![]() |
Anılcım yeni tekneni iyi günlerde kazasız belasız kullan. Rüzgarın ve denizin neta olsun. En kısa zamanda kutlamaya ve burnunda soda kırmaya geleceğim. (Malum site kuralları gereği başka bir şey kıramıyoruz)
|
Alıntı:
herzaman buralardayım.:) boş olduğum zamanda yaptığım tek bişey var oda balığa gitmek;) |
Alıntı:
insan sevdiğinin yanında olunca mutlu olur ;) başımın üzerinde yeriniz var :) |
Alıntı:
hadi bitir garide balığa çıkın ;) biliyon bende gelirim dicem ama tekneyi ben sevmiyiiiim haaa :D |
Herkese iyi günler bugün çalışanlara bol kazançlar dilerim. Hasancım, o boş zamanlarını ah bir yakalayabilsek, haberimiz olsa!
|
hayırlı günler hayırlı işler
Anıl'ım hayırlı olsun kaza ve bela uzak olsun Önder'im trakonya temizlenmesi konusuna alakan için sağol Hasan'ım bak Alirıza abi de tasdik etti bizlerden kurtuluş yok zaten Serhat'ta çok istiyor ehh ekipte Necati ile Murat'ta geldimi tamam.bak sen gırgıra artık |
Bastır Halil. Başka yolu kalmadı. Karadan, denizden fark etmez.
|
Herkese sağlık ve sıhhat dolu hayırlı haftalar, bol kazançlar diler, kahvemizde hoş sohbetler geçirmenizi temenni ederim.
|
herkeze tunaydınnnnnn :D
|
merhabalar abilerim kardeşlerim yaşıtlarım hepinize iyi haftalar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
DESENE BUGUN CAYIN YANINDA PASTADA YIYECEZ :D:D:D:D:D:D:D:D |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
doğum günü pastam benden ee içeceklerde sizden olsun bari :) |
Alıntı:
|
cok sagolasın serhat
ben cıkıyorum sımdı sonra gorusuruz |
hayırlı işler bol kazançlar bugün hava baharı müjdeliyor
|
hepinize hayırlı günler arkadaşlar çaylar bugün benden sevgi ve saygılarımla
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ben kahve içecektim ama çaylar serhattanmış içireriz tabiki,Sağol Serhat.
|
Anıl; tekne hayırlı uğurlu , kazadan beladan uzak olsun.şans her zaman yanında,dostların sağında-solunda olsun.Kendine iyi bak.
|
kahve isteyenler buyrun size cilveli kahve önder abicim öncelikle sana gelsin
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tühhh kahveye yetişemedik kaldı mı Serhat
|
hayırlı işler hayırlı günler bol kazançlar..hava balık havası balığa çıkanların livarları
dolu olsun |
Alıntı:
|
sağlıkolsun serhat biraderim hadi çaylar benden olsun
Alıntı:
|
Hayırlı Cumalar,kahvede kimse yok hayırdır,hava güzel diye mangalmı yapılıyor yada balığa çıkmak için hazırlıkmı yapılıyor?????? bende oltaları yapıp madya-yengeç ikilisini ayırtıp yarın Çandarlıya gideyim bari napayım başka :) :)
|
hayırlı cumalar önder abicim bizdemi gelsek çandarlıya balığa acaba bu ara durumlar nasıl oralarda
|
Alıntı:
yok ben oralara gitmem diyorsan çandarlı piri reis sitesi içinden geçip,eyko sitesi yoluna gir yolda kırmızı reno 11 görünce dur pala bıyıklı olan benim :) :) beklerim.Tüm dostlarda gelsin.Balık olmasada kabak çitleriz :D :) |
dünden bugüne kimse gelmemiş kahveye.Hepinize iyi hafta sonları,çalışanlara kolay gelsin,balığa çkacaklara bol şanslar, bende çandarlıya kaçıyorum.
|
hayırlı günler hayırlı işler bol kazançlar balığa çıkanlara RASTGELE..Önder sana da rastgele sonucu yazarsın artık
|
tatlı su balıkçısı yokmu
bakıyorum herkes deniz balıkçısı |
gaziantep fırat kıyılarıda muhteşe iki tane büyü baraj var
|
Alıntı:
Ama pazar günü bol güneşli,bol iyotlu huzurlu bir gün geçirdim en önemliside bu gelemediğim günlerin acısını çıkardım. :) Tüm dostlarıma iyi haftalar diliyorum. |
Alıntı:
|
hayırlı akşamlar güzel bir deniz havası almak işingüçün
verdiği stresi atabilmekte gerekli Önder'im şahsen kendim için balıkta elimde olta ne alacağımı alamadım ne vereceğimi veremedim vs hepsini unutuyorum orası başka bir dünya bi de balık olunca tadından yenmiyor tabi.. millet bu terapi için doktorlara dünya para veriyor gene rahatlıyamıyor bu da işin başka cephesi neyse çenem düştü kusura bakmayın |
Halil abi amaç sitres atmak ama işin içine girince adam stres oluyor,iki ay önce arkadaşım salihli demirköprüde su ürünleri memurunun işgüzarlığına uğrayıp ceza yemiş,belge ve uygunluk olmasına rağmen, sebeb orada avlanamayacağı sebebse sonradan anlaşılıyor bir-iki gün sonra oraya ileri gelenler gelecekmiş,amaç milleti kovalamakmış.......
Denizde adamlar kıyıya sıfır kilometrelerce ağ atıyorlar bir allahın kulu sen ne yapıyorsun demiyor...........sonra ben balığa gidiyorum balık yok diye yırtın dur.GELDE SİNİR OLMA BE ABİ.Sonra kahveye gelen giden yok daha ne olsun be abiiiiii. |
benim demirköprü ile 85 li yıllardan hoş olmayan kooperatifçi ve hatta jandarma anılarım var demirköprüden soğuttulardı bizi..demek değişen fazla bir şey yok...
denizdede bütün sahili 10 mden ağla çevirmeniin mantığı ne anlamış değilim böyle ağlarda fazla da bişey çıkmıyor aslında 3 -5 kefal ama biz amatörlerin zevkinin içine ediyorlar malesef hele geceden gidince ve ağı gün aydınlanıınca farkedince iyi küfür yiyorlar. kahveye rağbet gene azaldı her gün bıkmadan yazacağız zaten kahveye gelen 5-6 kişiyiz Önder bey ben de Şakrandan sayılırım yazın çandarlıya sık gelirim |
Halil abi,buralarda 10 gündür ikimizden başka kimse yok. herhalde bırakıp gittiler bizi, bu balık işinde malesef elimizden gelen birşey yok,her yetkili biliyor ama tatlıya tuzluya karışmayıp aylıklarını alıp yatıyorlar.Abi Çandarlıya beklerim,haberleşiriz.
|
Cümletten selamun alyeküm
Hayırlı akşamlar bol muhabbetler...;) |
Saat 17:13. |