![]() |
2 patlak mamun alın daha hesaplı olur, bardak pahalıya geliyor
|
Alıntı:
|
avlamak için değil de başımın ağrısı geçerse uğrarız zıra 4 gündür başağrısı çekiyorum
|
bu poseidon garip ha, gece 2 den 8 e kadar yağmur gösteriyor , meteoroloji ana sayfası yarın aralıklı yağmur gösteriyor detaylarda birşey yok, parçalı bulutlu
|
Beyler,bir aksilik çıkmaz ise ben ve Mehmet arkadaşım gerence taraflarında olacağım.Bir şekilde, ama balıklıova,ama gerence taraflarında ''mıknatıs'' gibi birbirimizi bulacağımıza inanıyorum.
Sırf bu organizasyon dahilinde arkadaşlar ile karşılaşayım diye Çeşmeden tekne teklifini geri çevirdim desem yalan olmaz.Çeşmeden akşamdan balığa çıkan sevgili Mercankatili35 Erdal bey ve sevgili Kaptanımız Ertaç abi şimdi saat 23,30 gibi beni aradılar.Denizde imişler.Deniz öyle güzelmiş ki; çarşaf desek az olur diyorlar....Ertaç abim İshak'cım tam senin havan diye bağıyor...Haaa, bir de açmışlar rakılarını........ Velhasıl deymeyin keyiflerine...... Sözün özü; yarın olta sallayacak tüm arkadaşlara rastgelsin diyorum....... |
birkac gun gecikmeli ogrendim bu organizasyonu, ozellikle daha onceden yazismisligimiz olan muvaffak abi basta olmak uzere sizlerle tanismak icin katilmayi cok isterdim, gene de siz organizasyondayken ben ozdere aciklarinda olta sallandiriyor olacagim, o sebeple hepimize rastgele, bir dahaki sefere birlikte olup tanismayi cok isterim.
iyi muhabbetler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
onur daha çok birlikte olucaz inşallah
|
Saat 23:36. |