users Can See Links]
Murat ÇAKMAKÇI
20-10-2011, 18:48
Tebrikler raif abi:helal:Afiyet olsun size
Tuncay GÜNAY
20-10-2011, 19:39
tebrikler raif abi kırmızı takım 1 fazla siyah takımın forveti kırmızı kart cezalısı sanırım :) böyle bereketli ve de kaliteli balık resmi görünce ayağa kalkıp selam veresim geliyor. afiyet şeker olsun
Ahmet TARİH
20-10-2011, 20:05
Raif abi yine dehşet çarpıcı görüntülerle mest ettin beni.
Kırmızı beyaz sampiyon Raif Abi olmuş valla.
Ellerine sağlık afiyet olsun.
pendikli balıkçı
20-10-2011, 20:19
Raif abi muhteşem bir av olmuş.Tebrikler.Abi birşey soracağım.Şu mercanların olduğu resimde sağ üstteki de mercan mı? geçen kıyıdan bende yakaladım onun aynısından.
Raif Yelkenci
20-10-2011, 21:17
Tebrikler raif abi:helal:Afiyet olsun size
Teşekkürler Murat size de iyi avlar dilerim.
tebrikler raif abi kırmızı takım 1 fazla siyah takımın forveti kırmızı kart cezalısı sanırım :) böyle bereketli ve de kaliteli balık resmi görünce ayağa kalkıp selam veresim geliyor. afiyet şeker olsun
Sağol Tuncay kardeşim sen dikkat çektiğin için bende buradan saydım evet tam futbol takımı gibi olmuşlar teşekkürler sağlıkla kal.
Raif abi yine dehşet çarpıcı görüntülerle mest ettin beni.
Kırmızı beyaz sampiyon Raif Abi olmuş valla.
Ellerine sağlık afiyet olsun.
Ahmet sağol birader sizede daha iyi ve irileri oltanıza gelsin.
Raif abi muhteşem bir av olmuş.Tebrikler.Abi birşey soracağım.Şu mercanların olduğu resimde sağ üstteki de mercan mı? geçen kıyıdan bende yakaladım onun aynısından.
Evren kardeş teşekkürler o bahsettiğin balık erkekmercan veya mandagöz diye tabir ettiğimiz son derece lezzetli tavası olan enfes bir balıktır genelde bundan daha küçük boylarda akşam suyunda at çek misali ikili üçlü yakalarız benim bilgilerim bu kadar kendine iyi bak hoşçakal.
muratdogan
20-10-2011, 23:21
Raif abi tebrikler.
Özlenen karaler bunlar.
Daha güzellerini tutmak nasip olsun sizlere.
Darısı başımıza...
Taygun KOCABIYIK
21-10-2011, 06:59
Raif kaptanım mevsim geldi gibi görüyorum fotoğraflardan :)
Tebrik ediyorum daha bereketli avlara inşallah.
muhabbetci
21-10-2011, 08:51
Üstadım ortalık kızarmış, tebrikler,şansın hep seninle olsun.
Ege Demirağ
21-10-2011, 10:34
Tebrikler afiyet olsun darası başımaa :)
raif bey tebrikler şansınız daim olsun
mazhar üzümcü
21-10-2011, 12:24
raif kaptanım hem çeşit hem miktar açısından çok güzeller tebrik edip rastgelsin diyorum sevgilerimle.
ibrahimsepetçi
21-10-2011, 13:22
maaaşşallah abilerim ellerinize sağlık.herdaim rastgele.
raif bey harika bir av olmuş tebrikler
Tebrikler çok bereketli bir av olmuş.
Raif bey tebrikler,bizde bugün Çeşmealtı' nda avdaydık çok bereketli bir gün geçmedi.Gün günü tutmuyor anlaşılan.
Raif Yelkenci
21-10-2011, 16:59
Raif abi tebrikler.
Özlenen karaler bunlar.
Daha güzellerini tutmak nasip olsun sizlere.
Darısı başımıza...
İnşallah daha iyileri size denk gelsin Murat teşekkürler.
Raif kaptanım mevsim geldi gibi görüyorum fotoğraflardan :)
Tebrik ediyorum daha bereketli avlara inşallah.
Taygun sağol kardeşim pek geldi sayılmaz ama eli kulağında biraz daha sular soğusun bence ozaman daha iyi balık yapar hoşça kal.
Üstadım ortalık kızarmış, tebrikler,şansın hep seninle olsun.
Önder abi teşekkür ederim bende size bol şanslar dilerim sağlıkla kal.
Tebrikler afiyet olsun darası başımaa :)
İnşallah diyelim ve sağolun.Not imza ayarlarınızı hatırlatalım hitapta kusurumuz olmasın .
raif bey tebrikler şansınız daim olsun
Teşekkür ederim sizede rastgele.
raif kaptanım hem çeşit hem miktar açısından çok güzeller tebrik edip rastgelsin diyorum sevgilerimle.
Mazhar abi mesajınız için çok teşekkürler size de rastgele iyi avlar dilerim.
maaaşşallah abilerim ellerinize sağlık.herdaim rastgele.
İbrahim teşekkür ederim sizede iyi bol nasipli avlar dilerim.
raif bey harika bir av olmuş tebrikler
Berat abi mesajınız için teşekküler darısı başınıza .
Tebrikler çok bereketli bir av olmuş.
Kahraman bey sağolun size de rastgelsin.
Raif bey tebrikler,bizde bugün Çeşmealtı' nda avdaydık çok bereketli bir gün geçmedi.Gün günü tutmuyor anlaşılan.
Tamer bey teşekkürler evet haklısınız bu iş tamamen nasip işi bazen iyi balık aldığınız yerden ertesi gün yem ve hava aynı olsa bile yinede verimli geçmiyor sağlık olsun bir başka sefere diyelim size ve rastgelsin.
baypipo_tr
21-10-2011, 17:59
maşallah bereketli av olmuş..zevkimizi aldık demişsin abi sen 7-8 kişilik ziyafet sofrasını tutmuşsun daha ötesini düşünemiyorum:) paylaşım cok güzel.gece gece balığa gidesim geldi..:helal:
Raif Yelkenci
21-10-2011, 18:12
maşallah bereketli av olmuş..zevkimizi aldık demişsin abi sen 7-8 kişilik ziyafet sofrasını tutmuşsun daha ötesini düşünemiyorum:) paylaşım cok güzel.gece gece balığa gidesim geldi..:helal:
Eyvallah ramazan kardeşim teşekkürler ama benim gibi boyun 1.84 kilon da 100 olursa balığı da çok sever bir oturuşta 1 kilo yemeden sofradan kalkmazsan bu balıklar 8 kişiye yetmez ama önce bereket versin diyelim ve sizlerede daha iyi avlar ve rastgele.
Raif abi tebrik ederim afiyet olsun....
Raif Yelkenci
22-10-2011, 18:26
Raif abi tebrik ederim afiyet olsun....
Mesut teşekkür ederim size de iyi avlar dilerim.
Bursa_Erkan
23-10-2011, 15:04
ben burdakı resımlerden yarısını değil çeyreğini tutsam zevkten dört köşe olucam ama tutamıyoz işte:( acemiliği ne zaman atlatıcaz o zaman tutarız belki.;)
Raif abi ellerinize emeğine sağlık.(Bu arada biraz kilo versen fena da olmaz hani:)
Raif Yelkenci
23-10-2011, 15:08
Erkan teşekkürler acemiliği atlatman için ustalarla bir arada olucaksın kolay gelsin.
Salih Reis
24-10-2011, 05:53
Raif kaptan tebrikler bu güzel av sezonun resmen açıldığını ilan ediyor.
daha niceleri rastgelsin :)
Raif Yelkenci
24-10-2011, 17:18
Raif kaptan tebrikler bu güzel av sezonun resmen açıldığını ilan ediyor.
daha niceleri rastgelsin :)
İnşallah salih reis dediğiniz gibidir teşekkürler sizede rastgele.
Anıl ÜNALAN
25-10-2011, 11:52
Tebrik ederim abi güzel avlarının başlamasıyla birlikte devamı geliyor görüyorum :)
Daha irilerinin ve daha fazlasının seninle olmasını dilerim :)
Raif Yelkenci
25-10-2011, 18:25
Tebrik ederim abi güzel avlarının başlamasıyla birlikte devamı geliyor görüyorum :)
Daha irilerinin ve daha fazlasının seninle olmasını dilerim :)
Anıl cım teşekkürler elimizden geleni yapıyoruz bak niyetimiz var ama hava müsade etmiyor çıkamıyoruz teknenin altı durmaktan kirleniyor ne yapalım sağlık olsun hoşçakal.
Anıl ÜNALAN
25-10-2011, 21:16
Anıl cım teşekkürler elimizden geleni yapıyoruz bak niyetimiz var ama hava müsade etmiyor çıkamıyoruz teknenin altı durmaktan kirleniyor ne yapalım sağlık olsun hoşçakal.
Doğru söylüyorsun abi. Tam randımanlı bir av yapıyoruz arkasından 1 hafta hava bozuyor 3-5 gün bıraksa hazır balığı bulmuşken devamını getirecez ama hava düzeldikten sonra balığı aramakla vakit geçirmek zorunda kalıcaz. Umarım haftasonuna hava düzelir..
Süper bir gün ve av hepinizi kutlarım.Balıklar şahane gözüküyor afiyet olsun.
Ege Demirağ
26-10-2011, 15:31
ilk defa bu kadar çok cupra ve mercan bir arada görüyorum tabi av olarak :D çok mukkemmel bir av olmuş zoka ile mi avlandınız sanki resimlerde zoka gördüm de ??
Raif Yelkenci
26-10-2011, 17:19
Süper bir gün ve av hepinizi kutlarım.Balıklar şahane gözüküyor afiyet olsun.
Turgay abi teşekkürler sizin de avlarınızı zevkle takip ediyoruz hoşça kal rastgele.
Raif Yelkenci
26-10-2011, 17:31
Sevgili Ege önce mesajına teşekkür edelim sonrada bu kadar küçük yaşta bu güzel balık avı hobisiyle ilgilendiğin için sizi tebrik edelim sonradan da bilgilendirmeye çalışalm.Biz tüm avlarımızda klasik olarak bedende bir hırsız yukarıda üç iğne kullanıyoruz avladığımız derinlik 34 metre yani zoka iş yapmaz gördüğünüz o tek zokayı bize engel olmasın diye teknenin kıçından yarım sardalya takarak istavrit veya uskumru avlamak için 12 metreye bırakıyoruz.Kendine iyi bak hoşçakal genç arkadaş.
Raif Yelkenci
26-10-2011, 17:34
ilk defa bu kadar çok cupra ve mercan bir arada görüyorum tabi av olarak :D çok mukkemmel bir av olmuş zoka ile mi avlandınız sanki resimlerde zoka gördüm de ??
Ege notu yanlış yere yazdım kusura bakma.
Ege Demirağ
26-10-2011, 17:56
sağolun çok derinde zoka kunlanılmıyacağını bilmemm çok iyi oldu :D
tebrikler RAİF abi çok güzel av olmuş teşekkürler...
Raif Yelkenci
27-10-2011, 17:54
tebrikler RAİF abi çok güzel av olmuş teşekkürler...
Teşekkür ederim bir hatırlatma imza ayarlarınızı yaparsanız iyi olur hoşça kalın.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.