![]() |
dostlar herkesin babalar gününü kutlar coçuklarıyla mutlu mesut nice yıllar dilerim bugün çaylar benden herkese afiyet olsun
|
Tüm dostlara hayırlı haftabaşları.Çalışanlara hayırlı ve bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise rastgele.Herşey gönlünüzce olsun dostlar.
|
Tüm dostlara hayırlı Cuma lar.Çalışanlara hayırlı ve bol kazançlar,balığa çıkacaklara ise rastgele. Yarın cumartesi malüm bizim gibi bir hafta çalışanın dört gözle beklediği bir gün.Tatlısuda Balığa çıkacaklara uyarım:Yakaladığınız balıkta yumurta olduğunu hissediyorsanız geri bırakırmısınız?Herşey gönlünüzce olsun dostlar.Sağlıcakla kalın.
|
iyi akşamlar dostlar şakranda pazar sabahı 8.00 gibi sübyeli oltamı ziyaret eden benim için sezonun ilk misafiri kaba lida yı paylaşmak istedim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kalın sağlıcakla |
Alıntı:
|
Halil kardeşim, gümüş tabak gibi duruyor. Ancak Teknede yakaladığın Mercan mı? Yoksa bu kaba Lida mı?
Tebrikler ve de afiyet olsun. Görüşmek üzere. |
Alıntı:
|
Halil abi gözün aydın karadan siftahı yapmışsın;) hayırlı olsun abi nasibin bol olsun:)
|
dostlarım kutlanmaya değecek büyüklükte değil ama burada kerterizim dedik üç seferdir boş...dedik hırs yaptık anlayacağınız.. geçmiş yıllarda ilk misafirler
bu kadar rötar yapmazdı..umarım aynı noktadan yeni paylaşım konu açacak kadar yaparım Ali abicim çipuranın 400 gr ve üstünü karadan çekmenin(zig zag çizerek gelmesi) tadı bambaşka be. özledim açıkçası |
dediğin gibi halil abi cupura karadan daha güzel geliyor en büyük 700 - 800 grm lık cekmiştim aynı gün 400 gram civarı cekmiştim.... o zevk baskaydı :D belki de kıyıdan ilk cupura larımdı ondandır bilemiyorum :D :D :D
|
Mübarek Miraç Kandilinizi kutlar ,hayırlara vesile olmasını dilerim.
|
Alıntı:
Aminnnn Hayrettin abim Seninde Kandilin Mubarek olsun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zig zag olayına gelince nasip olursa yakında hep bereber yaşayayacağız 10 numara bir yer öğrendim dolu kovalarla gelmiş arakadaşlar gerisini siz düşünün ? Bu arada geçen hafta içerisinde Ufak bir yolculuk yapıp Manisa'ya Halil Abinin yanına çay içmeye gittim bir sohbet bir sohbet saat 01.00 olmuş:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ahh yollar yakın olsada her akşam birlikte çay içsek burdan da herşey için teşekkürler abi |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
mübarek kandil için iyi dilekleri ben de sunarım balık dostları ile bir arada olmak gerçekten çok güzel oluyor teşekkürler Övünç |
Herkeze merhabalar;
Uzun bir süre şehir dışında olduğumdan,internete girememiştim,siteye bir girdim şoke oldum neyse, Kahveyede; son Halil abinin mesajından sonra ( 15 günnnn ) uğrayan olmamış, Balık bahane,muhabbet şahane? Neyse iki gün sonra Kandil. Şimdiden kandilinizi kutlarım.Kendinize iyi bakın. |
Yarın beraat kandili arkadaşlar hepinizin kandili kutlu olsun.Umarım bu kandiller iyiliklere ve güzelliklere vesile olur.Sevgi ve saygılarımla.
|
Tüm aileye hayırlı cumalar hayırlı kazançlar allah işlerinizi rast getirsin....
|
Dostlar :hayırlı cumalar .iş sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar,balığa çıkacaklara ise gönüllerindeki trofeyi yakalamaları dileğimle Rastgele.
|
Herkese selamlar abilerim, ben İzmir'de öğrenciyim. Haftasonlarım genelde boş oluyor.
Balığa çıkan abilerim kardeşlerim olursa eşlik etmek isterim. Burada yaşıtım olan arkadaşlarımın pek ilgisi yok, malum bizde babamızla buyuklerimizle gitmeye alışmışız balık tutmaya. Şimdiden teşekkür ederim böyle samimi bir ortamda balıkseverleri görmek çok güzel. Herkese sağlıklı günler |
Alıntı:
|
Ben her türlü balık avından keyif alırım. Günümüzde benim yaşlarımda çok nadir arkadaşlar var balıkçılığa gönül veren.
İnşallah buradaki arkadaşlar ve abilerimle balığa gitmek nasip olur. Düzenli olarak gidenler varsa, haber ederseniz katılmak isterim. |
Alıntı:
|
Bencede yaşın pek bi önemi yok tabikide, ama küçük yaşlardan kazanılsa daha iyi olur.
Bende kendimi bildim bileli amatör avcılık yapmaktayım. Oltacılığın yanı sıra zıpkınla dalış yapmayı da çok severim ama malum malzemelerim burda değil. İnşallah onları getirebilirsem, burdaki yerlere gitmek isterim. Balık tutmak zaten vazgeçilcek bir hobi değil. |
Alıntı:
|
Eyvallah kardeşim sağolasın. Getirircem inşallah malzemeleri en yakın zamanda.
Haftaya datçaya gidicem, dalış yapıcam, fotoğrafları paylaşırım.. Sağlıklı günler.. |
Haftasonu balığa gitçek olanlara şimdiden Rastgelsin.
|
HAFTA SONU YORGUNLUĞUNU ALALIMDA BALIĞA ENERJİ TEPOLAYALIM
Bir gün 3 ülke arasında en lezzetli içki yarışması yapılıyo Fıransızlar bizim likörüm lezzetli Almanlar bizim şarabımız lezzetli Türkler de bizim rakımız lezzetli diyorlar ve 3 tane fare getiriyolar,fıransızlar likörü fareye içiriyolar, fare ık mık yapıyo yere yatıyo bi dahada kalkmıyor sıra almanlara geliyo onlarda şarabı fareye içiriyolar , fare gene aynı ık mık yapıyo yere yatıyo oda bidaha kalkmıyo sıra Türklere geliyo Türklerde rakıyı fareye içiriyolar fare ık mık yapıyo yere yatıyo ve aniden kalkıyo- nerde len o kedi- diyo |
Alıntı:
|
Haftasonu hava esintili olsada gidecek olan arkadaşlara şimdiden Rastgelsin.
Kazasız belasız avlar dilerim. |
bir aksilik olmazsa yerinde görüp karar vereceğim avlanıp avlanmayacağımı. inşallah çok rüzgarlı ve dalgalı olmaz. çünkü tam balık zamanındayız
|
Alıntı:
Yarın benimde balığa gitmeye niyetim var yanlız gitmeyi düşünüyorsan eşlik ederim. Bilgin olsun... |
eğer balığa gidecek olursanız şimdiden rastgelee :D
|
Alıntı:
|
Herkese iyi pazarlar iyi tatiller...
|
selam dostlar herkese hayırlı cumalar nasılsınız ?
|
Alıntı:
|
Tüm balıkçılığa gönül verenlere selam olsun ben yeni üye oldum
güzel bir portal daha önce neden görmedimki:)) bende bildiklerimi öğrendiklerimi sizlerle paylaşıp,sizlerinde paylaşımlarınızdan ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Herkese Rasgelsin... |
Alıntı:
|
Bugün, 30.11.2012 CUMA,
Bu mübarek gün hepimize hayırlı olsun.... |
Saat 11:35. |