![]() |
Alıntı:
|
hayırlı akşamlar Öner naber geçen pazar kahveye uğradım yoktun.Önder merhaba
yaza zaten görüşürüz de yazdan önce de görüşürüz evvelallah |
Alıntı:
Bunu saymam yine beklerim ama gelmeden önce tel ile haberleşelim...;) |
sağlık olsun..bu arada nokankodan tanıdıklar cumaya çeşmeden çıkıyorlar belki haberin vardır cuma mesai günü olmasa davetlerine icabet ederdim artık senin
organizeni bekliyorum.. kısmet artık |
Alıntı:
|
hayırlı akşamlar dostlar... kahve gene bomboş kimsenin yazacak bir şeyi yok mu yaa :'(
|
merabalar halil abi
hep burdamısın |
merhaba Murat kardeşim malesef kahveye rağbet eden totalde 5-6 kişi kaldı
onlar da bu aralar online olamadılar herhalde..hoş geldin anteptenmisin oralarda balık durumları nasıl |
Cümleten Selamunaleyküm..
Yeni bir hafta Herkeze hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
sohbet
evet halil abi antepliyim burada tatlı su balıkçılğı takılıyom yayın sazan yılan balığıvs güzel oluyo gece kalıyor sabah eve dönüyoruz bikaç arkadaş zevkli oluyo bide iyi av olursa deyme keyfimize
|
balık durumu iyi kış olmasın ramen ama bu kış biraz bahar havasında geçiyo çok yumuşak havalar gece kalmakda zor olmuyo iyi yani
|
ben denizi tatlısuya tercih ediyorum Murat biraderim ama sitemizde ilk aklıma
gelenler: eskişehirden sazancı,adoromola,muhabbetçi,orhan69,dizel45,forza beşiktaş nickli ustalar var bilgi paylaşımında bulunabilirsin saydıklarım ara ara kahveye de yazıyorlar benim levrek dışında tatlısu tecrübem yok levrek için demirköprüde gecelediğim çok oldu bir gecede 110 parça levrek aldığmızı bilirim 6 kişi 1987 ekimde ..malesef levrek kalmadı artık |
bende isterim halil abi benide götürlevrek avlamaya paşadan sonra ikinci hedefimlevrek gidelim gidelim hadi gidelim :):):):)
|
Serhatım Gönencin özeline şakran için ıskatarya kerterizi verdim şakran için kıyı çipura sinarit kerterizleri bilirim yazın kısmetse size gösteririm demirköprüde
bildiğim sazan dışında balık çıkmıyor o da özel uzmanlık istiyor..bak alınmazsan sana çipura tiyosu vereyim hasan balıkçı ismail çakır ustaların paylaşım resimlerine dikkat et benzer kenar (sahil) yapısını farkedeceksin sahilde bu tip yerler ara çipura öyle ilginçtir ki kıyı kerterizinin 10 m sağında ya da solunda vurmaz tam noktasını bulmalısın ayrıca çipura da sabah suyu olmazsa olmaz değildir ben şahsen öğlene yakın daha iyi netice alıyorum |
teşekkürler halil abicim yazı sabırsızlıkla bekleyeceğim
|
Halil abi,beni unutmayın ha,küserim sonra :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Herkese Günaydın,hayırlı işler..
|
Cümleten selamunaleyküm..
Günaydınlar.. Hayırlı işler bol kazançlar Alıntı:
Hayırlı işler dilerim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
eee hoca küçük bir org.şart oldu:D |
Alıntı:
|
sevinirim bu pazar olabilir tekne kıyı mekan farketmez
|
Arkadaşlar beni unutmayın, ben de varım.
|
iyi geceler değerli abim mevsim kıyıya uygun değil gibi geliyor bana yarın diğer
arkadaşların katılımıyla detaylandıralım tatil günü olması katılımcıları rahatlatacaktır |
kıyıdan balık almak açısından kıyı biraz zor olur bu mevsim ama pazar günü için hava nasıl tekne için onuda bilmiyorumama kıyıdan yinede denenebilir nedersiniz
|
Bu anki saat itibariyle Windguru Pazar günü Urla-İçmeler için rüzgar durumunu saat 08-17 arası ekseriyetle batı ve güney-batıdan 12-14 Km (2-3 Bfr.) arası veriyor. Ama bu tabiiki önümüzdeki günlerde değişebilir. Takip edelim bakalım. Herşey kısmet.
|
bu organizasyonlar nasıl yapılıyo prosödür nedir bi açarmısınız şahsi davetmi gurup yani kim yönlendiriyo yani
|
Alıntı:
Ben abim ve iki kardeşim le, kardeşimin dükkanında otururken akşama yemeklik sardalya alalımmı derken, çandarlıda benim evde kalmalık kıyıdan sefer düzenledik. :) kısaca böyle. :) |
Hafta sonu benim gibi balığa gitmeyi düşünen dostlar,etrafta kallavi depremler oluyor,balık için dezavantaj ama muhabbet için fark etmez. :) .Ben mangalıda özledimmm :) .Balık yakalarken ben mangala geldim derse; gelene git,gidene gel demem. :)
|
Önderim satır aralarındaki nazik davetin büyük incelik..kısmet artık.gelecek haftayı
bağladık nasıl olsa.. |
Herkese hayırlı Cumalar ve bol kazançlar diliyorum.
Halil cim ; Gelecek haftayı Kimlerle? Nasıl? Nerede? Ne zaman? Benli mi-Bensiz mi? vs. vs. vs. Hadi kalk bakalım bu kadar sorunun altından. |
tüm aile üyelerinin cuması mübarek olsunn
hayırlı günler dilerim |
teşekürler
anladım ama daha böle grupsal olmalı dilimiyani bizleri yönlendiren bi komite falanbu form biraz gelişme yolunda anlaşılan
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
herkese günaydınlar hayırlı hafta sonları önder abi hangi gün nereye gideceksin tüyo ver biraz belki geliriz :)
|
serhat kardeşim k.yaka neresindensin ben şemiklerdenim
|
Alıntı:
|
Saat 11:35. |