![]() |
Erol bey ile Samet bey'den başkası tekneler açıklandıkdan sonra fikrini beyan etmemiş zaten sırtıda 3 kişilen çekileceğine göre tek tekneyi bu hafta bağlıyayım haftaya boş olsun diye
|
şeref kardeş
şeref başkan -''Benim organizasyondan ayrılma sebebim sizle alakalı Adnan bey bu organizasyon varken sizin başka bir organizasyon başlatmanızın doğru olmadığını düşünerek organizasyondan çekilmişimdir'' Lütfen ayrı gayrı düşünmeyin maksat beraberce av yapmak ve tanışmak iyi saatler geçirmek ben sitemizde kardeşlerimie yardımcı olmak beraberliğimizi pekiştirmek için burdayız sen ben fark etmez.. benim şu aralar işlerimin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum bilginize eğer program yapılırsa uygun bir günü yakalarsak benim cep nomu bilen dostlar var bana ulaşırlar sevgi ve saygılarımla..
|
Alıntı:
Sizinle tanışmaktan bende memnun olacam saygılar |
Hadi Millet
Konu Mars'a gitti ; organizasyondan "tık" , hatta "click" yok:confused:.Fotoları görmek için sabırsızlanıyorum.Çatlatçeniz insanı...Hadi gari yakaliverin baklıkları...helal::helal::helal:
|
Evet arkadaşlar,Şeref Başkanın dediği gibi tek tekne ile mi kalacağız,ya da en azından kıyıdan avlanacak arkadaşlar yok mu ? Sayılı gün çok çabuk geliyor.Gelecekler var ise lütfen isimlerinizi bir an önce yazdırın,sevgilerimle
|
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar,
valla söze nereden başlayacağımı bilemiyorum,bu bir forum organizasyonu idi,ancak katılım sayısına bakılırsa bireysel bir av randevulaşmasına benzedi.Amaç forum üyelerin birbirleriyle tanışıp,kaynaşıp balık tutarak hoşça bir gün geçirmesi idi.Elbette birçok kişi farklı yerlerde kendi tekneleri veya arkadaşları ile ava çıkabilir ya da organizasyon gününe denk gelen planlamış bir buluşmaları olabilir.Ancak dediğim gibi amaç farklı idi.Şeref Başkan bu konuda fedakarlıkta bulunup organizasyon girişiminde bulunmuş.Ya bir zamanlama hatası yapılmış ya da bazı arkadaşlar sadece yazmak için yazmış.Bu durumda en mantıklı olan şey,ava çıkmak isteyen kişiler özelden haberleşip birbirleriyle randevulaşmalarıdır.ŞimdiŞeref Başkana özelden atacağım mail gibi.Böylelikle forumda da kimseyi meşgül etmemiş oluruz,sevgilerimle |
Değerli site yöneticileri ve değerli site üyeleri 29 Haziranda RASTGELSİN AMATÖR BALIKCILIK adına yapılacak olan organizasyon ilgisizlikten dolayı İPTAL edilmiştir
|
Alıntı:
Bende tarih uygun olursa katılmak isterim. Ancak daha önce mersinkoyu'na gitmedim. Nereye düşüyor. Yer hakkında bilgi verebilirmisiniz. Saygılar |
Merhaba,
Tarih uygun olrsa bende katılmak isterim. Ancak daha önce Mersin Koyu 'na gitmedim. Ne tarafa düşüyor ? Bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler... |
Saat 08:59. |