![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Biraz geç de olsa tüm dostların cuması mübarek olsun.cumartesi pazar ınızda bol balıklı olsun.Balığa gitmeyi aklından geçirenlere şimdiden RASTGELE.
|
Alıntı:
Alıntı:
Abilerim sizlerinde cumanız mubarek olsun.. |
hafta sonu geldi ailemizden balığı düşünenlere rastgelsin livarları dolu olsun huzurlu
bereketli avlar nasip olsun inşaallah...hayırlı akşamlar |
Halil biraderim, senin "23" nereye gitti?
|
Alıntı:
|
tüm dostlara Sakarya'dan yürekten selamlar :) bu aralar okul sonu malum yazılılar notların girişi v.s. nedenlerden ve de önümüzdeki hafta yarışmamızın hazırlıklarından internete gelemiyorum. dostlar kusura bakmayın :) şu telaşları bir atlatalım hayırlısı ile :)
|
Herkese iyi Pazarlar diliyorum.
1/2 saat önce siteye giriş yaptığımda, kayıtlı üye olarak giriş yapan sadece kendimi gördüm. Yalnız adam sadece ben..... (şu anda 5-6 kişi olduk) Malum tatil günü. Hava güzel, balkondan bakıyorum denizde yaprak kıpırdamıyor, anlaşılan herkes balıkta. Yarın sitenin, karadan-denizden av paylaşımları ile dolması gerekir diye düşünüyorum ve bekliyorum. Herkese selamlar, sevgiler. İğneniz keskin olsun. Rastgelsin. |
Alıntı:
|
herkeze hayırlı pazarlarr iyi tatillerr
|
haftaya pazar tekne ile balığa gelmek isteyenler benle temasa geçsin
3 kişilik açığmız var katılanlar alirıza abi, ben, övünç, toprak 05553070784 |
Selamun Aleyküm tüm dostlar.
Halil abicim maşallah boş durmuyosunuz , yolunuz açık oltalarınız balıklarla dolsun inşAllah :) Bu arada nereden çıkacaksınız sayın abim , organizasyon hakkında az bilgi verirsen sevinirim. Saygılarımla |
güzelbahçeden çıkacağız ulaşım ve yemler kişisel.. tekne ücreti sayıya göre
30 lira civarı muhabetçi önder de gelecek gibi |
halil abi yer olursa ben gelirim.
|
herkese iyi haftalar dilerim..
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Alıntı:
Geçen günlerde görüşememiştik.. Müsaitsen buyur gel isten bu sabah ister yarın sabah.. Sabah Kahveleri benden.. |
19 mayıs günü hava çok güzel gözüküyor. Bir rastgelsin grubu kurup Güzelbahçeden açılabiliriz diye düşünüyorum ;)
|
selamün aleykümmm herkeze hayırlı işler ve ayırlı günlerrr
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Oskar kaptan, sen kiminle geliyorsun. Teknede sana yer kalmadı...
|
Haziran 19 Organizasyon Bilgilendirmesi
Öncelikle Herkese merhaba, hafta sonu birlikte hoş vakit geçirdiğimiz, Başta hepimizi evinden alıp tekrar evine kadar bırakan Halil Abimize , yemler için 1 gün önceden hazırlık yapıp bize iş bırakmayan Ali Rıza Abimize, hoş sohpetleri ile kaynaştığımız Ramazan ve Ufuk Arkadaşımıza tekrar teşekkür ediyorum. Böyle organizasyonların olduğunda dostluklar öyle gelişiyor ki kimse gün sonunda birbirinden ayrılamadı eve gidene kadar 2 yerde durup birlikte çay içtik günü siz düşünün artık... Sevgili abilerim ve kardeşlerim ekibimizde konuştuğumuz gibi Haziran 19 (PAZAR) için tekneyi tuttum burdan hepinize daha rahat ulaşabileceğim için sizlere iletiyorum, 1. Halil İplikçi 2.Ali Rıza 3.Övünç Dinç 4.Ufuk 5.Ramazan Kaçar 6. Halil Abimiz sevdiği bir arkadaşını yada ona eşlik edecek bir kardeşimizi alacak. Ekibimiz konuştuğumuz gibi , Isparoz,kopez yakalamaya gitmiyoruz sizlere söz verdiğim gibi kova dolusu kırmızılara boğacağım sizi , [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Herhangi bir sorun olması durumunda , 3 gün önce iletişime geçerseniz sevinirim , bu arada Halil Abi bu sefer mercan 400gr değil Antenli bile olabilir herkes kendine iyi baksın iyi günler dilerim. |
Övünç 19 Hazirana kadar ne yapacağız?
|
Alıntı:
bekleriz abi; hasan üstad oğlanı uğurladı(allah kavuştursun) performansını kara org. a verecektir artık ona katılırız |
Alıntı:
Ali Abi büyüksün yaaa istersen daha önce gideriz :) |
Alıntı:
|
merhaba,yarın(pazar) gününe ava çıkmayı düşünen varsa,katılabilirim,beklentinin aksine bugün hava güzel malesef plan yapmadık evde kaldık:deli: yarın da güzel görünüyor nasipse şimdiden program yapıp erkenden tekne olmadı karadan ava çıkmayı düşünüyorum.
|
Kardeşim yapalım , haklısın süper olur bir araba bulursak mercana kaçalım olmazmı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D:D bugünde ava gideriz diye 07:00 de kalktım ama avlak bulacaz derken netten bu saat oldu:( havada güzel nasip değilmiş, övünç gel bari buca'ya oltayı atışın gibi zar da atıyomusun bi bakalım:D:D:D tavlamızı atar sohbet ederiz;) zaten bugün yine açıkta kaldım herhal ahahaha rüya olurda bukadarda olmaz diyorum hayır olsun bu seferde gökte ucakla tekne çarpışıyo:Dhem uçak hem tekne düşerken hem yukarı bakıp hem saklanacak biyer arıyorum:D vs vs kabus desem yeri var:D yav nerde tuhaf gösterime girmemiş rüya var bu günlerde benim rüyalarda vizyona giriyor:D:D
|
tüm dostlara kucak dolusu selamlar Sakarya'dan :) balıkta olanlara rastgelsin :)
|
a.s onur teşekkürler, malesef balığa çıkamadık ama övünç kardeşimle buluşup güzel bir gün geçirdik,balık bahane sohbet şahane prolasıyla,halil abim ile ramazan kardeşimede telefondan bağlandık:D keyifli güzel bir gün balığı aratmadı :D:D:D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
kardeşim foto güzel. kıvanç tatlıtuğ ve kenan imirzalıoğlu foto çekilse böyle karizma çıkamazlar.sen de moralini bozma, nerdeyse benim kadar iyi çıkmışsın ;))
|
rastgelsin sitemizin dostluğu sanaldan reele taşınmış ne güzel:helal:
balığa gidemadiğine hiç hayıflanma ufuk mesela ben bugün şakranda sabah matya ve yengeçle baya takıldım ama nafile..sabahtan suda gördüğüm zarganalar dolayısı ile hazırlık yapıp akşama doğru tekrar çıktım ama sabah önümde oynaşan zarganalardan eser yoktu |
Hey maaşallah.. Dostlar birlikte..
Balığa niyet sohbete kısmet.. Güzel bir beraberlik ..Sizleri canı gönülden kutlarım.. Muhabbetiniz daim olsun.. |
imrendim size ahh ahh ama fotoya sigaralar girmeseymiş daha güzel olurmus :D :D Allah muhabbetinizi artırsın kardesler :D
|
Alıntı:
|
herkesin geçmiş kandilini kutlar hayırlı cumalar dilerim..
|
Saat 22:34. |