![]() |
Alıntı:
onur kardeşım ben serkandan her şeyı beklerım ama sen beyaz-beyaz takımından çoluk çocuğun nafakasından dolayı ayrılıyosun sağlık olsun:'( :'( :'( barı söyle serkan bıladerım kaç para teklıf ettı.sen gelmesen bıle senın yerın dolmaz bıl.ammmaaaa tago ,rhan,ben zaten bütün sıte benım yanımda serkancığım düşünsün her şey para değıl:bence mavı mor ne dersın:deli: :dans: :dans: |
Alıntı:
yaaaaa sen nekadar rüşvetçı oldun bukadar.çok ayıp yahu opüldünüz serkan kardeşım |
hayırlı uğurlu olsun...
arkadaşlar yeni transferi açıklıyorum defansta sahnelerin vazgeçilmezi anıl kardeşim bu tarihten itibaren bizim takıma alınmıştır..
kıs-ka-nan-lar çatlasın kıskananlar çatlasın.... |
hazır transferler başlamışken tüm katılımcılarımıza sesleniyorum çupilere katliam yaşatmak isteyenler bizim takıma yok abi ben fotoğraf alacam diyosanız hasan abimler sizlerle ilgilenecektir..
|
valla abi ben eskiden beri defans oynarım,son zamanlarda iyice kilolandık ibre 85'e dayandı:oha: . o yüzden top geçer adam geçmez taktiği daha bir ağır basacak bizim takımda, benden uyarması serkancım..;) :D
|
erhan abi ben ileri oynarım maşallah kilomda senden yana kalır değil 87.5 kilocukum.....
|
Taygun satılıktır.... Rakip takım taygunu size bedavaya transfer edebiliriz....
|
arkadaşlar kelimelere dikkat kimseyi satmıyoruz. ağır olalalım molla desinler. ayaklarımız yere basmadan uçmaya çalışmayalım.:hıııı: :hıııı: :hıııı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Merak etme abi Taygun benim sözlerime alınmaz çünki ne sölemeyi kasteddiğimi biliyor.Bide benim taygunla olan dostluğumda ayaklar yerden kesildi uçuyor ;) ... |
Saat 15:13. |