Tüm Versiyonu Göster : Fethiye'de kıyıdan avlak önerisi ?
Arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu Fethiye merkeze gitmeyi düşünüyoruz. Merkez civarında yer önerisinde bulunabilir misiniz? Ayrıca hangi malzemeyi yanımda bulundurmam lazım. Katkılarınız için şimdiden teşekkürler.. Rastgele ;)
Bursa_Erkan
24-10-2011, 11:16
o bölgede avlanan varsa yardımcı olurlar sana...
fethiye merkezde kordon civarında kefal avlayabilirsin karagözler civarında ise çupra,karagöz,barbun yakalaybilirsin çalış civarından mırmır,çupra,levrek yakalayabilirsin şimdiden rastgelsin.
Tuncay GÜNAY
25-10-2011, 16:33
hemşerim kıyı avımı tekne avımı yapacaksın belirtirsen daha iyi olur yardım edecek arkadaşlar bölgeyi bilen arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi yardımında bulunurlar.
Kıyı avı Tuncay abi....Elimizde oltalarımız eşimle birlikte atacağız ama nereden ?? TEŞEKKÜRLER
Tuncay GÜNAY
25-10-2011, 21:34
taner kardeşim ben genelde tekneden avlanıyorum fetiye taraflarını bilmiyorum sitedeki bilen arkadaşlar yardımcı olur sana :)
Tuncay GÜNAY
25-10-2011, 21:36
Arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu Fethiye merkeze gitmeyi düşünüyoruz. Merkez civarında yer önerisinde bulunabilir misiniz? Ayrıca hangi malzemeyi yanımda bulundurmam lazım. Katkılarınız için şimdiden teşekkürler.. Rastgele ;)
taner kardeş imza ayarlarında yaş bölümü eksik kalmış düzenlersen iyi olur hitapta kusur etmemiş oluruz.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.