Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Ortaya karışık bir av raporu her şey var burda

Tuncay GÜNAY
23-10-2011, 12:29
kurtlar büyümüş de farkına varmamışım ta kii dükkan komşumun damadı ve oğlunun ekibinin balığa gideceklerini ve 1 kişinin eksik olduğunu benimde ekibe katılmamdan mutlu olacaklarını söylemeleri ile başladı her şey hiç aklımda yokken gelen bu teklif heyecan yatırdı bende hemen takımları çıkarıp hazırlıklarımı yaptım gece saat 01:00 da marşa bastık rotamız güvercinlik saat 05:00 sularında limana vardık kaptanımız elif kaptanda gelince 06:00 sularında vira bismillah deyip avlak yerimize doğru yol almaya başladık tabi yolculuk sırasında kahvaltımızı da yaptık avlak yerimize vardığımızda gün daha doğmamıştı oltalar suyla buşutu umutlu bekleyiş başlamıştı yem olarak mamun alındı benim çeşit olsun diye aldığım boru kurdu ve sülünez ekibin ilgisini çekmedi fakaf benim favori yemim sülünez bana 2 mercan getirdi boru kurdu ise karagözleri ikram etti izmaritler ise mamun sayesinde geldiler bir ara oltaya gelen iri boydaki 1 balon balığı teknede şaşkınlığa yol açtı fakat hiç riske girilmeden pense ile iğneyi soküp (dişlerini de sökmüşüm) denize attık ama yeniyormuy du yenmiyormuy du bilmediğimden bendeki terettüt hiç geçmedi vada hiç atmasamıydık üremeseymiydi. ası günün süpriz macerası ise av esnasında bizi hiç yalnız bırakmayan lambuka sürüsü idi 2 ile 5 metre yakınımızda devamlı gezdiler şapur şupur suyun üzerinde atladılar dans ettiler şımarık bir sürü diyebilirim ama suda etrafınızda süzüle süzüle yüzmelerini izlemek mükemmel bir duygu inanın çok asil görünüyorlarr sayamadım ama ortalama 60-70 adetlik bir sürüydü ee bizde hazırlığımız olmamasına rağmen tek iğneye sardalya takıp yakınlarına atmaya başladık fakat hiç ilgilerini çekmedi yanına gelip koklayıp bırakıyorları bir ara bir tanesi ağzına alıp bıraktı aynı hareketi 2. sefer yapamadı ama :) çünkü ağzına almasıyla tasmayı yemesi bir oldu suyun üzerine 2 sefer sıçrayıp kurtulmaya çalıştı isede başaramadı teknede misafirimiz oldu hakkı kardeşimin kayınpederine :helal::helal::helal::helal::helal: tabi bizde hatıra fotorafı çektirip kendisini ünlü etmeye karar verdik :D:D:D daha güzelleri sizlere nasip olsun dileklerimle buyrun bunlarda fotolarım :)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

muratdogan
23-10-2011, 13:22
Tuncay bey öncelikle selamlar.
...
Avınız çok zevkli geçtiği görünüyor.
Hakikaten de çeşitli balıkların gelmesi hem şaşırtıcı hemde sevindirici.
Denizlerin çeşitliliği güzel bir haber olduğunu düşünüyorum.
...
Ayrıca balon balığını alıp pişirmediğiniz çokta isabetli bir karar olmuş.
Bu balığın bir kesesi var ve son derece zehirli Allah korusun bilmeyenler için de son derece tehlikeli.
Saygılarımla...

Raif Yelkenci
23-10-2011, 15:05
Tuncay kutlarım kardeşim gayet keyifli ve bereketli bir av olmuş çok da güzel anlatmışsın ama ben tekneye de bayıldım doğrusu maşallah çok bakımlı duruyor hoşçakal.

Bursa_Erkan
23-10-2011, 15:19
Tuncay Hocam söylencek söz yok ellerinize emeğinize sağlık...Afiyet olsun.

Tuncay GÜNAY
23-10-2011, 15:45
Tuncay bey öncelikle selamlar.
...
Avınız çok zevkli geçtiği görünüyor.
Hakikaten de çeşitli balıkların gelmesi hem şaşırtıcı hemde sevindirici.
Denizlerin çeşitliliği güzel bir haber olduğunu düşünüyorum.
...
Ayrıca balon balığını alıp pişirmediğiniz çokta isabetli bir karar olmuş.
Bu balığın bir kesesi var ve son derece zehirli Allah korusun bilmeyenler için de son derece tehlikeli.
Saygılarımla...

teşekkürler murat kardeşim balığın çeşitliliği gerçekten sevindirici balon balığı hakkında da tam detaylı araştırma yapıp arkadaşlarımızın bilgilenmesini sağlamak lazım.
yorum için teşekkürler

Tuncay GÜNAY
23-10-2011, 15:47
Tuncay kutlarım kardeşim gayet keyifli ve bereketli bir av olmuş çok da güzel anlatmışsın ama ben tekneye de bayıldım doğrusu maşallah çok bakımlı duruyor hoşçakal.

teşekkürler raif abi dediğin gibi tekne çok temiz ve düzenli idi çünkü kaptanımız bayan :) elif kaptan güvercinliğe gittiğimizde tek tercih ettiğimiz kaptandır kendisi

paşalı
23-10-2011, 15:56
Gerçektende tam bir karışık olmuş kutlarım .Afiyet olsun.

avlar
23-10-2011, 16:51
Son derece bereketli ve güzel bir av günü geçirmişsiniz,tebrikler.

mst35
23-10-2011, 18:55
Tebrik ederim çok güzel bir av olmuş inş. bir aksilik çıkmazsa bizde yarın gideceğiz sizinki kadar eğlenceli ve balıklı olur umarım.....

Murat ÇAKMAKÇI
23-10-2011, 19:15
Tuncay tebrikler:helal:Belliki çok güzel geçmiş güzel anılar var:)Dahada güzel anılara:helal:Afiyet olsun kardeşim macuncu:D

bytt
23-10-2011, 20:05
Ustam tebrikler güzel bir av olmuş. Bu arada nerelere açıldınız tekneyle? Yakın biryerlerdeyse ziyaret etmek isteriz.. Rastgele

muhabbetci
23-10-2011, 20:42
Hemşerim,şansın her zaman senden yana olsun.Ayrıca afyet olsun.

Tuncay GÜNAY
23-10-2011, 21:50
Tuncay Hocam söylencek söz yok ellerinize emeğinize sağlık...Afiyet olsun.

teşekkürler erkan kardeşim daha güzelleri sizlere nasip olsun.

Gerçektende tam bir karışık olmuş kutlarım .Afiyet olsun.

teşekkürler turgay abi beraber de olur inşallah

Son derece bereketli ve güzel bir av günü geçirmişsiniz,tebrikler.

teşekkürler tamer kardeşim güzel bir gündü daha iyi ve bereketli avlarınız olur inşallah.

Tebrik ederim çok güzel bir av olmuş inş. bir aksilik çıkmazsa bizde yarın gideceğiz sizinki kadar eğlenceli ve balıklı olur umarım.....

inşallah kardeşim bir aksilik çıkmaz avınız bereketli ve neşeli olur rastgelsin.

cngerol
24-10-2011, 08:46
tebrikler tuncay bey belgesel gibi olmuş herçeşit balık var.

afiyet olsun

CEMAKO
24-10-2011, 11:06
tuncay kardeşim tebrik ederim güzel bir av yapmışsın herhalde kurtlar dökülmüştür artık. Balon balığını yememen çok isabetli olmuş yalnız 2. resimde çütre (Domuz) balığı gördüm onun eti çok lezzetlidir. şiddetle tavsiye ederim ancak derisi çok sert tulum çıkarıp öyle pişirmen gerekiyor (Ben yağda kızarttım çok güzel oldu).

Ellerine sağlık artık tam bir usta olma yoluna girdin.
bundan sonra senin bileğini bükemediğimiz için öpmek zorunda kalırız herhalde tüm arkadaşlarımıza duyurulur

Sağlıcakla kal tekrar tebrikler
Rastgele

mazhar üzümcü
24-10-2011, 11:42
tuncay avlar ve rapor için tebrik ediyor sevgilerimi yolluyorum

Ahmet TARİH
24-10-2011, 12:45
Tuncay abi herşey iyi güzel olmuşta :helal: en güzeli avatar resmini değiştirmen olmuş. Eskisine ilkbaktığımda masada hamur açıyorsun zannetmiştim.:deli: Dikkatli bakınca balıkları fak ettim.:hıııı::hıııı::deli:
Lambukada yakışmış eline hani.:cool: Bundan sonra bu avatar seni epey idare edecek herhalde. :D
Daha irisini yakalaman pek mümkün gözükmüyorda.:D

pendikli balıkçı
24-10-2011, 18:57
Tuncay abi tebrikler.4 mevsimi bir arada yaşamak gibi olsa gerek.

sword50
25-10-2011, 11:12
Abi resimler güzel ama esas resmi çekilecekler kalmış.

Bacanakla benim antenli mercanlarda olsa resimlerin arasında daha güzel olurmuş.

Anıl ÜNALAN
25-10-2011, 11:49
Tuncay abiii :)
Güzel av olmuş tebrik ediyorum seni, yalnız o balık telefonda tarifleştiğimiz gibi peygamber balığı değil başka bir familya, hakkında çok bilgiye sahip değilim tekrardan söyleyim :)
Devamını ve daha güzellerinin seninle olmasını diliyorum. Balık akını başladı haberin olsun :)

Tuncay GÜNAY
25-10-2011, 15:53
Tuncay tebrikler:helal:Belliki çok güzel geçmiş güzel anılar var:)Dahada güzel anılara:helal:Afiyet olsun kardeşim macuncu:D

macuncu başı murat kardeşim teşekkürler dediğin gibi çok macera vardı fakat kısa ve öz raporladım. daha güzelleri sizlere nasip olsun bellimi olur coşarsın (coşmassın sen) da sargozlardan 2 tane denizliye gönderirsin :D:D:D:D:D

Ustam tebrikler güzel bir av olmuş. Bu arada nerelere açıldınız tekneyle? Yakın biryerlerdeyse ziyaret etmek isteriz.. Rastgele

teşekkür ederim hemşerim daha güzelleri sizlere nasip olsun.
bu arada denizden balık tutmak istiyorsan bölgeler belli fethiye bölgesi hariç izmir tarafına gidecek olursan güzel bahçe - urla - sığacık - ıldırı taraflarını muğla tarafını düşünürsen güvercinlik taraflarını tavsiye ederim. izmir tarafını düşünürsen tekne konusunda da yardımcı olurum sitemiz üyelerinden de yardım alabilirsin anıl kaptan - karabulut kaptan yardım konusunda oldukça cömerttir.

Hemşerim,şansın her zaman senden yana olsun.Ayrıca afyet olsun.

önder abi GÜZEL İNSAN teşekkürler aynı dilekleri senin için düşünüyorum şans her zaman seninle olsun tuttuğun trofe tutamadığın yavru olsun saygılar

tebrikler tuncay bey belgesel gibi olmuş herçeşit balık var.

afiyet olsun

teşekkürler cengizhan kardeşim belgesel konusunda sizlere yetişmeye çalışıyorum senin avlarının yanında benim avın adı geçmezz:D:D:D daha daha güzelleri sizlere nasip olsun

tuncay kardeşim tebrik ederim güzel bir av yapmışsın herhalde kurtlar dökülmüştür artık. Balon balığını yememen çok isabetli olmuş yalnız 2. resimde çütre (Domuz) balığı gördüm onun eti çok lezzetlidir. şiddetle tavsiye ederim ancak derisi çok sert tulum çıkarıp öyle pişirmen gerekiyor (Ben yağda kızarttım çok güzel oldu).

Ellerine sağlık artık tam bir usta olma yoluna girdin.
bundan sonra senin bileğini bükemediğimiz için öpmek zorunda kalırız herhalde tüm arkadaşlarımıza duyurulur

Sağlıcakla kal tekrar tebrikler
Rastgele

teşekkürler cem kardeş kurtlar aynen yerinde duruyor başka bir ekibe tabi olmanın sıkıntısı olsa gerek resimde gördüğün çütre yi ben tutmadım arkadaşlar bilmedikleri için denize bırakacaklardı ben aldım 1 tanesi geri iade olmuş dedim ya ekip yabancı iletişim kopukluğu vardı balon balığını geri saldığıma pişman oldum öldürseydim içim rahat edecekti. dediğin gibi çütreyi kendim yedim derisi ile pişirdim sonra tuluk sonra yutak :D:D:D:D gerçekten çokkk lezzetli idi ustalık hatdim değil nacizane balık tutuyorum işte ustalık macuncu başınınnn :D:D:D:D:D:D ben daha 40 fırın ekmek yicem bu arada nazik iltifatların için teşekkürler. sığacıkta mercana gelmek istiyoruz yardımcı olurmusun

tuncay avlar ve rapor için tebrik ediyor sevgilerimi yolluyorum

teşekkürler mashar bey denizliden sevgiler saygılar

Tuncay abi tebrikler.4 mevsimi bir arada yaşamak gibi olsa gerek.

evren aynen dediğin gibi oldu olmasına da paşa yoktu yani kış kar yağmadan geçti diyebiliriz:'(

Abi resimler güzel ama esas resmi çekilecekler kalmış.

Bacanakla benim antenli mercanlarda olsa resimlerin arasında daha güzel olurmuş.

yok böle çokkk güzel olmuş onları da çekseydik rapor bozuk olurdu :P:P yaycağınıza çekseydiniz sizdeeee :deli::deli::deli:

Tuncay GÜNAY
25-10-2011, 16:20
Tuncay abi herşey iyi güzel olmuşta :helal: en güzeli avatar resmini değiştirmen olmuş. Eskisine ilkbaktığımda masada hamur açıyorsun zannetmiştim.:deli: Dikkatli bakınca balıkları fak ettim.:hıııı::hıııı::deli:
Lambukada yakışmış eline hani.:cool: Bundan sonra bu avatar seni epey idare edecek herhalde. :D
Daha irisini yakalaman pek mümkün gözükmüyorda.:D

iyi dileklerin için teşekkürler ahmet kardeşim avatarı beğenmediğini bilseydim daha önce değiştirirdim bu arada lambukayı tutmak bana nasip olmadı foto çekilmek nasip oldu inşallah tutarım sonra. lambukanın yağı faydalıymış diye biliyorum tutarsan yağını sana gönderirim :D:D:D:D