![]() |
Güle güle abim yine bekleriz;)
|
Haydi arkadaşlar .. Banada müsade ..
Benimde mesai bitti .. Eee kimi işe kimi eve.. Sizlere keyifli sohbetler.. Geceniz iyi olsun.. |
Selamunaleyküm...
Cümleten günaydınlar.. Hayırlı işler bol kazançlar.. Dün aksam kahveden çıktığımdan beri kimse gelmemiş belli her yer dağınık.. bılaşıklar yıkanmamış.. Olmuyor böyle bilesiniz.. :) :) |
Cümleten selamun aleyküm.
Hayırlı sabahlar hayırlı işler |
Abi kusura bakma aceleyle çıktım .:(
Toplayamadım ocağı Bi daha olmaz abi:D:D:D |
Alıntı:
Günaydınlar Hayırlı işler.. Nasıl olmuş yeni avatarın ?? Hani konu nerede .. Milleti merakta koma yahu.. |
Çok güzel olmuş ellerine sağlık abim.
Teşekkürler. Yazdım konuyu daha okumadınmı:D:D:D |
Alıntı:
Resimler küçük tekrar yükleyelim.. |
Alıntı:
Alıntı:
koskoca kahvede 2 kısımı var:D:D hadı bende geldım 3 barı 4 e tamamlayalım cevırelım bır oyun :P:P:P |
Hoşgeldin yağızım.
Biz hep burdayız sen nerelerdesin bakem. Yap bakalım çayları:D |
Alıntı:
NHadi 4 nücü kim olacak bulun bakalım..:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıştı kaya tepelerine oralarda iyi .. Böyle düz zemin üzerinde ayağı tökezleniyor .. Devirir evelallah..:):):) |
Bigün yapsın bakalım çayına nasıl oluyo
|
Alıntı:
hoppp yatağa Hadi sana iyi istirahatler rüya da gör emi..:D:D:D:D |
Alıntı:
Yapar yapar.. Uyumaktan fırsat bulursa yapar..:):deli::deli: |
İyi istirahatler yağızım yine bekleriz:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak şimdi nasıl merak ettim biliyon mu..:D:D:D |
Nerde bu millet.
Kahve boş kalmış. |
Alıntı:
Baksana kimsecik yok.. |
Haydi arkadaşlar .. Banada müsade ..
Benimde mesai bitti .. Eee kimi işe kimi eve.. Sizlere keyifli sohbetler.. Geceniz iyi olsun.. Kahveden son çıkan ortaliğı toparlayıp Bılaşıkları yıkasın.. Sabahleyin böyle bulmayayım ortalığı..:D:D:D |
Cümleten Selamunaleyküm ..
Günaydınlar.. Hayırlı işler bol kazançlar.. Cumanız Mubarek olsun.. |
Cümleten selamun aleyküm.
Hayırlı cumalar. Hayırlı işler bol kazançlar. |
cumleten hayırlı cumalarrrrrrrr
|
Alıntı:
|
Alıntı:
eeee yaglamak lazım demı abım :D:D:D nede osla kahve servıslerı senden :P:P:P |
Alıntı:
tek care var oda balık yakalamak onun dısında paso uyurum valla :P:P:P hasan abı necatı abı falan hepsı yıı bılırrr heee bırde nede uyumam :D:D:D yemek de bana hıççç uyumam valla :P:P:P:P |
Alıntı:
Alıntı:
Sizlerin de Cuması Mubarek olsun.. Kahveyi söyleyen yapsın ..;):D:D |
Alıntı:
Yemek sırasında benimde gözlerim açılıyo merak etme:D:D:D Yap bakalım kahveleride içelim.;) |
Necati abi ocak işlerini bıraktı.
İş başa düşüyo anlıyacağın.:D |
İş başa düştü gene.
Alın bakalım kahveleriniz.Yanında lokumuda var.;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
İnsan şöyle çokça kor lokumu..;) Yada resemi büyük koy suraya ..:D:D |
Bu işte bi gariplik var ama çözemedim.:oha:
Resimleri ayarlıyorum yinede küçük çıkıyor:'( |
Alıntı:
Yani 125*250 gibi .. Bu boyutuda yüklerken 640 ada ayarlasan küçük çıkar ok..;) Buna dikat et bak bakalım resmin boyutları ne?? |
iyiakşamlar arkadaşlar
|
Alıntı:
Hoş geldin kahveye ama sabahtan beridir kimse yok .. Zarar ettik yine bu gün .. |
Cümleten Selamunaleyküm...:)
Herkeze Hayırlı haftalar dilerim.. Günaydınlar.. Hayırlı işler bol kazançlar...;) Arkadaşlar değerli dostlar Sizlerle bir sitemimi paylaşmak istiyorum..:oha: En son yazdığım mesajın ardından (13-11-2009, 17:30) bu saate kadar kahveye kimseler uğramamış..:confused::hıııı::hıııı: Bunu görünce çook üzüldüm:'( ama işaallah geçen bu hafta sonunun havasının iyi olması nedeniyle herkez balığa gitmiş bu sebepten dolayı kimse uğramamaştır..;) Biraz daha sohbetkar olmamız adına ve de kahvemizin zarar etmemesi adına arada bir uğrayalım..:D:D Acizane sizden talebimdir..;) Kalın sağlıcakla..;) |
Alıntı:
Ben baktım cumartesi kimse olmayınca yazma gereği duymadım. Dediğin gibi inşallah herkes balığa gitmiştir:D:D:D |
Alıntı:
Zaten belli oluyor kahvenin Müdaimleri.. Sen gitmedin o zaman balığa hee??:D |
Saat 22:38. |