RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Organizasyonlar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=35)
-   -   22-23 Nİsan Organİzasyonu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2743)

giritli 21-04-2007 11:45

Alıntı:

gokseldbuga tafarından gönderildi
Bu kadar hazılrık yapıyorsunuz, Allahaşkına bari fotoğraf makinasını unutmayın

Ayıp ettin kardeşim...bende makinada var,cep telefonumda fena çekmiyor...
ayrıca Tago var...nam-ı dıyar tam teçhizatlı kameranımız Tago kelle:D

mufi 21-04-2007 12:51

evet bugün gibi sıcak olabilir

er35han 21-04-2007 14:58

son durum; saat 04,30'da balçova kipanın önünde buluşuyoruz, yem işi bu akşam hallediliyor(alınıyor veya ayırtılıyor),yemek işi :) ;mangallık malzeme alalımmı soruma cevap gelmediği için herkes kendi nevalesini getiriyor,tam istikamete de sabah buluştuğumuzda karar veriyoruz. cebimi yazmıştım farklı bir gelişme olursa msjlarınızı beklerim:D

igmsva 21-04-2007 15:03

aranızda olmayı gerçekten çok isterdim,artık izmire dönünce.......
hepinize bol bol avlar ve iyi eylenceler diliyorum..

giritli 21-04-2007 15:14

Arkadaşlar balıkhali tarafına inmişken kendime kadar 5 paket boru kurdu(malum bütün takıyoruz ya...sonra polemikler çıkıyor:D ) ve 1 kilo sardalya aldım...saralyaları akşam tuzlamayı düşünüyorum...yemeklik olarakda bir tepsi peynirli börek getiricem...onun dışında mangal için fikir beyan eden olursa ona göre akşamdan sucuk,tavuk veya başka birşeyler alalım diyorum...kömür falan lazımsa onuda söyleyin lütfen...herkes evinden plastik tabak çatal bıçak getirebilir yada etleri alırken marketten de alabiliriz kullan-at tarzında...

discus 21-04-2007 15:20

onur abi slm ben şehir dışındaydım yeni geldim ancak hala daha net bir şey yok
yemeklikleri olmazsa gittiğimiz yerde alalım derim gerence yada zeytineli farketmez kasap buluruz ancak yem işi kötü olmuş herkez kendi alıcak anladığım kadarıyla doğrumu.ayrıca organizasyon yapıyorsak elbetteki mangal yapılmalı ve tek düze olmalı amaç beraberlik ise. aksi takdirde zaten herkez biryerlere gider avlanırdı.

giritli 21-04-2007 15:26

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
onur abi slm ben şehir dışındaydım yeni geldim ancak hala daha net bir şey yok
yemeklikleri olmazsa gittiğimiz yerde alalım derim gerence yada zeytineli farketmez kasap buluruz ancak yem işi kötü olmuş herkez kendi alıcak anladığım kadarıyla doğrumu.ayrıca organizasyon yapıyorsak elbetteki mangal yapılmalı ve tek düze olmalı amaç beraberlik ise. aksi takdirde zaten herkez biryerlere gider avlanırdı.

Serkancım herkes kendi yemini alıcak diye birşey yok...ben hazır balık hali civarındayken alayım dedim...birde sardalya orada daha ucuz olur diye...
yemeklik konusuna gelince...bence oradan almaya kalkarsak hiçbirşey bulamayız...ya da bulmak için balıklıovaya geri dönmek gerekir...gerencede bakkal-kasap yok...tecrübeyle sabittir;) o nedenle akşamdan almamız lazım...sanırım tavuğa ya da sucuğa kimsenin itirazı olmaz...bana kalırsa akşamdan birimiz alsın yarın hesaplaşırız...isterseniz akşam ben alırım...

discus 21-04-2007 15:33

bende ordan alırız derken balıklovaya dönmeyi kastedmiştim ben döner alırım dönmesinede bende senin gibi bir kişi alsın hesaplaşalım taraftarıyım ancak gelecek olanlardan şuan kimse nette değil işte ben orasını anlayamadım.hadi aldık diyelim birde millet kendi getirirse nolacak kendimiz karar veremeyizki buna.ben seninle aynı fikirdeyim

mufi 21-04-2007 15:51

bu akşam lütfen herkes makina başında olsun

giritli 21-04-2007 15:53

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
bu akşam lütfen herkes makina başında olsun

Muvaffak abicim benim evde herzaman bağlanamıyorum ama benim cebim var sende...gelişmeler konusunda beni çaldırırsan ben seni ararım...

Saat 00:29.