PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fethiye'de kıyıdan avlak önerisi ?

bytt
24-10-2011, 10:01
Arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu Fethiye merkeze gitmeyi düşünüyoruz. Merkez civarında yer önerisinde bulunabilir misiniz? Ayrıca hangi malzemeyi yanımda bulundurmam lazım. Katkılarınız için şimdiden teşekkürler.. Rastgele ;)

Bursa_Erkan
24-10-2011, 11:16
o bölgede avlanan varsa yardımcı olurlar sana...

sarraf
25-10-2011, 11:31
fethiye merkezde kordon civarında kefal avlayabilirsin karagözler civarında ise çupra,karagöz,barbun yakalaybilirsin çalış civarından mırmır,çupra,levrek yakalayabilirsin şimdiden rastgelsin.

Tuncay GÜNAY
25-10-2011, 16:33
hemşerim kıyı avımı tekne avımı yapacaksın belirtirsen daha iyi olur yardım edecek arkadaşlar bölgeyi bilen arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi yardımında bulunurlar.

bytt
25-10-2011, 20:42
Kıyı avı Tuncay abi....Elimizde oltalarımız eşimle birlikte atacağız ama nereden ?? TEŞEKKÜRLER

Tuncay GÜNAY
25-10-2011, 21:34
taner kardeşim ben genelde tekneden avlanıyorum fetiye taraflarını bilmiyorum sitedeki bilen arkadaşlar yardımcı olur sana :)

Tuncay GÜNAY
25-10-2011, 21:36
Arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu Fethiye merkeze gitmeyi düşünüyoruz. Merkez civarında yer önerisinde bulunabilir misiniz? Ayrıca hangi malzemeyi yanımda bulundurmam lazım. Katkılarınız için şimdiden teşekkürler.. Rastgele ;)

taner kardeş imza ayarlarında yaş bölümü eksik kalmış düzenlersen iyi olur hitapta kusur etmemiş oluruz.