![]() |
1 Eklenti(ler)
Shımanonun yeni çıkan bir makinası,fiyatı bayağı pahalı 399 euro.
|
Eyvallah Selimcim,görünüşü kadar kullanımı da güzeldir muhakkak,lakin yazmış olduğun gibi fiyatı da güzelmiş...
|
selim abi elbette iyi mal iyi para ama buda bizi aşar abi yaaaa
|
1 Eklenti(ler)
İşte iyi mal ve iyi paraya güzel bir makina,,Mitchell 300 XGe,,mitchellin yeni 300 serisi,fiyatı 50-60 euro arası,10+1 bilyalı.
|
Alıntı:
|
sizce arkadaslar bende alba star var hemde 2 tane 1. 1 bilyeli 2.10 bilyeli sizce nasıl alba starlar:oha:
|
Selim abi selamlar...abi geçenlerde aldığım surf kamışıma(3,90 max 90 gr atarlı) yeni bir surf makina almak istiyorum...atış mesafesi diğer kamışların nerdeyse 2 katı,bir de surf makina uydurursam epeyce farkeder diye düşünüyorum...Abi senin tavsiye edebileceğin marka model varmı...burdan taksitle alıcağım için max.100-150 ytl ye çıkabilirim diye düşünüyorum...Bir de teknede banax sx 2000 kullanıyorum sizce yeterli mi...yani sağlam bir balık geldiğinde beni üzermi...şimdiden teşekkürler,saygılar...
|
Selim abi ben bu makinayı alırsam eğer ,hiç kullanmam vitrine atarım hemen gelen giden misafirler görsün diye :P
|
selim abi makineler çok güzel...daha öncede konusu olmuştu ürün güzelse isterse mozambikte yapılmıuş olsun...sanırım alttaki makine de önden kalamalı...son zamanlarda daiwa nın sitesine baktınızmı...fazla makine kullanmamama rağmen için gitti walla...
rastgelsin... |
Alıntı:
|
Saat 23:36. |