RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Organizasyonlar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=35)
-   -   organizatörlerimizin dikkatine :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4880)

şeref-başkan 20-06-2008 18:45

Erol bey ile Samet bey'den başkası tekneler açıklandıkdan sonra fikrini beyan etmemiş zaten sırtıda 3 kişilen çekileceğine göre tek tekneyi bu hafta bağlıyayım haftaya boş olsun diye

ADNAN 22-06-2008 20:55

şeref kardeş

şeref başkan -''Benim organizasyondan ayrılma sebebim sizle alakalı Adnan bey bu organizasyon varken sizin başka bir organizasyon başlatmanızın doğru olmadığını düşünerek organizasyondan çekilmişimdir'' Lütfen ayrı gayrı düşünmeyin maksat beraberce av yapmak ve tanışmak iyi saatler geçirmek ben sitemizde kardeşlerimie yardımcı olmak beraberliğimizi pekiştirmek için burdayız sen ben fark etmez.. benim şu aralar işlerimin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum bilginize eğer program yapılırsa uygun bir günü yakalarsak benim cep nomu bilen dostlar var bana ulaşırlar sevgi ve saygılarımla..

şeref-başkan 23-06-2008 06:04

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 53233)
şeref başkan -''Benim organizasyondan ayrılma sebebim sizle alakalı Adnan bey bu organizasyon varken sizin başka bir organizasyon başlatmanızın doğru olmadığını düşünerek organizasyondan çekilmişimdir'' Lütfen ayrı gayrı düşünmeyin maksat beraberce av yapmak ve tanışmak iyi saatler geçirmek ben sitemizde kardeşlerimie yardımcı olmak beraberliğimizi pekiştirmek için burdayız sen ben fark etmez.. benim şu aralar işlerimin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum bilginize eğer program yapılırsa uygun bir günü yakalarsak benim cep nomu bilen dostlar var bana ulaşırlar sevgi ve saygılarımla..

Adnan bey benim ayrı gayri düşündüğüm yok sizi yanımda görmem gerekirken sizi karşımda gördüm o beni üzmüştür yoksa organizasyonu siz veya başka biri yapmış benim için hiç önemli değil ben zaten derneğin üyeleriyle uğraşıyorum hafta sonu olunca hangi üye hangi tekneye gidecek onların belirlenmesini yapıyorum

Sizinle tanışmaktan bende memnun olacam saygılar

Teaser 23-06-2008 22:05

Hadi Millet

Konu Mars'a gitti ; organizasyondan "tık" , hatta "click" yok:confused:.Fotoları görmek için sabırsızlanıyorum.Çatlatçeniz insanı...Hadi gari yakaliverin baklıkları...helal::helal::helal:

levrek 24-06-2008 08:54

Evet arkadaşlar,Şeref Başkanın dediği gibi tek tekne ile mi kalacağız,ya da en azından kıyıdan avlanacak arkadaşlar yok mu ? Sayılı gün çok çabuk geliyor.Gelecekler var ise lütfen isimlerinizi bir an önce yazdırın,sevgilerimle

şeref-başkan 25-06-2008 03:48

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 53299)
Evet arkadaşlar,Şeref Başkanın dediği gibi tek tekne ile mi kalacağız,ya da en azından kıyıdan avlanacak arkadaşlar yok mu ? Sayılı gün çok çabuk geliyor.Gelecekler var ise lütfen isimlerinizi bir an önce yazdırın,sevgilerimle

Erol bey Samet beydende gelip gelmiyeceği hakkında bir teyit alalım kendisinden yön verelim ne yapacağımızı

levrek 25-06-2008 07:32

Merhaba arkadaşlar,
valla söze nereden başlayacağımı bilemiyorum,bu bir forum organizasyonu idi,ancak katılım sayısına bakılırsa bireysel bir av randevulaşmasına benzedi.Amaç forum üyelerin birbirleriyle tanışıp,kaynaşıp balık tutarak hoşça bir gün geçirmesi idi.Elbette birçok kişi farklı yerlerde kendi tekneleri veya arkadaşları ile ava çıkabilir ya da organizasyon gününe denk gelen planlamış bir buluşmaları olabilir.Ancak dediğim gibi amaç farklı idi.Şeref Başkan bu konuda fedakarlıkta bulunup organizasyon girişiminde bulunmuş.Ya bir zamanlama hatası yapılmış ya da bazı arkadaşlar sadece yazmak için yazmış.Bu durumda en mantıklı olan şey,ava çıkmak isteyen kişiler özelden haberleşip birbirleriyle randevulaşmalarıdır.ŞimdiŞeref Başkana özelden atacağım mail gibi.Böylelikle forumda da kimseyi meşgül etmemiş oluruz,sevgilerimle

şeref-başkan 25-06-2008 14:07

Değerli site yöneticileri ve değerli site üyeleri 29 Haziranda RASTGELSİN AMATÖR BALIKCILIK adına yapılacak olan organizasyon ilgisizlikten dolayı İPTAL edilmiştir

Big Fish 25-06-2008 18:14

Alıntı:

Lethe tafarından gönderildi (Mesaj 52514)
Beni de eklerseniz sevinirim. İyice pas tuttum, çakralarım tıkandı artık :)

Merhaba,

Bende tarih uygun olursa katılmak isterim. Ancak daha önce mersinkoyu'na
gitmedim. Nereye düşüyor. Yer hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Saygılar

Big Fish 25-06-2008 18:18

Merhaba,

Tarih uygun olrsa bende katılmak isterim. Ancak daha önce Mersin Koyu 'na
gitmedim. Ne tarafa düşüyor ? Bilgi verebilirmisiniz.

Teşekkürler...

Saat 08:59.