PDA

Tüm Versiyonu Göster : 23.10.2011

cngerol
23-10-2011, 11:47
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

bu hafta balığa gitmeyecektim ama rüzgar ve soğuğun azalması beni bu haftada balık peşine düşürdü. devamlı oltalarımı kopartan balıktan şikayet ede ede sonunda faili ele geçirdik daha doğrusu yanımda avlanan arkadaş yakaladı ama o yemediği için balığı bana verdi, resimde gördüğünüz mığri (yılan balığı) nasıl soyulur nasıl yenir bende bilmiyorum ama forumda deneyimli arkadaşlarımın bana yardımcı olacağı düşüncesindeyim.

herkese rastgelsin

cngerol
23-10-2011, 11:48
unuttum bu arada tarifini verdiğim yemciye akşam gittiğimde güzel bir sürprizle karşılaştım.
adamın tüm yemleri tükenmiş bende başka yerden almak zorunda kaldım yemlerimi

Tuncay GÜNAY
23-10-2011, 11:55
cengizhan kardeşim balıklar mükemmeler ellerine sağlık afiyet şeker olsun

muratdogan
23-10-2011, 13:30
Cengiz selamlar.
Balıkların gene canını yakmışsın tebrikler.
:) :) :)

Bu hafta havaların güzel olması sebebi ile her yerde yemler ve tekneler tükenmiş durumdaydı.
Balığa çıkma planımdan dolayı yemleri hafta sonuna bırakmadan aldım ve kenara attım.

NOT: Senin tarif ettiğin yemci bir harika, ayrıca teşekkür ederim.
Selamlar...

Bursa_Erkan
23-10-2011, 15:24
Cengiz arkadaşım ellerine sağlık tebrikler afiyet olsun...

avlar
23-10-2011, 16:43
Tebrikler,çok başarılı bir av olmuş.

mst35
23-10-2011, 19:00
Tebrik ederim kardeşim güzel av ellerine sağlık ben senin merayı bayağı kıskanmaya başladım maşallah hiç boş çevirmiyor.....

Murat ÇAKMAKÇI
23-10-2011, 19:04
Cengiz tebrikler:helal:Afiyet olsun

BARBADOS
23-10-2011, 20:38
Cengizhan kardeşim askerleri yine dizmişsin tebrikler bize balık bırakmadın :) Mığrıya gelince hiç yapmadım ama balığı mutfak üst dolabının kapağına asıyorlar keskin bir bıçak ile boyun çevresinden çiziyorlar sonrası tulum çek aşağıya.

cngerol
24-10-2011, 07:49
cengizhan kardeşim balıklar mükemmeler ellerine sağlık afiyet şeker olsun

teşekür ederim daha iyileri sizin olsun.

Cengiz selamlar.
Balıkların gene canını yakmışsın tebrikler.
:) :) :)

Bu hafta havaların güzel olması sebebi ile her yerde yemler ve tekneler tükenmiş durumdaydı.
Balığa çıkma planımdan dolayı yemleri hafta sonuna bırakmadan aldım ve kenara attım.

NOT: Senin tarif ettiğin yemci bir harika, ayrıca teşekkür ederim.
Selamlar...

valla yemciye gittiğimde yemci yem kalmadı diyince aklıma direk site geldi:deli::deli::deli:
ne yapalım bizde bayat boru kurdu ile avlandık;););)

Cengiz arkadaşım ellerine sağlık tebrikler afiyet olsun...

Tebrikler,çok başarılı bir av olmuş.

Tebrik ederim kardeşim güzel av ellerine sağlık ben senin merayı bayağı kıskanmaya başladım maşallah hiç boş çevirmiyor.....

meradan ziyade şans işi ama akşam istediğim balıklar bir türlü gelmedi mırmır-sargoz-lidaki nerdeyse yüzünü görmedik felaket bir gopez sürüsü vardı o balığıda ben hiç sevmem. en azından meradaki canavarı kıyıya aldık misinalarımızı kayaya takmadıktan sonra birşey olmaz diye tahmin ediyorum.

Cengiz tebrikler:helal:Afiyet olsun

Cengizhan kardeşim askerleri yine dizmişsin tebrikler bize balık bırakmadın :) Mığrıya gelince hiç yapmadım ama balığı mutfak üst dolabının kapağına asıyorlar keskin bir bıçak ile boyun çevresinden çiziyorlar sonrası tulum çek aşağıya.

kurutmaktan ziyade isparozları temizledim artık oltalarınıza daha iyi balıklar gelir diye tahmin ediyorum

CEMAKO
24-10-2011, 10:56
Tebrikler afiyet olsun

Ahmet TARİH
24-10-2011, 12:32
Cengizhan seriye devam maşallah. Balıklar gayet iyi. :helal::helal:
Geçen seferde yorumlamıştık ya galiba bayat yem daha çok iş yapıyor. :confused::soru::confused:
Sen ne zaman bayat yemle gitsen performans daha iyi oluyor diye tecrübe ediyorum.:cool:
Bu arada adamın adı çıkmasın derlerya senin mıgrı de ona benzemiş biraz.:D
Adamı sorgusuz sualsiz tutuklamış, dolaba asıp soyma, derisini yüzme planları yapıyorsunuz yav.:D:D:D
Ya takımları koparan o değilse:soru:

Ege Demirağ
24-10-2011, 13:30
Tebrikler güzel av bu aralar deniz sırf ısparoz yapıyorr foçadada :(

cngerol
24-10-2011, 16:38
Tebrikler afiyet olsun
teşekürler daha iyileri sizin olsun.

Cengizhan seriye devam maşallah. Balıklar gayet iyi. :helal::helal:
Geçen seferde yorumlamıştık ya galiba bayat yem daha çok iş yapıyor. :confused::soru::confused:
Sen ne zaman bayat yemle gitsen performans daha iyi oluyor diye tecrübe ediyorum.:cool:
Bu arada adamın adı çıkmasın derlerya senin mıgrı de ona benzemiş biraz.:D
Adamı sorgusuz sualsiz tutuklamış, dolaba asıp soyma, derisini yüzme planları yapıyorsunuz yav.:D:D:D
Ya takımları koparan o değilse:soru:

ben bayat yeme inanmak istemiyorum ama benimde fikirlerim o yöne doğru kayıyor:deli::deli:
2-3 haftadır aynı yerde hiç karşılaşmadığım balıklar geldiği için bu saatten sonra hangi balık gelirse inanırım. geçen hafta 2 tane vatoz geldi bu haftada mığrı gelince takımları koparanın mığrı olduğuna kanaat getirdim ama belli olmaz birdahaki seferede balon balığı falan çıkarsa o zaman yandık.

Tebrikler güzel av bu aralar deniz sırf ısparoz yapıyorr foçadada :(

teşekürler daha iyileri sizin olsun. mevsimsel olabilir diye düşünüyorum diğer balıklar kıyıya pek uğramadı.

Raif Yelkenci
24-10-2011, 17:27
Tebrik ederim boş dönmemişsiniz devamını dilerim.

pendikli balıkçı
24-10-2011, 19:01
Balıklar çok iyi afiyet olsun.Yılan balığını biraz açıkta bırakırsan.Derisi biraz kuruduğunda bıçakla deriyi etten ayır.Geriye doğru yavaşça çekersen tulumunu bırakır.

paşalı
24-10-2011, 19:11
Cengizhan kardeşim tavalıkları çıkarmışsın tebrikler.Miğırıyı ensesinden çenealtına doğru bir çizik at asabiliyorsan asıp derisini tulum şeklinde çekerek soy elle tutulcak kadar açıldımı çabuk gelir ama etine gelince beş para etmez söyliyeyim.

Anıl ÜNALAN
25-10-2011, 11:57
Tebrikler abi durdurak bilmiyorsun :)
Devamını diliyorum.