![]() |
|
Tüm dostlara hayırlı haftalar.iş sahiplerine hayırlı işler bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise rastgele.
Ufuk kardeş afiyet olsun.tabii kucağından kaçırdığında suya atlamadıysa.:):helal::)Şaka şaka. |
Cümleten selamunaleyküm..
Düm dostlara hayırlı işler bol kazançlar.. Alıntı:
Hayrettin abi sanada günaydınlar.. |
hepinize hayırlı haftalar dostlarım..dün şakranda kerterizimi saat 11-23 arası
kısa aralarla devamlı denememe rağmen sonuç sevgili önder gibi sıfır..geçen hafta bir vuruş alıp becerememiştim bu hafta vuruşta yoktu.. avlakta önümdeki zıpkınlı balık adamla da konuştum abi 2 çipura gördüm sen yakalasan bir hafta göbek atarsın dedi eğer doğru ise bu çipura bu mevsim matyaya iştahsız demekki..gelecek sefere sübye veya yengeçle uğraşacağım hepiniz kalın sağlıcakla |
Herkese merhaba iyi haftalar dilerim...
Halil Abi bak ayın 19'u geldi çattı hazırlan... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende; Sana ve tüm dostlarıma iyi haftalar dilerim. |
Yolculuk Bu gece...
Herkese mutlu günler ,
Ufuk kardeşimin söz veripte son gün sattığı :) :) avımıza nasip olursa bu gece çıkıyoruz , yolculuğumuz çeşme istikametine umarım şans yanımızda olur mahçup olmayacak şekilde döneriz tüm dostlara rastgele. |
Evet malesef dünde konuştuğumuz gibi 14-15 haziran da aranızda olamayacağım:( ama 19 haziran Allah nasip ederse beraberiz kardeşim:) zaten 2.5-3 saatle yetişemiyorum bu geceki programa:( ama livarınız dolu neşeniz daim olsun kardeşim rastgele ;);)
|
Övünç kardeş sizlere rastgele.iğneniz keskin avınız bereketli olsun.
|
Övünç' çüm rastgele. İnşallah yarın bol bol güzel resimlerle dolu paylaşımlarını bizlere aktarırsın.
Livarlarınızın taşmasını diliyorum. |
epey oldu kahveye gelmeyeli tümmmm dostlara DENİZLİDEN KOCAMAN SELAMMMMM
|
Alıntı:
|
ve aleykümeselam ufuğum saolasın burada av çok bereketli çokkk ya ufuğum dalga mı geçiyonnn :) bilirsin burada kıçı kırık bir baraj var oradada israil sazandan başka bişi yok bende onları sevmiyorum illede izmir diyorum. mercannn karagözzz paşaaa GOPESSSS
|
Alıntı:
|
gitmeyin abi bununla bak 20 saat kalmıs 1 balık tutamamıs :D :D :D ahahahahhaha
|
Ufuk' cum Övünç olsun Ramazan olsun, bunlar senden ne istiyorlar yaa? Ben anlamadım.
İnşallah onlara dersini Çeşme de verir susturursun. Ancak av kötü giderse ayak taban kontrolü var ona göre. Selamlar. |
hahhahahahahaha :D :D :D :D süpersin abi taban kontrolü kesin var :D :D :D :D
|
ramazan misina ve takımları yenilemişsin de ayak taban kontrolü yeni takımların hakkını vermeyenleri de kapsıyor :D:D:D
|
Alıntı:
|
Vay vay vay...
Selamunaleyküm dostlar.. Abilerim kardeşlerim.. Muhabbeteniz bol olsun.. Bakıyorum kılıçlar kuşanılmaş hazırlıklar tüm hızı ile yapılmış.. İşin muhabbet kısmıda şahane.. Sizleri böyle görünce gururlanıyorum vallahi.. Helal olsun sizlere.. |
Alıntı:
hahahahhaa :D :D :D halil abi inşallah o gün vericem ahkkını merak etmeyin :D :D ama bu ufuk ugursuzundan cekiniyorum :D :D :D :D :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Merakla bekliyorum resimleri .. İğneniz keskin nasibiniz bol olsun.. |
Arkadaşlar malum bu gün yaşgünüm .B u da benim ikramım olsun ..Çaylar kimden???
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Eyvallah abim teşekkürler.. Tekrar nice yıllara.. Çaylarda benden olsun.. En tazesinden Şimdi demledim.. Afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
canım sıkıldı bak yaaaaa savulunnnn yarın İZMİRE GELEYİM de sıkıntım geçsin bariii :)
|
bu arada necati kardeş doğum günün kutlu olsun. çay için teşekkürler sakızlı fındıklı kahveni özledik bide kahve patlatsana :)
|
Alıntı:
Tuncay abi senin kafa iyice karışmış..:( Sen izmire gelmeden düzelmezsin zaten..:D:D Doğum günü benim değil ADEM VARDACIK abinin..;) Onun yeni yaşını kutladık.. o pastaşı ısmarladı bende çayları..;) :helal:Madem sen de bademli sakızlı kahve istedin buyur afiyet olsun..:helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
adem abi nice yıllara :helal: ;)
necati abi den gari nerde bu paşalar:soru::D:D ramazan sen istedin bunu özellikle teknede dibine oturacam paso misinaları karıştırcam :D:D hahahahahaahah misina ayıklamaktan avlanamıycan :D sende avlanamassın deme benim rapalam var heheheheh sırtı yaparım dönüşte :D:D:deli: halil abi ramazan'nı yine malzemecide yakaladım bi tamamlayamadı takım taklavatı zaten :D yüklenme abi buna çıkmıyo balık marketlerden sonra :D ali rıza abi senide arayamadım ayağını burkmuşsun geçmiş olsun abi:'(:'( |
Alıntı:
|
Balık durmuyo ama fotoğraf yayınlayamadım yine kötü oldu :/ olsun kahveye ben haber geçeyim hemen hemen her gün kişi başı ortalama 4-5 kilo istavrit bizim liman dolaylarında yakalanıyor :) bilginize :)
|
Tüm dostlara Hayırlı cuma lar. iş sahiplerine hayırlı işler bol kazançlar. balığa gideceklere ise rastgele.
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar.. Cumanız mubarek olsun.. Alıntı:
|
Dostlarla Güzel Bir gün...
Bugün hava okadar güzeldi ki evde oturarak zaman geçmezdi böyle bir havada dostlarla birlikte olup muhabbettin dibine vurup birer kahve yudumlamak şart olmuştu bizim için, Saat 1.00 da buluştuk Ramazan ,Ufuk ve Ben eee hal böyleyken yan yana gelince ortaya çıkan ilk şey alışveriş faslı oldu yok bu kamış , bu zoka , şu iğne derken poşetler dolmuş dükkan gezmekten ayaklara karasular inmişti fakat bir okadar da keyifliydi: ) Harcadığımız enerjiyi kazanmak adına birlikte önce güzel bir yemek üstüne de kahveler şart olmuştu saatler hızlıca ilerliyor ayrılık zamanı gelirken geriye dostlarla birlikte olmanın verdiği mutluluktan kalan çerçeve işte böylece gülümsüyordu bizlere, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Dostlarıma bu güzel gün için teşekkürler... Not: Bu arada resimde Ufuk Telefonda Hepimizin çok sevdiği Halil Abimiz ile konuşuyor kendisi yanımızda olamasada sesini duymak bize yetti onada teşekkür ederiz. |
övünç ben teşekkür ederim dostum cok güzel bir gündü... ufuk eziğine teşekkür etmiyorum 2 saat bekletti beni :D :D :D :D :D :D :D
|
hayırlı akşamlar dostlar bol bol selamlar
|
:D:D evet güzel bi gündü arkadaşlar, gönlümüzde Halil abinin yanında olmak vardı baktık manisa'ya gidemiyoruz kebabcısına gittik:deli: Halil abi telefonlada olsa yanındaymışız gibi hissettik:D:D yorulduğumu eve gelip de koltukta sızınca anladım :D:D
|
gençler ilk fırsatta manisaya, kebabı 1.elden yemek için davetlimsiniz
benim için hepiniz pırlanta gibisiniz her iki resim de çok güzel çıkmış o masa da amma espriler olmuştur ufuğuma çok yüklenmeseydiniz bari gelecek sefere ali abiyi de davet ederek bi aktivite yaparız.. |
aahhh halil abi ahh p. tesi gidiyorlar içim gidiyor ama başka bir arkadaşıma söz verdiğimden dolayı ben gidemiyorum :( nasip cumartesiye inşallah abi...
ve evet hep birlikte olmak keyif verici sizin gibi kurtlardan gerek balık gerekse hayat hakkında tecrübeler kazanmak çok önemli... |
Saat 12:40. |