RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Makara - Makinelerle İlgili Herşey (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Hangi Makina (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=390)

balıkcı 05-01-2007 15:17

Alıntı:

CaTSiLeNcE tafarından gönderildi
Selim abi ben bu makinayı alırsam eğer ,hiç kullanmam vitrine atarım hemen gelen giden misafirler görsün diye :P

Onu ben bilemem artık vitrinlikmi olur yoksa takım çantasının en iyi yerinde muhafaza edilen malzememmi,ama kulanmayacağınız malzeme almayın en azından bir iki kere kulanmak gerek.

balıkcı 05-01-2007 15:19

Alıntı:

aganta borina borinata tafarından gönderildi
selim abi makineler çok güzel...daha öncede konusu olmuştu ürün güzelse isterse mozambikte yapılmıuş olsun...sanırım alttaki makine de önden kalamalı...son zamanlarda daiwa nın sitesine baktınızmı...fazla makine kullanmamama rağmen için gitti walla...

rastgelsin...

Doğan daiwada çok iyi malzemeler üretiyor,bende malesef iki tane kamışı mevcut olmasına rağmen makinasını almadım bunun nedenide iyi makinasını almak istediğimdir yoksa 20-40 euro arasında bir çok makinası var.

giritli 05-01-2007 17:44

Selim abi benim kullanım şekli atıp bırakmak olucak...at-çek yapmaya niyetim yok abi...dam ın surf makinasına baktım bugün ama fiyatı çok tuzlu geldi(300 civarı)...senin tavsiye edebileceğin marka-model var mı abi...saygılar...

balıkcı 05-01-2007 23:16

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Selim abi benim kullanım şekli atıp bırakmak olucak...at-çek yapmaya niyetim yok abi...dam ın surf makinasına baktım bugün ama fiyatı çok tuzlu geldi(300 civarı)...senin tavsiye edebileceğin marka-model var mı abi...saygılar...

Dam ın surf makinası 300 ha:( yok yok ben bu işe başlayacağım abicim iyi para var bu işte:D :D :D korkun benden malzemeciler balıkcı geliyor;)

balıkcı 05-01-2007 23:59

3 Eklenti(ler)
Onur bir kaç makina resimleri yolluyorum bu makinalar 35-55 euro arası,bu makinalardan zebco olanı bu sitedede üye olan volkan arkadaşımıza almıştık çok memnun olduğunu söylüyor,bu markaların bazılarını internet üzerinden malzeme satan bayilerde gördüm.

katiti 06-01-2007 13:33

Selim Abi sendeki çeşit dükkanlarda olmaz herhalde, sen kesin gir bu işe :D...

igmsva 06-01-2007 15:35

selim abi gel abi yap kesin dönüşü açalım bi dükkan ohhhhhh

giritli 08-01-2007 08:19

Alıntı:

balıkcı tafarından gönderildi
Onur bir kaç makina resimleri yolluyorum bu makinalar 35-55 euro arası,bu makinalardan zebco olanı bu sitedede üye olan volkan arkadaşımıza almıştık çok memnun olduğunu söylüyor,bu markaların bazılarını internet üzerinden malzeme satan bayilerde gördüm.

Selim abi yardımın için çok teşekkür ederim...Ama balzer dışındaki markaları hiç duymamıştım...Bunların teknik bilgileri ve Türkiye'de nerde ya da hangi satış sitesinde bulabileceğim konusunda da yardımcı olursanız çok sevinirim...Saygılarımla...

assos 06-03-2007 15:37

Selim Bey'in bahsetiği makinalar Alman malı..
"Askari" isimli Alman sitesinden incelenebilir.
Rastgelsin,

giritli 07-03-2007 08:16

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

assos tafarından gönderildi
Selim Bey'in bahsetiği makinalar Alman malı..
"Askari" isimli Alman sitesinden incelenebilir.
Rastgelsin,

Selim bey ilginize çok teşekkür ediyorum...Ancak şubat ayında shimano navi xsa7000 modelini aldım....daha çok fazla kullanmak nasip olmadı ama sağlam bir makinaya benziyor...sanırım bununla hem surf hem katiti hem de sırtı avlarımı yapabileceğim...tabiyki kalamasını düzgün ayarlayarak...

Saat 01:31.