![]() |
Alıntı:
Ali Rıza Abim ilginize bende teşekkür ederim.. Tanışmak için gün sayıyorum.. Batuhan kardeşimide listeye ekledim.. Bilginize.. |
Alıntı:
Alıntı:
ÇAĞLAR ava .uğrayıp oradan hayri veya faruk abiyi görün derdinizi anlatın ve gereken hassasiyeti gösterip size gereken yardımı yapacaklardır.gerekirse beni aramalarını söyleyin.bende yardımcı olabiliri alirıza bey:);) |
Hasan kardeşim duyarlılığın için çok teşekkür ederim. Çağlar 'a gidince selamını ileteceğim.Hepinizle görüşmek temennisi ile,sevgi ve saygılar.
|
Alıntı:
|
liste epey kabardı sanırım ;):helal:
yakında rahat edebilmemiz için gereken malzemeler anlatılıp avlak bölgesindeki tehlikeli olabilecek balıklardan söz edilecek.;) umarım hiç kimsenin saçının teline zarar gelmeden hava muhalefetide olmadan hepimiz için güzel bir anı olarak güzel bir gün yaşarız:) saygılarımla :) |
Karareis Yol Haritası
1 Eklenti(ler)
Belki gelecek arkadaşlar arasından yolda zorluk çekebilirler düşüncesi ile genel bir yol haritasını ekliyorum...
|
Alıntı:
Harita güzel.. Doğan.35 Nicli Doğan kardeşimizde Karareis'e gidiş yolunu videolu olarak anlatım yapmıştı .. Onuda hazırlayıp buradan sunacağız.. Bilgilerinize |
erol dostum teşekkürler ;)
|
Alıntı:
pazartesi günü daha aydınlatıcı bir anlatım ile gereken malzemeler vs gibi gerkli olan herşeyi açıklayacağımızı bildiririm.;) saygılarımla :) |
Bişey kalmadı şaka maka.
Yaklaşıyor 23 Nisan :) Hadi bakalım oltalarıda çıkarıp hazırlayalım artık yavaş yavaş. gerçi benim oltalar her daim hazır ama :D |
Saat 13:47. |