Tüm Versiyonu Göster : 01.11.2011 Çeşme Mercan Avı(Kırmızıyı Özlemişiz)
Sabah 04.30 gibi Serkan ben ve Mehmet ağbi buluşarak malzemelerimizi temin ettikten sonra yola koyulduk.Saat 05.30 gibi Mustafa Kaptanın teknesindeydik.Yaz bittiğinden beri avlağımıza hiç gelmemiştik ve Mustafa'nın söylemesi trollerden dolayı balıkta azalma vardı.Rastgelsin diye başladığımız ava köpek balığıyla başlamak bizleri biraz endişelendirdi.Ama daha sonra gayet güzel bir av gerçekleştirdik.Mehmet ağbi ilk başlarda 70 m'den 200 gr kurşunla avlanmanın zorlanmasını yaşadıysa da alışınca çok keyifli bir av yaşadığını söyledi.Sözün kısası gerçekten mercan avını özlemişiz.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links]) Herkese iyi Avlar diliyorum,rastgelsin.
gonencsenkal
02-11-2011, 10:59
Mercanlar harika görünüyor elinize emeğinize sağlık, tadından yenmez bunlar valla afiyet olsun :)
Ellerinize sağlık kırmızı kırmızı ne güzel görünüyorlar afiyet olsun 70m lerden bayağı uğraşlı ve zevkli bir olmuştur sanırım....
Ahmet TARİH
02-11-2011, 12:13
Abi on numara bir av olmuş. Balıklar muhteşemler. Paylaşım içinde teşekküreler.
Resimden seçebildiğim kadarı ile yem olarak hamsi veya sardalya kullanmışsınız herhalde doğrumudur.
Temiz av olmuş kırmızılar güzel afiyet olusun
BARBADOS
02-11-2011, 15:48
Tebrikler ortalık kızarmış bereketli bir av olmuş devamı gelir inşallah.
muratdogan
02-11-2011, 16:03
Tamer bey tebrikler.
Mercanlar bir harika gözüküyorlar.
Şu paylaşımlar da olmasa ne yaparız bilemiyorum.
Sayenizde gözümüz gönlümüz açıldı.
Selamlar...
Ege Demirağ
02-11-2011, 16:37
Çok güzel av olmuş sardalyayı taze bir şekilde mi kunlanıyorsunuz yoksa taze olsada tuzluyormusunuz ??
Tebrikler arkadaşlar çok iyi bir av geçirmişsiniz. Darısı bizlerin başına....
Raif Yelkenci
02-11-2011, 18:08
Tebrik ederim güzel mercanlar afiyet olsun.
Murat ÇAKMAKÇI
02-11-2011, 18:35
MAŞALLAH şunlara bak kıpkırmızılar:helal:Paylaşım için teşekkürler
muratbaykent
02-11-2011, 18:59
Tebrikler.Mercanların hepsi esas duruşa geçmiş.Afiyet olsun.
Tüm ekibi kutlarım.Kırmızılar çok güzel afiyet olsun:D:D
Mercanlar harika görünüyor elinize emeğinize sağlık, tadından yenmez bunlar valla afiyet olsun :)
Ellerinize sağlık kırmızı kırmızı ne güzel görünüyorlar afiyet olsun 70m lerden bayağı uğraşlı ve zevkli bir olmuştur sanırım....
Abi on numara bir av olmuş. Balıklar muhteşemler. Paylaşım içinde teşekküreler.
Resimden seçebildiğim kadarı ile yem olarak hamsi veya sardalya kullanmışsınız herhalde doğrumudur.
Temiz av olmuş kırmızılar güzel afiyet olusun
Tebrikler ortalık kızarmış bereketli bir av olmuş devamı gelir inşallah.
Tamer bey tebrikler.
Mercanlar bir harika gözüküyorlar.
Şu paylaşımlar da olmasa ne yaparız bilemiyorum.
Sayenizde gözümüz gönlümüz açıldı.
Selamlar...
Çok güzel av olmuş sardalyayı taze bir şekilde mi kunlanıyorsunuz yoksa taze olsada tuzluyormusunuz ??
Tebrikler arkadaşlar çok iyi bir av geçirmişsiniz. Darısı bizlerin başına....
Tebrik ederim güzel mercanlar afiyet olsun.
MAŞALLAH şunlara bak kıpkırmızılar:helal:Paylaşım için teşekkürler
Tebrikler.Mercanların hepsi esas duruşa geçmiş.Afiyet olsun.
Tüm ekibi kutlarım.Kırmızılar çok güzel afiyet olsun:D:D
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum.Avımızda sardalya ve sülünez kullandık.Çok ilginç bir şekilde balık sabah sardalyaya , öğlenden sonra sülüneze saldırdı.Sardalyayıda ben akşam alıp gazeteye sarıp buzluğa koyup dondurdum..Aslı galiba tuzlayıp buzdolabının sebzeliğine koymakmış hangisi doğru tam bilmiyorum ama benim yöntemimde tuttu.Herkese daha iyi avlar diliyorum tekrardan, rastgelsin.
Taygun KOCABIYIK
02-11-2011, 20:31
Tebrikler bereketli bir av olmuş, takımların üzerinde kalamar zokası var kalamar yapmadı sanırım.
pendikli balıkçı
02-11-2011, 21:57
Maşallah çok güzel bir av olmuş.Mercanlarda iri iri.Tebrikler.
Tuncay GÜNAY
03-11-2011, 02:24
tebrikler güzel ve bereketli bir av olmuş. ne demişler 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun:) afiyet şeker olsun
Tebrikler bereketli bir av olmuş, takımların üzerinde kalamar zokası var kalamar yapmadı sanırım.
Maşallah çok güzel bir av olmuş.Mercanlarda iri iri.Tebrikler.
tebrikler güzel ve bereketli bir av olmuş. ne demişler 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun:) afiyet şeker olsun
Herkese çok teşekkür ederim.Gerçekten uzun bir aradan sonra bereketli bir gün geçirdik.Serkan kalamar zokasını denedi ama olmadı.O bölgede hiç yakalanmamış zaten.Kaptanın söylemesi bu sene kalamar çok azmış.Hepinize rastgelsin.
Turgay Yüksel
03-11-2011, 09:01
Rakıyı kapıp yanınıza gelesim geldi :helal:
Helal olsun size ne güzel avdır buuuu
Tamer Kardeş tebrikler.bu mercanlarda nasıl bir özellik vardır bilmiyorum ama sudan çıktığında gerçekten kıpkırmızı olan balık bir süre sonra renk değiştiriyor.geçen yıl izmirde bir mini org.da şakayla "verin benim yakaladıklarımı "dedim."senin yakaladıkların kırmızı değilmiydi"dediler bende evet dedim ."sepetten al kırmızıları" dediklerinde alacak balık bulamamıştım.
Avlarınız bereketli olsun .Rastgele.
Anıl ÜNALAN
03-11-2011, 12:00
Tebrikler Tamer abi çok güzel av olmuş ortalık pembeleşmiş :)
Devamının ve daha güzellerinin seninle olmasını diliyorum abi.
Bursa_Erkan
03-11-2011, 12:55
paylasımın ıcın tesekkürler hocam...nıce güzel avlarıda bızlerle paylasırsınız ınsallah...yem olarak ne kullandınız?
Rakıyı kapıp yanınıza gelesim geldi :helal:
Helal olsun size ne güzel avdır buuuu
Tamer Kardeş tebrikler.bu mercanlarda nasıl bir özellik vardır bilmiyorum ama sudan çıktığında gerçekten kıpkırmızı olan balık bir süre sonra renk değiştiriyor.geçen yıl izmirde bir mini org.da şakayla "verin benim yakaladıklarımı "dedim."senin yakaladıkların kırmızı değilmiydi"dediler bende evet dedim ."sepetten al kırmızıları" dediklerinde alacak balık bulamamıştım.
Avlarınız bereketli olsun .Rastgele.
Tebrikler Tamer abi çok güzel av olmuş ortalık pembeleşmiş :)
Devamının ve daha güzellerinin seninle olmasını diliyorum abi.
paylasımın ıcın tesekkürler hocam...nıce güzel avlarıda bızlerle paylasırsınız ınsallah...yem olarak ne kullandınız?
Öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.Erkan kardeşim yem olarak balık sabahtan sardalyaya saldırdı ,öğlenden sonra ise sülüneze.Sizlerin de avları bereketli olsun.
kaptankarabulut
03-11-2011, 17:18
Tameeeeeerrr...Maşalllah domates tarlasınamı girdiniz ne yaptınız..:D :D
Her taraf kıpkırmızı olmuş.Sizleri yürekten kutlarım.Zaten Serkandan da bu beklenir mutlaka ilk oltasında bir trofe balık çeker..:D :D Bu avındada yine trofesini almış..:D :D
Bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Afiyet olsunlar..
kaptankarabulut
03-11-2011, 17:40
.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Serkan bu balığa neden bu kadar sinirlendin.:D :D Ya sanki balığı ortadan ikiye bölecekmişsin gibi poz vermişsin..:D :D
Yoksa köpek balığıyla güc denemesinemi girdin..
Tameeeeeerrr...Maşalllah domates tarlasınamı girdiniz ne yaptınız..:D :D
Her taraf kıpkırmızı olmuş.Sizleri yürekten kutlarım.Zaten Serkandan da bu beklenir mutlaka ilk oltasında bir trofe balık çeker..:D :D Bu avındada yine trofesini almış..:D :D
Bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Afiyet olsunlar..
Süleyman abicim ne yapalım uskumru tarlasına gidemiyoruz ;) bari mercan tarlasına bakalım dedik.Serkan'a gelince köpek balığı ile bir hatıra fotoğrafı çektireyim öyle salalım abi dedi.Fakat biraz tırsmış gibi resimde.Nede olsa adı köpekbalığı.Abicim avların daim, iğnen keskin olsun görüşmek dilekleriyle.
nirvana35
04-11-2011, 21:29
ellerine sağlık güzel av olmuş darısı bizlere.
ellerine sağlık güzel av olmuş darısı bizlere.
Teşekkürler,çok daha iyileri size de rastgelsin inşallah.
.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Serkan bu balığa neden bu kadar sinirlendin.:D :D Ya sanki balığı ortadan ikiye bölecekmişsin gibi poz vermişsin..:D :D
Yoksa köpek balığıyla güc denemesinemi girdin..
"Köpekbalığı bile tuttum ne balıkçıymışım ben be" bakışı o Süleyman Abi:)
Tamer Abi'nin dediği gibi hala bekliyoruz bizi çağırmanı, uskumru yerine mercanlarla vakit geçiriyoruz...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.