![]() |
Bugün üniversite sınavına giren üyelerimize ve/veya evlatlarına başarılar diliyorum.
Hepsinin şansı, bahtları açık olur inşallah. |
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
birer çay iyi gider di mi naber abim ve önderim |
Gitmezmi Halil'im. Can sıkıntısı, havada berbat zaten. Evde pinekliyoruz.
|
Alirıza abi sende olmasan kahve batacak vallah necati duydunmu
av zamanı geliyo geçen hafta mandagöze gittik sorma rezilliğimizi tabiki rezilliği sevmek lazım iyiki gelmemişsin biz suyamı girdik sumu bize girdi anlamadık:hıııı: |
Alıntı:
|
Cümleten selamunaleyküm.. Bu kadar sohbete birşeyler içilir değil mi.. Buyur Afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Necaticim, her defasında "Buyrun afiyet olsun" kahveyide önümüze koyuyoysun ama sakızlı mı? değil mi? söylemiyorsun. Biliyorsun ki ben sakızlıdan başka içemiyorum. Ama kabahat senin, sen alıştırdın. Ceremesinide çek bakalım.
Ben sakızlı alayım lütfen. (yanında da lat-i lokum olursa fena olmaz hani çifte kavrulmuş) |
Alıntı:
Sen siparişi verinve önce lokum aldım kendi ellerimle iki defa kavurdum.. Kahveyide bakır cezvede yapıp sunuyorum.. Haydi bakalım afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cuk oturdu yerine. Banada afiyet olsun.
|
Herkese hayırlı Cumalar. Bol kazaçlı, sağlıklı günler dilerim.
1 NİSAN balığınız kutlu olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Selamunaleyküm abiler .. Cumanız mubarek olsun.. |
Alıntı:
|
Kahveye uğrayan herkese benden 3 günlük çay,çandarlıya kaçıyorum,hava patlak ama olsun stres atayım biraz,hayırlı cumalar,tatili olanlara iyi tatiller.
|
hayırlı günler iyi tatiller havayı göze alıp balığa çıkanlara rast gelsin (çünkü
egeye 5-7 hava kuvvetli yağmur veriyor) |
herkese günaydınlar hayırlı işler
|
1. Urla balık şenliği başlıklı konuda siteden yokmu katılan dedim tık yok.
|
bugun SAKIZLI KAHVEYI kacırdım mı ben :)
|
Yağızcım, nerelerdesin? Necatinin yanında iken sakızlıyı kaçırmana imkan varmı?
|
herkese hayırlı bol kazançlı bereketli sağlık ve esenlikli bir hafta dilerim sevgili arkadaşlarım
|
hayırlı günler hayırlı işler tüm balık dostlarına selam olsun..
|
Herkese günaydın ...
|
Alıntı:
Halil abim sanada günaydınlar... |
Alıntı:
Vayyy Asker kardeşim... Sanada günaydınlar... Kolluğuda takmış bak hele sen ..... Keyfin iyidir inşaallah.. Ne zaman geliyorsun.. Yakınmış sanırım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
günaydın Necaticim inanmazsın ama akşam soğuktu spile kar yağmış tepe karlı
bugün hava iyi güneş eritir sanırım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Organizasyon duyurusu ve tanıtımını site organizasyonu baslıgından takip edebilirsiniz.
|
Herkese sağlıklı, bol kazançlı hayırlı haftalar diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.
Boyoz, yumurta, peynir ve çaylar benden bugün. Bir zahmet şu kahveyi ziyaret edin. Necatinin çaylar ve kahveler bayatladı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Seninde haftan iyi olsun.. Hani abi göremiyorum çayları boyözleri.. Bulamadın mı yoksa..:D:D:D:D Alıntı:
Emre teşekkürler kardeşim desteğin için .. Seninde haftan iyi olsun.. Şimdi yemeğe gidiyorum gelince kahveler benden.. Hemde kanlı canlı ..:D:D:D |
Yemeğin üstüne şekerli bir kahve gider.Gününüz hayırlı,işleriniz bereketli olsun..
|
Alıntı:
O zaman buyur .. Afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Senin kahven gibisini neredeee bulabilirim Necati kardeşim.
Sığacığa geliyorsun herhalde. Bu aralar Yağız piyasalarda yok? İyidir inşallah? |
Alıntı:
|
Saat 22:46. |