![]() |
tüm dostlara hayırlı cumalar, hayırlı işler ve bol kazançlar :)
|
Balıksever tüm dostlara :hayırlı işler,bol kazançlar.cuma nız da mübarek ola.Rastgele.
|
Tüm dostlara günaydınlar..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Geçmiş kandiliniz ve Cumanız mubarek olsun.. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
bugün güzel bir gün bugün güneşli....sanki içimde bir his var bu haftasonu balık yakalayabileceğim :D
|
Alıntı:
İnşaallah de dilini ısır bak... DEMEDİ DEMİ...:D:D:D |
Herkese iyi avlar hayırlı cumalar.....
|
Alıntı:
Hoş geldin Mesut.. Seninde Cuman mubarek olsun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ahhhhh Onur Ahhhhhhhh.... :hıııı::hıııı::hıııı::hıııı::hıııı::hıııı: Onurrr Senin maaşallah dediğin ne kadar yaşar kardeşim..:( Hava cumartesi akşam gideceğimiz yerde patlıyor..:'( Şimdi baktım kara kara düşünüyorum..:ninja::ninja::ninja: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Onur'um bizi bozan yağmur değil RÜZGAR..:cool: Yağmurdada balık olur ama rüzgarda olmuyor..:'( Olsada ben anlayamıyorum zevkli olmuyor anlıyacağın..:D:D Bakalım Nasip deyip haftayamı bıraksak..:) Haftayada seçim var yine olmuyor..:):hıııı: Olmaz, Olmaz Bu hafta gitmem lazım..:helal: Gök Yarılsada gitmem lazım..:rolleyes::rolleyes: Gelin ata binmiş ya nasip demiş..:D:D Belkim düzelir..:(:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yatacak mı bu hafta bizim işimiz düşünekaldım vallah.. |
Alıntı:
|
herkese hayırlı hafta sonları..balık hazırlığı yapanlara/gideceklere rastgelsin
livarları dolu olsun huzurlu avlar dilerim;) |
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
balık avı videoları sevenler varsa :D su an yani 06.06.2011 saat 13:50 de yaban tv de köpekbalıgı avcılıgı var olta ile avlıyorlar müthiş... tavsiye ederim...
|
Tüm forum sakinlerine hayırlı hafta başları.balığa çıkacaklara rastgele.iş sahiplerine ise hayırlı işler bol kazançlar.
|
Tüm dostlara hayırlı bir gün dilerim.Çalışanlara hayırlı işler bol kazançlar.Balığa çıkacaklara ise rastgele.
|
bende geçiyodum uğrayım dedim ama kahve açılmamış eve gidip anattarı alıyımda size çay demleyim
|
Uykumuz kaçmasın bu saatte...
|
Rastgele ailesine hayırlı bir gün dilerim.çalışanlara hayırlı işler bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise gönüllerindeki trofeyi tutmaları dileğimle Rastgele.
|
[QUOTE103680][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
/QUOTE] Alıntı:
|
Alıntı:
Keyifli Forumlar dilerim.... |
Halil kardeşim, avatar değişmiş. Batıktaki kırmızı olmasın o? Hani martının senin kupese sorti yaptığı gün.
|
Teşekkürler Halil bey 2.5 saat sonrada olsa aldık kabul ettik çayınızı.
Kahveye rağbetim sohbet edecek başka yer bulamadığımdandır.üyelerin çoğunluğu tuzlusucu,bu kadar denizcinin arasında tatlısucuya pek laf düşmez.heleki sezonu açmamış yasaklı tatlısucu ne etsin? sabah "hayırlı işler", akşam "iyi akşamlar " demekten başka çaremiz yok. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Halil abi soğuk bişeyler yokmudur:D:D bu arada yeni avatarın güzel olmuş en kısa sürede değişmesi dileğiyle :D:D:D cümleten iyi akşamlar;)
|
Alıntı:
soğuklar geldi!!! ufuk şanslısın ki yanımda kızım var:D:D:D yoksa ben beceremezdim avatarı gelecek sefere değiştiririz evvelallah |
eyvallah Halil abi:D:D:D abi ay takvimine göre o avatar ayın 19 unda değişeceği yazıyo inşallah :D
|
19 unda inşallah hepimiiz hatırı sayılır kırmızı cekeriz :) ufuk inş. en küçük kırmızı yı sen çekersin :D :D :D dilimden düşemezsin olum ahahahahah
|
Alıntı:
|
eheheheheh :D :D :D yok bu sefer almam :D :D :D hal den :D tutucam kararlıyım :D
|
Tüm Dostlara hayırlı Cuma lar. çalışanlara hayırlı işler bol kazançlar.Balığa çıkacaklara ise rastgele.
|
Necom selamlar,nasılsın ? görüşmeyeli...
|
hafta sonu balık hazırlığı yapanlara şimdiden rast gelsin huzurlu avlar..
ben de şakrandaki kerterizimi kısmetse yarın üçüncü kez yoklayacağım(karadan) sitedeki üstadların da dediği gibi bu yıl çipuraya bir haller oldu kısmet bakalım |
İnşallah birşeyler çıkarabilirsin halil abi rastgele....
|
Halil kardeşim raporunu bekliyoruz. Hadi de gari.
|
Saat 17:20. |