![]() |
çıkrık
erolkardeşim yazdığım emaili aldınmı?almadıysan yeniden yazayımmı?;)
|
Oğuzhan abi oldu mu şimdi? Maille bilgi paylaşımı mı olur? Sen burdan soracaksın burdan yanıt alacaksın ki diğer insanlarda faydalansın. Amaç bu değil mi zaten. :)
|
Alıntı:
|
Hüsnü bey sizi rahatsız ediyorum ,
forumda rauf beye hitaben bir yazınızı okudum çift devirli çıkrıkla ilgili, sizden ricam eğer mimkünse tabii,bu çıkrığı nerede bulabileceğim hususunda veya resmi var ise gönderebilirsniz çok memnun olurum. Saygılarımla Nuh TOSUNBAYRAKTAR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
çikrik
sevgili erol bey,hala bana bir çıkrık yapmaya vakit bulamadınız mı canım? hala beklemekten ağaç oldum.yapta canım kadeşim seninle şöyle güzel bir av yapalım.sevgiler.:'(
|
Alıntı:
|
çikrik
hadi bakalım kardeşim işllah iyi haberlerini bekliyorum.ama antalyaya gelirkende,(bi zahmet kendine yaparken bemimkinide aradan çıkarıp) getiriverde,burdan şöyle güzel bir av yapalım.kendinize iyi bakın.sevgiler
:helal: |
eskı bır paylaşımı ben sımdı gördum ama sunu söylemek ısterım gercekten muhtesem faydalı bılgıler bu yuzden emegı gecen paylaşım acan tum dostlarımza tesekkur etmek ıstedım...
|
Saat 17:07. |