![]() |
Alıntı:
|
Evet son olarak yarın saat 4:30 kipa önünde buluşuyoruz.
Mangal fikrine herkes açık gördüğüm kadarıyla. Görevi onur abiye verelim akşamdan kafasına göre tavuk sucuk vs. gibi birşeyler ayarlasın. Yem işini halletmek için ise buraya ne istediğinizi yazın ben akşam kıvanç abiye bildiricem yem işini o halledicek. Kim kimle geliyor o kaldı birtek. Serkan abi beni alır benim evdende onur abi yakın onu alırız diye düşündüm. Muvaffak abi Erhan abiyle geliyor kıvanç abi kendi arabasıyla geliyor. Kipanın orda araba azaltıp öyle av yerine intikal edebiliriz diye düşünüyorum. |
Adnan abinin yazdığı mesajı şimdi gördüm. Adnan abinin arabayla gidiş geliş hiç konforlu olmuyor adnan abi benim evin oraya gelse sonra arabayı orda bırakıp serkan abinin arabayla gitsek hem daha ekonomik hemde daha konforlu olur sanırsam.
|
hah şimdi oldu yav..onur hocam pınarın mangallık sucukları çok iyi kısa boğumlu olanlar hemde fiat olarakta uygun..taygun yemi biliyon aman abisi ben başka yem kullanamam..
|
Alıntı:
|
beyler buluşmamız muhteşem olacak inşallah balıklarda muhteşem olur. lütfen bende yok sizlerde varsa iğital makineleri alında bol resim çekelim ve sayfalarımızı şenlendirelim
'''hadi hayırlı traşlar'' keşke diger ilerdeki arkadaşlarımızda olsaydı :'( ... |
Alıntı:
|
Evet abilerim mangal olayını organize ettim. Yemleri hallediyorum az sonra. Kameramın pillerini şarja koydum. Kim kiminle geliyor onuda hallettik. Ehh artık sadece sabahı beklemek kaldı fakat henüz cevat abiden bana bir telefon gelmedi internete giremedi sanırım özelden numaralarınızı atarsanız girdiğinde en azından birimize ulaşır.
|
ahhhhhhhhh ulennnnnnnn ahhhhhhhhh şimdi orada olmak vardı......:'(
|
İlker abicim daha geniş kapsamlı uluslar arası organizasyonlar yapıcaz almanyadan otobüs kaldırıcaz selim abi ve arkadaşları için. edirneden vana kadar her ilden otobüsler kalkıcak şehir hatları vapuru kiralanacak ohoo daha neler neler.
ORGANİZATÖR BARYAM TAGO :D |
Saat 03:11. |