RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Paşa Team İş Başında... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7377)

Hasan BALIKÇI 10-04-2010 21:16

Alıntı:

master tafarından gönderildi (Mesaj 80682)
haklısın hasan abi,yarın sabah aksilik olmazsa oralarda olacağım...bakalım biz neler yapacağız..

inşallah rastgelir ;)

levrek 10-04-2010 23:29

Paşa Team, gerçekten hem Paşa hemde müthiş bir Team.Yılmadan usanmadan yaz kış demeden aynı kararlılıkla yoluna devam ediyor.Balıklar şahane,muhabbetleri de öyle.Tek kusurları, tutukları balıkların av sonrası ızgara hallerinin görüntülerin olmayışı.Yani bu balıklar ahanda işte böyle yenir, dedirten fotoğrafları : ))

Hasan BALIKÇI 10-04-2010 23:38

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 80696)
Paşa Team, gerçekten hem Paşa hemde müthiş bir Team.Yılmadan usanmadan yaz kış demeden aynı kararlılıkla yoluna devam ediyor.Balıklar şahane,muhabbetleri de öyle.Tek kusurları, tutukları balıkların av sonrası ızgara hallerinin görüntülerin olmayışı.Yani bu balıklar ahanda işte böyle yenir, dedirten fotoğrafları : ))

erol dostum çok sağol :)
madem sen ızgara olsun diyorsun öyleyse bende diyorumki mangal başında sen ol ;)ozaman beraber fotosunu çekiliriz ne dersin.?:)ben varım :D;)

levrek 10-04-2010 23:53

Tamamdır, ilk denemesini inşallah Kara reis de yaparız....

paşalı 11-04-2010 09:45

Kutluyorum tek kelime ile harikadınız arkadaşlar.Bu güzel vidio ve resimlerde emeği geçen kardeşlerime çok teşekkür ederim.Sizleri cani gönülden kutluyorum tebrikler.

ali rıza acar 11-04-2010 15:38

Hasan kardeşim, alınmadığını zannediyorum. Şaka yaptığımı herhalde anlamışsındır. Sizlerden biri olmaktan inan çok mutluyum. En kısa sürede tanışmak umuduyla, sevgiler.

Hasan BALIKÇI 11-04-2010 16:41

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 80747)
Hasan kardeşim, alınmadığını zannediyorum. Şaka yaptığımı herhalde anlamışsındır. Sizlerden biri olmaktan inan çok mutluyum. En kısa sürede tanışmak umuduyla, sevgiler.

abi kızılcak bişey demedinki neden alınayım bilakis mutlu oldum ;)
inşallah tanışırız alirıza abi :)

Hasan BALIKÇI 11-04-2010 16:41

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 80700)
Tamamdır, ilk denemesini inşallah Kara reis de yaparız....

mangal başında sen olcan ama demi :D:Dbende çayları demlicem :D

Hasan BALIKÇI 11-04-2010 16:42

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 80705)
Kutluyorum tek kelime ile harikadınız arkadaşlar.Bu güzel vidio ve resimlerde emeği geçen kardeşlerime çok teşekkür ederim.Sizleri cani gönülden kutluyorum tebrikler.

sende öylesin turgay abi organizasyonda görüşürüz inşallah :)
bide beraber yaşayalım bu güzelliği ;)

köylü 12-04-2010 17:16

tebrik ederimm

Merhaba arkadaşlar
öncelikle bu avı düzenleyen ve emeği geçen arkadaşları kutluyorum ve bizlere çektiğiniz bu göz ziyafeti için de ayrıca teşekkür ederim

sanal alemde havada uçuşan dostluk, arkadaşlık, samimiyet gibi kelimelerin ne kadar sahte olduğunu görmüş ve yaşamış biri olarak şunu söylemek istiyorum.
bu sanal alemin delikanlı dediğim adamları nasıl bozduğunu gören ve bilen biriyim..!

umarım bu gurubun içindeki arkadaşlar böyle olmaz
umarım hiçbir menfaat sizin dostluğunuzu bozmaz
umarım bu arkadaşlık ve dostluk zor zamanlarınızda da devam eder
umarım herkes samimi ve içtendir, işi bittiğinde sırtını dönenlerden değildir.

hepinizi yürekten selamlıyorum

Saat 10:39.