![]() |
aleyküm selam ben bi tane alayım
|
Öndercim, dağa mı çıktın dedinde Bugünlerde Spil nasıl? Garanti kar vardır da gidiş-dönüş nasıl olur?
|
Alıntı:
Abi dağda kar var ( Spilde),ama arada buzlanma oldugu için zincir gerekiyor, gereken malzemeler; takoz-zincir-çekme halatı-2 kangal sucuk-kömür-ızgara-ekmek. :) :) Hem arabaya hemde izcilere ANTİFRİZ. :) :) :) GELİRSENİZ HABERİMİZ OLSUN. |
çaylar için teşekkürler, soğukta içimiz ısındı:) en azından, havalar buzzzzz gibi
|
Hayırlı Cumalar, bol kazançlar dilerim.
Herkesi muhabbete kahveye bekliyorum. Çaylar benden. |
herkese hayırlı cumalar çay varsa içeriz vallaha :))
|
selamınaleyküm dostlar başlayacağımız yeni haftada kazancınız bol sağlıklı huzurlu ve mutlu olmanız herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Haftanın ilk çayları benden olsun :) Tüm çalışanlara bu iş haftanın çabuk ve güzel bir biçimde geçmesini diliyorum :) |
eyvallah Anıl'cım.
Eline sağlık :) |
Alıntı:
Çay içmek isteyeni 2. limana bekleriz artık ne diyelim ;) |
bu kahve gene boşaldı bi hareket getirmek lazım ama nasıl?
neyse Anıl dediğin gibi çayları limanda içeriz artık |
Halil abi;
buraya haraket getirmek için kömür-makarna-çeyrek altın falanmı dağıtsak. :) :) :) |
iyi akşamlar Önder promosyon bu işi kesmez.. bi tekne org. u daha yapalım mı hem bak müzikliymiş:D:D:deli:
hem her iki paylaşımda da güzel kaba lidalar vardı( karabulut ve anıl) |
Niye olmasın Halil abi,BAK öVÜNÇ kardeşimde org yapalım diyor yazısında.
|
Herkese hayırlı cumalar işyerinde olanlara hayırlı kazançlar ayrıca Çanakkale zaferi ve şehitlerimizi anma günü allah bütün şehitlerimize gani gani rahmet eylesin sayelerinde bu topraklar türk yurdu ve bayrağımız şerefle dalgalanıyor.
|
Cümleten hayırlı işler bol kazançlar ..
Cumanız mubarek olsun.. |
Yarın Toprak Özmen abimizin grubuna 2-3 kişi lazım balığa çıkmak için. Balığa gitmek isteyip grubu eksik olanların iletişime geçmesini istiyorlar. Eğer 2-3 kişilik yarına gitmek isteyen varsa telefon bekliyoruz. Beni arıyabilirsiniz.
|
Hayırdır, nereden nereye gidiliyor?
|
Arkadaşlar nasılsınız kahveye uğrayıp selam veriyim dedim
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Yeni bir hafta yeni bir gün.. Herkeze hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
herkeze merhabalar abiler yenı haftanız neseli ve bereketli gecsin nasıl keyıfler inşallah ? |
Alıntı:
Şükür nerelerdesin sen beee... Nöbet Nöbet Nöbet .. Nereye kadar.. Arada bir böyle gel selam ver millete.. |
Alıntı:
buralardayım be abı gecelerin adamı oldum bu aralar haftaya geliyom gundüze beraberiz alalım DAMLA SAKIZLI KAHVEMİZİ ederik muhabbetimizi olmazmı :P:P:P:P:P e tabi gelecek olanlarıda bekleriz gelene dur demeyiz buyur deriz |
Alıntı:
Demek gecelerin adamı hee.... Gel gel gündüze gel.. Sakızlılara yetiş bitmeden gel.. Haaa bu arada hafta sonu için hiç plan yapma.. Beraber balığamı gidecez...??? Yooooooo.... Benim sınavim var pazara..:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ah ah be kardeşim keşke öyle olsa..:( 03/04/2011 pazar 14:30 :'(:'(:'(:'( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama terside olabilir .. Biliyorsun ne zaman plan yapsak kıyamet kopar .. Ne zaman gitmiyelim desek hava şahane olur.. Hayırlısı be kardeş.. Havalar iyice ısınsın işimizi garantiye alalım olmamı?? |
Bu kadar sohbete birşeyler içilir değil mi..
Buyur Afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hemde En sakızlısından.. |
Birileri SAKIZLI dan ve hafta sonu balığa gitmekten bahsediyor galiba.
Yoksa yanlışmı okudum ne? Herkese hayırlı haftalar ve bol kazançlar dilerim. |
Alıntı:
Ali Rıza abi hoş geldin.. Sakızlı tarafı evet aba balık işi yaş.. Sanada hayırlı günler.. |
hayırlı akşamlar dostlar ...bugün öğleden sonra Necati kardeşimi işyerinde ziyaret
ettim bol balık muhabbeti yaptık gördüğüm misafirperverlkten dolayı kendisine teşekkür ederim Yağız kardeşimle de tanışmak isterdim kısmet değilmiş bu vesile ile bütün (başta İzmirliler olmak üzere)dostları, site üyesi arkadaşları önümüzdeki cumartesi mesire Manisaya davet ediyorum,ediyoruz(manisalı üyelerle konuşmadım ama farklı bir yaklaşım olamaz diye düşünüyorum) |
Alıntı:
İnanın çat kapı yapılan ziyaretler büyük sürpriz oluyor bana .. Sevildiğimi ve Düşünüldüğümü hatırlatıyor...;) Manisaya iadei ziyaretimizi kısa zamanda gerçekleştirmet istiyorum.. Buradan tüm dostlara sevgi ve saygılarımı sunar, Kapımın her daim açık olduğunu bildiririm.. |
Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Gününüz aydın olsun.. |
Alıntı:
|
Herkese selamlar. Hayırlı işler, bol kazançlar, iyi tatiller ve balığa gidenlere rastgele.
Balığa çıkan arkadaşlar... Yarın yada Pazartesi günü paylaşımlarınızı bekliyorum. Paylaşım yoksa çayda yok. |
Alıntı:
Alirıza abi; duygularına bende katılıyorum,son sizle balığa çıktım,gerçi urla kıyıdan 200 mt açılıp bot test edip, bol izmarit almıştım ama bu saylanmaz balık için kuduruyom.Ama yarın oğlum tekrar üni sınavına girecek.Balığa çıkan arkadaşlara rastgelsin.Haftaya nasip olursa çandarlıya diyorum artık. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Saat 17:18. |