![]() |
Alıntı:
|
Evvet arkadaşlar..
Yokmu ben geliyorum..İsmimi yazdırmak istiyorum diyen.. Bakın 100. katılımcıya 1 ay boyunca kahvede çay kahve beleş..;) Sonra vay efendim ben duymadım görmedim demeyin haaaa...:) |
Alıntı:
Son durum 89 kişi .. Haydi bakalım 100. kim olacak..:) |
yüzüncü kişiye söz ;)tuttuğum ilk paşayı organizasyon günü hediye edeceğim :)
tabi tutabilirsem ;) |
ben 99 olasaya kadar bekleyeyim o zaman garanti bir paşayla döneriz en azından...şaka bir yana benide ekleyin ...nasip olursa bende geleceğim..
|
Ya Gözümden Mi Kaçtı Bilmiyorum Fakat Adresi Göremedim Özelden Veya Burdan Yardımcı Olursanız Sevinirm.
|
Öncelikle Herkse Selamlar Saygılar.
Böle Organizasyonlar Düzenlemenizi Çok Beğendim Ve Taktir Ettim. Ellerinize Sağlık. Forumunuzu Gezdim Dolaştım Ve Beğendim Emeği Geçenlere Teşekkür Ederim. Bu Organizasyonda İlk Paşamı Çekeceğim İnş. Şimdiden Herkese Rastgelsin ..! |
Alıntı:
Ancak sizde forum kuralları gereği imza ayarlarınızı tamamlayınız.. Hitapta kusur etmeyelim.. Alıntı:
# Erkan TEZCAN (Erkan35) # Sabriye TEZCAN(Erkan35 Ailesi) # Burak TEZCAN(Erkan35 Ailesi) # Şenay TEZCAN(Erkan35 Ailesi). Evet beyler listede zaten adlarınız var.. |
Alıntı:
İlgine teşekkürler.. |
Sanırım Yanlış Anladınız :) Ben Gideceğimiz Yeri Sormuştm :) Adresi Göremedim Sanırımda Teşekkürler.
|
Saat 11:53. |