PDA

Tüm Versiyonu Göster : Adımı rambo koydular :)

EAKSOY
01-11-2011, 22:43
Bu sabah kaptan-ı derya Süleyman abimizle çıktık avimiza, zamanlama super ekipte eksiklerimiz olsa da yola koyuluyoruz.

Gün aydinlanip saat 7yi biraz gectikten sonra avlak yerimizdeyiz, oltalarimizi indiriyoruz. Hedef balığımız: Uskumru.

Hava yazdan kalma adeta, üzerimizdekileri yavaş yavaş çıkartıyoruz.

Capari ile acilisi süleyman abi cok guzel iki iri istavrit alarak yapiyor ve tek igneye geçiyoruz,
tek tek ve isteksizde olsa kolyozlar arada bir de uskumrular livardaki yerlerini almaya başladı.

Balik istahsızdı lakin tekne sayimiz giderek artti, mazmuz ve denize inen yem sayisi artinca otomatikmen balik yemeye basladi.
Su üzerinde gezen 3 sınır devriyesi misali her biri 2,5-3 kiloluk azman lambukalar uskumruları orta suya mahküm etse de payımıza düşeni
neşeyle, keyifle, bol muhabbet ve süleyman abinin meşhur çayı ile aldık.

Günün hasılatına gelirsek kişi bazında 30ar parça uskumru-kolyoz(+1er-2şer de uskumru azmanı lipari) karışımı aldık;
musa abi karşı tekneden bana itafen "durdurun şu rambo'yu kuruttu bütün denizi, sabahtan beri çekiyor bize birşey bırakmadı" diye diye elimin şansını mühürledi topladık oltaları ve yorulmadan, gülmekten ağzımızın kenarları ağrıyarak limana döndük.

Ben inanıyorum ki, bugun bu ortamda balik tutamasak bile aynı neşeyle evlerimize dönerdik.

Süleyman kaptana, Mehmet abiye, Anıl kardeşime ve gerek esprileri gerek atışmalarıyla bize neşe katan musa abiye teşekkür ediyorum.

Günlük hayatın stresini topyekün üzerinden atmak isteyen herkese Süleyman Kaptan ile avlanmalarını tavsiye ediyorum.

Hepinize keyifli avlar diliyorum

[Only Registered Users Can See Links]

pendikli balıkçı
02-11-2011, 00:15
İyi bir av olmuş afiyet olsun.

Ahmet TARİH
02-11-2011, 07:33
Ersoy kradeşim uzun bir aradan sonra gelen bu av gerçekten çok bereketli ve neşeli olmuş.
Süleyman abi ile avın tadı bir başka güzeldir. Ne sinir kalır ne stres.
En kötü avınızın böyle olmasını diliyorum. Paylaşım için teşekkürler.

avlar
02-11-2011, 09:47
Tebrikler çok keyifli bir av olmuş, afiyet olsun.

EAKSOY
02-11-2011, 10:38
Ersoy kradeşim uzun bir aradan sonra gelen bu av gerçekten çok bereketli ve neşeli olmuş.
Süleyman abi ile avın tadı bir başka güzeldir. Ne sinir kalır ne stres.
En kötü avınızın böyle olmasını diliyorum. Paylaşım için teşekkürler.
Süleyman abi av icin biçilmiş kaftan, isini severek yapan yüreğini koyan insanların bende yeri çok farklı..

EAKSOY
02-11-2011, 10:40
İyi bir av olmuş afiyet olsun.
Tebrikler çok keyifli bir av olmuş, afiyet olsun.

Hepinize daha iyi avlar geçirmenizi diliyorum ilginize teşekkürler

gonencsenkal
02-11-2011, 11:02
Tebrik ederim güzel bir av yapmışsınız afiyet şeker olsun :)

mst35
02-11-2011, 11:23
Ersoy kardeşim ellerinize sağlık güzel av olmuş anlatımın da çok keyifli teşekkürler avlarının devamını dilerim...

TUĞYAN
02-11-2011, 14:49
Ersoy tavalıklar güzel görünüyor eline sağlık afiyiet olsun

Ege Demirağ
02-11-2011, 16:38
Çok keyifli bir av olmuş :D

muratdogan
02-11-2011, 16:40
Ersoy selamlar.
Av'mı ...???
Muhabbetmi ...???
Bence her ikiside, bir eksik olsa avın zevki kaçıyor.
Av da var , muhabbette bence harika bir gün geçirmişsiniz.
Tebrikler...

kaptankarabulut
02-11-2011, 17:38
Ersoy sizlerle olmak inan beni daha da mutlu ediyor.Burada balık vardı yoktu muhabbetine hiç bir zaman girmiyorsunuz.Sabah çıkarken ya nasip deyip çıkıyoruz.Ama ne olursa olsun mutlaka tavalıklarımız çıkıyor.Zaten siz çalışan dostlarım stres atmak için çıkıyorsunuz denize.Ama deniz ana da sizin gibi iyi niyetli hoş sohbetli dostlarımızı boş çevirmiyor.Daha güzel avlarda birlikte olmak dileğimle...

berat
02-11-2011, 17:43
ersoy çok güzel bir av geçirmişşiniz tebrikler

Raif Yelkenci
02-11-2011, 18:05
Tebrikler güzel av olmuş.

Murat ÇAKMAKÇI
02-11-2011, 18:37
Ersoy çokgüzel eğlenmişiniz belli ALLAH devamını getirsin

muratbaykent
02-11-2011, 19:01
O bölgenin usta kaptanı konuşturmuş yine ustalığını.Hem sizi hem Süleyman kaptanı tebrik ederim.

EAKSOY
02-11-2011, 19:13
O bölgenin usta kaptanı konuşturmuş yine ustalığını.Hem sizi hem Süleyman kaptanı tebrik ederim.

Ersoy çokgüzel eğlenmişiniz belli ALLAH devamını getirsin

Tebrikler güzel av olmuş.

Çok keyifli bir av olmuş :D

Ersoy tavalıklar güzel görünüyor eline sağlık afiyiet olsun

Ersoy kardeşim ellerinize sağlık güzel av olmuş anlatımın da çok keyifli teşekkürler avlarının devamını dilerim...

Tebrik ederim güzel bir av yapmışsınız afiyet şeker olsun :)

Hepinize tesekkur ediyorum belki bir av gününü süleyman kaptanla beraber geçiririz o zaman sohbetin belini tavalıkların kökünü ;)
Hepinize daha iyi avlar diliyorum

EAKSOY
02-11-2011, 19:15
Ersoy selamlar.
Av'mı ...???
Muhabbetmi ...???
Bence her ikiside, bir eksik olsa avın zevki kaçıyor.
Av da var , muhabbette bence harika bir gün geçirmişsiniz.
Tebrikler...
Murat ne baligi tutarken sohbetsiz ağlatırız, ne de sofrada yerken.. ;)
Av & Sohbet olmazsa olmaz ikili bizim için...
Denizde-Kıyıda kafa dengi bir dost bile olsa yeter bize

EAKSOY
02-11-2011, 19:21
Ersoy sizlerle olmak inan beni daha da mutlu ediyor.Burada balık vardı yoktu muhabbetine hiç bir zaman girmiyorsunuz.Sabah çıkarken ya nasip deyip çıkıyoruz.Ama ne olursa olsun mutlaka tavalıklarımız çıkıyor.Zaten siz çalışan dostlarım stres atmak için çıkıyorsunuz denize.Ama deniz ana da sizin gibi iyi niyetli hoş sohbetli dostlarımızı boş çevirmiyor.Daha güzel avlarda birlikte olmak dileğimle...

Süleyman abi, millet kâr peşinde koşuyor; bizse seni gormeye seninle muhabbet etmeye geliyoruz, bunu kimse parayla pulla ölçemez. Iyi ki varsin
Not: Bir sonraki gelişimde tavla getiriyim, öğlen yemek molamızda zar sallayalım iyi olur:)

paşalı
02-11-2011, 19:58
Tüm ekibi kutlarım.Balıklar süper gözüküyor afiyet olsun.

Tuncay GÜNAY
03-11-2011, 02:34
ooo maşalllaaaaahhhh deniz ana boş çevirmemiş afiyet şeker olsun bu arada sitenin gedikli kaptanları bir aradaymış muhapbet kıyakmış bi ben yokmuşum :)

Bursa_Erkan
03-11-2011, 14:26
Ersoy arkadasım paylasımın ve anlatımın ıcın tesekkurler...Allah böle kaptanları ustaları basımızdan eksık etmesın.:helal:

EAKSOY
04-11-2011, 12:54
ooo maşalllaaaaahhhh deniz ana boş çevirmemiş afiyet şeker olsun bu arada sitenin gedikli kaptanları bir aradaymış muhapbet kıyakmış bi ben yokmuşum :)
Yorumlarınız için teşekkürler size daha iyi avlar diliyorum

EAKSOY
04-11-2011, 12:57
Tüm ekibi kutlarım.Balıklar süper gözüküyor afiyet olsun.

Ersoy arkadasım paylasımın ve anlatımın ıcın tesekkurler...Allah böle kaptanları ustaları basımızdan eksık etmesın.:helal:

Yorumlarınız için teşekkürler size daha iyi avlar diliyorum

nirvana35
04-11-2011, 21:37
ellerine sağlık daha bereketli olur inşallah

EAKSOY
05-11-2011, 20:57
ellerine sağlık daha bereketli olur inşallah

Bornovalı koray kaptanım yorumun icin tesekkurler daha iyi avları beraber yaparız inşallah...

EAKSOY
10-11-2011, 18:59

Teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun.