RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

ersel 19-06-2011 19:57

dostlar herkesin babalar gününü kutlar coçuklarıyla mutlu mesut nice yıllar dilerim bugün çaylar benden herkese afiyet olsun

ustam18 20-06-2011 06:17

Tüm dostlara hayırlı haftabaşları.Çalışanlara hayırlı ve bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise rastgele.Herşey gönlünüzce olsun dostlar.

ustam18 24-06-2011 06:28

Tüm dostlara hayırlı Cuma lar.Çalışanlara hayırlı ve bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise rastgele. Yarın cumartesi malüm bizim gibi bir hafta çalışanın dört gözle beklediği bir gün.Tatlısuda Balığa çıkacaklara uyarım:Yakaladığınız balıkta yumurta olduğunu hissediyorsanız geri bırakırmısınız?Herşey gönlünüzce olsun dostlar.Sağlıcakla kalın.

Halil İplikçi 27-06-2011 19:04

iyi akşamlar dostlar şakranda pazar sabahı 8.00 gibi sübyeli oltamı ziyaret eden benim için sezonun ilk misafiri kaba lida yı paylaşmak istedim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

kalın sağlıcakla

adolomorola 27-06-2011 19:09

Alıntı:

Halil İplikçi tafarından gönderildi (Mesaj 109259)
iyi akşamlar dostlar şakranda pazar sabahı 8.00 gibi sübyeli oltamı ziyaret eden benim için sezonun ilk misafiri kaba lida yı paylaşmak istedim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

kalın sağlıcakla

Ooooo...!!!!! Halil abicim en sonunda kıstırmışsın lidayı .....;)

ali rıza acar 27-06-2011 19:17

Halil kardeşim, gümüş tabak gibi duruyor. Ancak Teknede yakaladığın Mercan mı? Yoksa bu kaba Lida mı?
Tebrikler ve de afiyet olsun.
Görüşmek üzere.

rkacar 27-06-2011 19:59

Alıntı:

Halil İplikçi tafarından gönderildi (Mesaj 109259)

kalın sağlıcakla

halil abi maşallah abi :D :D :D darısı çeşme denizlerine inşallah :D :D :D

tigerson 27-06-2011 20:02

Halil abi gözün aydın karadan siftahı yapmışsın;) hayırlı olsun abi nasibin bol olsun:)

Halil İplikçi 27-06-2011 20:29

dostlarım kutlanmaya değecek büyüklükte değil ama burada kerterizim dedik üç seferdir boş...dedik hırs yaptık anlayacağınız.. geçmiş yıllarda ilk misafirler
bu kadar rötar yapmazdı..umarım aynı noktadan yeni paylaşım konu açacak kadar yaparım
Ali abicim çipuranın 400 gr ve üstünü karadan çekmenin(zig zag çizerek gelmesi) tadı bambaşka be.
özledim açıkçası

rkacar 27-06-2011 20:36

dediğin gibi halil abi cupura karadan daha güzel geliyor en büyük 700 - 800 grm lık cekmiştim aynı gün 400 gram civarı cekmiştim.... o zevk baskaydı :D belki de kıyıdan ilk cupura larımdı ondandır bilemiyorum :D :D :D

ustam18 28-06-2011 06:16

Mübarek Miraç Kandilinizi kutlar ,hayırlara vesile olmasını dilerim.

Necati ARAT 28-06-2011 07:29

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 109308)

Aminnnn Hayrettin abim Seninde Kandilin Mubarek olsun..

ovunc 28-06-2011 10:15

Alıntı:

Teşekkürler Abi , herkese hayırlı olması dileği ile...

ovunc 28-06-2011 10:32

Alıntı:

Halil İplikçi tafarından gönderildi (Mesaj 109289)
Ali abicim çipuranın 400 gr ve üstünü karadan çekmenin(zig zag çizerek gelmesi) tadı bambaşka be.
özledim açıkçası

Halil Abicim öncelikle 400gr olmasa da önemli olan eli boş dönmemek, eee sende eli boş dönersen zaten biz hiç gitmeyelim...

Zig zag olayına gelince nasip olursa yakında hep bereber yaşayayacağız 10 numara bir yer öğrendim dolu kovalarla gelmiş arakadaşlar gerisini siz düşünün ?

Bu arada geçen hafta içerisinde Ufak bir yolculuk yapıp Manisa'ya Halil Abinin yanına çay içmeye gittim bir sohbet bir sohbet saat 01.00 olmuş:)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ahh yollar yakın olsada her akşam birlikte çay içsek burdan da herşey için teşekkürler abi
.

Halil İplikçi 28-06-2011 14:41

Alıntı:

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 109309)

Aminnnn Hayrettin abim Seninde Kandilin Mubarek olsun..

Alıntı:

ovunc tafarından gönderildi (Mesaj 109324)

Bu arada geçen hafta içerisinde Ufak bir yolculuk yapıp Manisa'ya Halil Abinin yanına çay içmeye gittim bir sohbet bir sohbet saat 01.00 olmuş:)

ahh yollar yakın olsada her akşam birlikte çay içsek burdan da herşey için teşekkürler abi
.

mübarek kandil için iyi dilekleri ben de sunarım
balık dostları ile bir arada olmak gerçekten çok güzel oluyor teşekkürler Övünç

muhabbetci 13-07-2011 21:36

Herkeze merhabalar;
Uzun bir süre şehir dışında olduğumdan,internete girememiştim,siteye bir girdim şoke oldum neyse,
Kahveyede; son Halil abinin mesajından sonra ( 15 günnnn ) uğrayan olmamış,
Balık bahane,muhabbet şahane?
Neyse iki gün sonra Kandil.
Şimdiden kandilinizi kutlarım.Kendinize iyi bakın.

gonencsenkal 14-07-2011 09:34

Yarın beraat kandili arkadaşlar hepinizin kandili kutlu olsun.Umarım bu kandiller iyiliklere ve güzelliklere vesile olur.Sevgi ve saygılarımla.

mst35 22-07-2011 05:52

Tüm aileye hayırlı cumalar hayırlı kazançlar allah işlerinizi rast getirsin....

ustam18 22-07-2011 06:42

Dostlar :hayırlı cumalar .iş sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar,balığa çıkacaklara ise gönüllerindeki trofeyi yakalamaları dileğimle Rastgele.

Bedri 25-07-2011 15:58

Herkese selamlar abilerim, ben İzmir'de öğrenciyim. Haftasonlarım genelde boş oluyor.
Balığa çıkan abilerim kardeşlerim olursa eşlik etmek isterim. Burada yaşıtım olan arkadaşlarımın pek ilgisi yok, malum bizde babamızla buyuklerimizle gitmeye alışmışız balık tutmaya.

Şimdiden teşekkür ederim böyle samimi bir ortamda balıkseverleri görmek çok güzel.

Herkese sağlıklı günler

Anıl ÜNALAN 25-07-2011 16:23

Alıntı:

Bedri tafarından gönderildi (Mesaj 110567)
Herkese selamlar abilerim, ben İzmir'de öğrenciyim. Haftasonlarım genelde boş oluyor.
Balığa çıkan abilerim kardeşlerim olursa eşlik etmek isterim. Burada yaşıtım olan arkadaşlarımın pek ilgisi yok, malum bizde babamızla buyuklerimizle gitmeye alışmışız balık tutmaya.

Şimdiden teşekkür ederim böyle samimi bir ortamda balıkseverleri görmek çok güzel.

Herkese sağlıklı günler

Merhabalar. Asıl merakınızın karadan mı tekneden mi olduğunu belirtirseniz sizi ava davet etmek isteyecek birkaç kişi illahaki çıkacaktır. Bende haftasonları tekne turları yaptığımdan dolayı haftasonları balık avlama şansım pek olmuyor yoksa karadan veya tekneden farketmez her türlü katılım sağlayabilirdim.

Bedri 25-07-2011 18:30

Ben her türlü balık avından keyif alırım. Günümüzde benim yaşlarımda çok nadir arkadaşlar var balıkçılığa gönül veren.
İnşallah buradaki arkadaşlar ve abilerimle balığa gitmek nasip olur.
Düzenli olarak gidenler varsa, haber ederseniz katılmak isterim.

Anıl ÜNALAN 26-07-2011 10:28

Alıntı:

Bedri tafarından gönderildi (Mesaj 110573)
Ben her türlü balık avından keyif alırım. Günümüzde benim yaşlarımda çok nadir arkadaşlar var balıkçılığa gönül veren.
İnşallah buradaki arkadaşlar ve abilerimle balığa gitmek nasip olur.
Düzenli olarak gidenler varsa, haber ederseniz katılmak isterim.

Sende hemen hemen bizim yaşlardasın benden biraz büyük Taygun'la aynısın :) ama biz bu işe gönül vereli o kadar çok oldu ki. 6 yıl önce site kurduk(Rastgelsin) 6 ay önce tekne aldım. Yaşın bu iş için pek bi önemi yok benim görüşümce yeter ki gönül vermek mesele ve hiç bir zaman bu hobiyi terk etmemek mesele :)

Bedri 26-07-2011 12:19

Bencede yaşın pek bi önemi yok tabikide, ama küçük yaşlardan kazanılsa daha iyi olur.
Bende kendimi bildim bileli amatör avcılık yapmaktayım. Oltacılığın yanı sıra zıpkınla dalış yapmayı da çok severim ama malum malzemelerim burda değil. İnşallah onları getirebilirsem, burdaki yerlere gitmek isterim.
Balık tutmak zaten vazgeçilcek bir hobi değil.

Anıl ÜNALAN 26-07-2011 18:27

Alıntı:

Bedri tafarından gönderildi (Mesaj 110629)
Bencede yaşın pek bi önemi yok tabikide, ama küçük yaşlardan kazanılsa daha iyi olur.
Bende kendimi bildim bileli amatör avcılık yapmaktayım. Oltacılığın yanı sıra zıpkınla dalış yapmayı da çok severim ama malum malzemelerim burda değil. İnşallah onları getirebilirsem, burdaki yerlere gitmek isterim.
Balık tutmak zaten vazgeçilcek bir hobi değil.

Malzemeler geldikten sonra bir görüşme yapıp ava gidebiliriz diye düşünüyorum ;) Haftaortası bir gün müsait olursan teknemede davet etmekten çekinmem ;)

Bedri 27-07-2011 10:33

Eyvallah kardeşim sağolasın. Getirircem inşallah malzemeleri en yakın zamanda.
Haftaya datçaya gidicem, dalış yapıcam, fotoğrafları paylaşırım..
Sağlıklı günler..

Anıl ÜNALAN 29-07-2011 15:27

Haftasonu balığa gitçek olanlara şimdiden Rastgelsin.

Murat ÇAKMAKÇI 04-08-2011 18:33

HAFTA SONU YORGUNLUĞUNU ALALIMDA BALIĞA ENERJİ TEPOLAYALIM
Bir gün 3 ülke arasında en lezzetli içki yarışması yapılıyo
Fıransızlar bizim likörüm lezzetli
Almanlar bizim şarabımız lezzetli
Türkler de bizim rakımız lezzetli diyorlar ve 3 tane fare getiriyolar,fıransızlar likörü fareye içiriyolar, fare ık mık yapıyo yere yatıyo bi dahada kalkmıyor
sıra almanlara geliyo onlarda şarabı fareye içiriyolar , fare gene aynı ık mık yapıyo yere yatıyo oda bidaha kalkmıyo
sıra Türklere geliyo Türklerde rakıyı fareye içiriyolar fare ık mık yapıyo yere yatıyo ve aniden kalkıyo- nerde len o kedi- diyo

Anıl ÜNALAN 04-08-2011 22:09

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 111084)
HAFTA SONU YORGUNLUĞUNU ALALIMDA BALIĞA ENERJİ TEPOLAYALIM
Bir gün 3 ülke arasında en lezzetli içki yarışması yapılıyo
Fıransızlar bizim likörüm lezzetli
Almanlar bizim şarabımız lezzetli
Türkler de bizim rakımız lezzetli diyorlar ve 3 tane fare getiriyolar,fıransızlar likörü fareye içiriyolar, fare ık mık yapıyo yere yatıyo bi dahada kalkmıyor
sıra almanlara geliyo onlarda şarabı fareye içiriyolar , fare gene aynı ık mık yapıyo yere yatıyo oda bidaha kalkmıyo
sıra Türklere geliyo Türklerde rakıyı fareye içiriyolar fare ık mık yapıyo yere yatıyo ve aniden kalkıyo- nerde len o kedi- diyo

:) eee türklerin herşeyi farklıdır abi :)

Anıl ÜNALAN 28-10-2011 16:00

Haftasonu hava esintili olsada gidecek olan arkadaşlara şimdiden Rastgelsin.
Kazasız belasız avlar dilerim.

cngerol 28-10-2011 16:54

bir aksilik olmazsa yerinde görüp karar vereceğim avlanıp avlanmayacağımı. inşallah çok rüzgarlı ve dalgalı olmaz. çünkü tam balık zamanındayız

muratdogan 28-10-2011 18:49

Alıntı:

cngerol tafarından gönderildi (Mesaj 115149)
bir aksilik olmazsa yerinde görüp karar vereceğim avlanıp avlanmayacağımı. inşallah çok rüzgarlı ve dalgalı olmaz. çünkü tam balık zamanındayız

Cengiz balığa nereden çıkmayı düşünüyorsun...???
Yarın benimde balığa gitmeye niyetim var yanlız gitmeyi düşünüyorsan eşlik ederim.
Bilgin olsun...

Ege Demirağ 28-10-2011 22:02

eğer balığa gidecek olursanız şimdiden rastgelee :D

cngerol 29-10-2011 08:25

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 115153)
Cengiz balığa nereden çıkmayı düşünüyorsun...???
Yarın benimde balığa gitmeye niyetim var yanlız gitmeyi düşünüyorsan eşlik ederim.
Bilgin olsun...

ben genelde güzelbahçeye gidiyorum ama şimdi hava durumuna baktım dalga boyu 4mt rüzgar 6-8 ve fırtına var diyor. akşam hava kararınca karar vereceğim gidersemde genelde güzelbahçeye iskeleye gidiyorum beklerim. inşallah hava düzgün olurda avlanırız

mst35 30-10-2011 10:04

Herkese iyi pazarlar iyi tatiller...

köylü 20-01-2012 10:36

selam dostlar herkese hayırlı cumalar nasılsınız ?

ustam18 20-01-2012 13:56

Alıntı:

köylü tafarından gönderildi (Mesaj 118955)
selam dostlar herkese hayırlı cumalar nasılsınız ?

Aleyküm selam Vahap kardeş.seninde (azıcık geç kalmış olsada) cuma n mübarek olsun.avların bereketli olsun Rastgele.

lidakici 07-11-2012 15:59

Tüm balıkçılığa gönül verenlere selam olsun ben yeni üye oldum
güzel bir portal daha önce neden görmedimki:))

bende bildiklerimi öğrendiklerimi sizlerle paylaşıp,sizlerinde paylaşımlarınızdan ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Herkese Rasgelsin...

hus213 07-11-2012 17:00

Alıntı:

lidakici tafarından gönderildi (Mesaj 128025)
Tüm balıkçılığa gönül verenlere selam olsun ben yeni üye oldum
güzel bir portal daha önce neden görmedimki:))

bende bildiklerimi öğrendiklerimi sizlerle paylaşıp,sizlerinde paylaşımlarınızdan ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Herkese Rasgelsin...

Hoş geldiniz hayırlı ve devamlı paylaşımlarınızı bekleriz.Rasgele.:helal::helal::helal:

MAVİ FENER 30-11-2012 16:22

Bugün, 30.11.2012 CUMA,
Bu mübarek gün hepimize hayırlı olsun....

Saat 11:35.