RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

ali rıza acar 04-02-2011 21:40

Anılcım yeni tekneni iyi günlerde kazasız belasız kullan. Rüzgarın ve denizin neta olsun. En kısa zamanda kutlamaya ve burnunda soda kırmaya geleceğim. (Malum site kuralları gereği başka bir şey kıramıyoruz)

Hasan BALIKÇI 04-02-2011 22:02

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 100959)
Hasan yapmışsın gene yapacağını. Derhal detaya gir ve bizleri heyecanlandır. Amma aynı Halil kardeşimin de dediği gibi benden ya da bizlerden nereye kadar uzak olabilirsin.
Paylaşımını fırsat bulur bulmaz yaz. Demli sabah ve akşam çaylarıda benden.
Kendine iyi bak.

Ali rıza abi çok sağol :)yav ben kimseden uzak olmuyorumki :)
herzaman buralardayım.:)
boş olduğum zamanda yaptığım tek bişey var oda balığa gitmek;)

Hasan BALIKÇI 04-02-2011 22:07

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 100957)
vay Hasan biraderim helalin var şu havalar biraz ısınsın yakanı bırakmayacağım maydonoz olacam sana.. sanırım Alirıza abi de ister bunu

herzaman beklerim halil abi :)maydanoz olmak ne kelime?;)
insan sevdiğinin yanında olunca mutlu olur ;)
başımın üzerinde yeriniz var :)

Hasan BALIKÇI 04-02-2011 22:09

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 100958)
Hayırlı akşamlar rastgelsin ailesi :)
Bu aralar yeni aldığım teknenin işlerinin yoğunluğuyla uğraşmaktan dolayı siteye yazıcak vaktim ve gücüm olmuyor. Umarım kusuruma bakmazsınız. Fotoğraflarına yorum atamadığım ya da yazılarını cevaplayamadığım kişilerin affına sığınıyorum. Meskenim Güzelbahçe 2. liman her zaman herkesi çayımı içmeye beklerim ;) teknenin işleri bittikten sonra ilan olarak geçeceğim bu haberi :)
Görüşmek üzere.

sevindim yeğen :)
hadi bitir garide balığa çıkın ;)
biliyon bende gelirim dicem ama tekneyi ben sevmiyiiiim haaa :D

ali rıza acar 05-02-2011 07:10

Herkese iyi günler bugün çalışanlara bol kazançlar dilerim. Hasancım, o boş zamanlarını ah bir yakalayabilsek, haberimiz olsa!

Halil İplikçi 05-02-2011 11:39

hayırlı günler hayırlı işler
Anıl'ım hayırlı olsun kaza ve bela uzak olsun
Önder'im trakonya temizlenmesi konusuna alakan için sağol
Hasan'ım bak Alirıza abi de tasdik etti bizlerden kurtuluş yok zaten Serhat'ta çok istiyor ehh ekipte Necati ile Murat'ta geldimi tamam.bak sen gırgıra artık

ali rıza acar 05-02-2011 12:04

Bastır Halil. Başka yolu kalmadı. Karadan, denizden fark etmez.

ali rıza acar 07-02-2011 07:13

Herkese sağlık ve sıhhat dolu hayırlı haftalar, bol kazançlar diler, kahvemizde hoş sohbetler geçirmenizi temenni ederim.

Yağız DEMİR 07-02-2011 11:25

herkeze tunaydınnnnnn :D

serhatengin 07-02-2011 11:29

merhabalar abilerim kardeşlerim yaşıtlarım hepinize iyi haftalar

Yağız DEMİR 07-02-2011 11:31

Alıntı:

serhatengin tafarından gönderildi (Mesaj 101017)
merhabalar abilerim kardeşlerim yaşıtlarım hepinize iyi haftalar

serhat naber yaww ne yaptın dun :)

serhatengin 07-02-2011 11:32

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 101018)
serhat naber yaww ne yaptın dun :)

doğum günüm bugün ama akşam kutladımarkadaşlarla bostanlıya çıkmadım anlayacağın yağız abi

Yağız DEMİR 07-02-2011 11:34

Alıntı:

serhatengin tafarından gönderildi (Mesaj 101019)
doğum günüm bugün ama akşam kutladımarkadaşlarla bostanlıya çıkmadım anlayacağın yağız abi

vayy hadı nece mutlu yaslara saglıklı yaslara ve bol BALIKLI yaslara

DESENE BUGUN CAYIN YANINDA PASTADA YIYECEZ :D:D:D:D:D:D:D:D

serhatengin 07-02-2011 11:39

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

doğum günü pastam benden ee içeceklerde sizden olsun bari :)

serhatengin 07-02-2011 11:40

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 101020)
vayy hadı nece mutlu yaslara saglıklı yaslara ve bol BALIKLI yaslara

DESENE BUGUN CAYIN YANINDA PASTADA YIYECEZ :D:D:D:D:D:D:D:D

teşekkür ederim yağız abicim

Yağız DEMİR 07-02-2011 11:42

cok sagolasın serhat
ben cıkıyorum sımdı sonra gorusuruz

Halil İplikçi 09-02-2011 09:21

hayırlı işler bol kazançlar bugün hava baharı müjdeliyor

serhatengin 09-02-2011 10:38

hepinize hayırlı günler arkadaşlar çaylar bugün benden sevgi ve saygılarımla

muhabbetci 09-02-2011 11:39

Ben kahve içecektim ama çaylar serhattanmış içireriz tabiki,Sağol Serhat.

muhabbetci 09-02-2011 11:42

Anıl; tekne hayırlı uğurlu , kazadan beladan uzak olsun.şans her zaman yanında,dostların sağında-solunda olsun.Kendine iyi bak.

serhatengin 09-02-2011 12:15

kahve isteyenler buyrun size cilveli kahve önder abicim öncelikle sana gelsin

Halil İplikçi 09-02-2011 17:00

tühhh kahveye yetişemedik kaldı mı Serhat

Halil İplikçi 10-02-2011 09:55

hayırlı işler hayırlı günler bol kazançlar..hava balık havası balığa çıkanların livarları
dolu olsun

serhatengin 10-02-2011 11:12

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 101190)
hayırlı işler hayırlı günler bol kazançlar..hava balık havası balığa çıkanların livarları
dolu olsun

günaydınlar selamlar herkese güzel bir gün diliyorum halil abicim kahve bitti sen geldin abi dün ya :)

Halil İplikçi 10-02-2011 13:07

sağlıkolsun serhat biraderim hadi çaylar benden olsun

muhabbetci 10-02-2011 15:10

Alıntı:

serhatengin tafarından gönderildi (Mesaj 101131)
kahve isteyenler buyrun size cilveli kahve önder abicim öncelikle sana gelsin

Sağolasın Serhat.Dün yetişemedim kahveye ama bi ara içeriz artık.Halil abiden çayları içip kaçacağım,işler çok bugün.Herkeze iyi günler. :)

muhabbetci 11-02-2011 09:47

Hayırlı Cumalar,kahvede kimse yok hayırdır,hava güzel diye mangalmı yapılıyor yada balığa çıkmak için hazırlıkmı yapılıyor?????? bende oltaları yapıp madya-yengeç ikilisini ayırtıp yarın Çandarlıya gideyim bari napayım başka :) :)

serhatengin 11-02-2011 10:14

hayırlı cumalar önder abicim bizdemi gelsek çandarlıya balığa acaba bu ara durumlar nasıl oralarda

muhabbetci 11-02-2011 18:51

Alıntı:

serhatengin tafarından gönderildi (Mesaj 101240)
hayırlı cumalar önder abicim bizdemi gelsek çandarlıya balığa acaba bu ara durumlar nasıl oralarda

Serhatım,geçen hafta giden arkaşlar 60-70 metreden (tekneden) boş geldiler,su çekilmesi ve deprem orayıda etkilemiş belliki,ben kıyıdan atacağım kurtları dökeyim,balıkda tutsak iyi olur diye düşünüyorum. Ama gönlüm sığacıkta.Bir vesile olsada o tarafa sefer yapayım diyorum.Yeni foça öğertmen evi yakınlarında sabahlayıp mırmır-sargoz-çuprayıda özledim ama orada ağ atıp vole yapıyorlar,kolay kolay balık çıkaramıyoruz.
yok ben oralara gitmem diyorsan çandarlı piri reis sitesi içinden geçip,eyko sitesi yoluna gir yolda kırmızı reno 11 görünce dur pala bıyıklı olan benim :) :)
beklerim.Tüm dostlarda gelsin.Balık olmasada kabak çitleriz :D :)

muhabbetci 12-02-2011 08:02

dünden bugüne kimse gelmemiş kahveye.Hepinize iyi hafta sonları,çalışanlara kolay gelsin,balığa çkacaklara bol şanslar, bende çandarlıya kaçıyorum.

Halil İplikçi 12-02-2011 09:17

hayırlı günler hayırlı işler bol kazançlar balığa çıkanlara RASTGELE..Önder sana da rastgele sonucu yazarsın artık

muratguvenc 13-02-2011 17:34

tatlı su balıkçısı yokmu
bakıyorum herkes deniz balıkçısı

muratguvenc 13-02-2011 17:36

gaziantep fırat kıyılarıda muhteşe iki tane büyü baraj var

muhabbetci 13-02-2011 18:53

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 101270)
hayırlı günler hayırlı işler bol kazançlar balığa çıkanlara RASTGELE..Önder sana da rastgele sonucu yazarsın artık

Halil abi ve dostlarım,Çandarlıda cumartesi güney-güneybatı fırtına vardı , pazar günü süt liman ama balık yok,meteoroliji kuzey-kuzeydoğu diyordu tam çandarlının havası diyordumki .... gidince tam tersi. hava ve deniz durumunu Ne zaman tutturacaklar merak ediyorum.ALLAH tan kabak çekirdeklerini bol almışım yanıma. :)
Ama pazar günü bol güneşli,bol iyotlu huzurlu bir gün geçirdim en önemliside bu gelemediğim günlerin acısını çıkardım. :)
Tüm dostlarıma iyi haftalar diliyorum.

muhabbetci 13-02-2011 19:18

Alıntı:

muratguvenc tafarından gönderildi (Mesaj 101284)
tatlı su balıkçısı yokmu
bakıyorum herkes deniz balıkçısı

Murat ben tatlıyıda gidiyorum,ama egede son zamanlarda, tatlısuda valiye,müdürlere yer ayırdıklarından yalamalar yüzünden av mümkün olmuyor, bilmem anlatabiliyormuyum. :hıııı::ninja::deli::'(:confused:

Halil İplikçi 13-02-2011 19:44

hayırlı akşamlar güzel bir deniz havası almak işingüçün
verdiği stresi atabilmekte gerekli Önder'im şahsen kendim için balıkta elimde olta
ne alacağımı alamadım ne vereceğimi veremedim vs hepsini unutuyorum orası başka bir dünya bi de balık olunca tadından yenmiyor tabi.. millet bu terapi için doktorlara dünya para veriyor gene rahatlıyamıyor bu da işin başka cephesi neyse çenem düştü kusura bakmayın

muhabbetci 15-02-2011 22:05

Halil abi amaç sitres atmak ama işin içine girince adam stres oluyor,iki ay önce arkadaşım salihli demirköprüde su ürünleri memurunun işgüzarlığına uğrayıp ceza yemiş,belge ve uygunluk olmasına rağmen, sebeb orada avlanamayacağı sebebse sonradan anlaşılıyor bir-iki gün sonra oraya ileri gelenler gelecekmiş,amaç milleti kovalamakmış.......
Denizde adamlar kıyıya sıfır kilometrelerce ağ atıyorlar bir allahın kulu sen ne yapıyorsun demiyor...........sonra ben balığa gidiyorum balık yok diye yırtın dur.GELDE SİNİR OLMA BE ABİ.Sonra kahveye gelen giden yok daha ne olsun be abiiiiii.

Halil İplikçi 15-02-2011 22:29

benim demirköprü ile 85 li yıllardan hoş olmayan kooperatifçi ve hatta jandarma anılarım var demirköprüden soğuttulardı bizi..demek değişen fazla bir şey yok...
denizdede bütün sahili 10 mden ağla çevirmeniin mantığı ne anlamış değilim böyle ağlarda fazla da bişey çıkmıyor aslında 3 -5 kefal ama biz amatörlerin zevkinin içine ediyorlar malesef hele geceden gidince ve ağı gün aydınlanıınca farkedince iyi küfür yiyorlar.
kahveye rağbet gene azaldı her gün bıkmadan yazacağız zaten kahveye gelen 5-6 kişiyiz
Önder bey ben de Şakrandan sayılırım yazın çandarlıya sık gelirim

muhabbetci 16-02-2011 18:34

Halil abi,buralarda 10 gündür ikimizden başka kimse yok. herhalde bırakıp gittiler bizi, bu balık işinde malesef elimizden gelen birşey yok,her yetkili biliyor ama tatlıya tuzluya karışmayıp aylıklarını alıp yatıyorlar.Abi Çandarlıya beklerim,haberleşiriz.

adolomorola 16-02-2011 18:51

Cümletten selamun alyeküm
Hayırlı akşamlar bol muhabbetler...;)

Saat 17:13.