![]() |
Gününüz aydınlık kısmetiniz bol şansınız açık olsun. Her keza hayırlı işler bol kazançlar sağlık ve sıhhatler ile yuvalarınızda huzur ve mutluluk eksik olmasın. Balığa gidecekler hayallerindeki. Trofe’yi tutmak nasip olsun.Şen ve esenliklerle.Sevgiyle kalın.Rasgelesin.
|
merhabalar sesi olan varmı
|
Bu gün sabah
Bu gün her zaman olduğu gibi sabah saat 06,00 gibi uyandım ve tabi bu saatten sonra uyku uyunmaz hatta bu geç bile kalktım.Biraz oyalandım çayı ocağa koydum, çayı koyarken baktım güneş hafiften kendini göstermeye başlamış dur dedim bir kaç foto çekip siz can dostlarımla paylaşayım dedim ve işte benim ev Rasathane gibi ismi üstünde ''Şahin Tepesi''Her ne kadar evka-4 diye geçsede Sayın Tansu Çiller bu ismi koymuştu buraya.iyi seyirleriniz olsun.:confused::oha:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu resimler 07,58 ile 08,10 arasında çekilmiştir:helal: |
merhaba canlar ne var ne yok
|
günaydın canlar sağlıklı günleriniz olsun
|
sağlıklı akşamlar havalar iyice kötüleşti dışarıda olanlara ALLAH kolaylık versin
|
günaydın sağlıklı günler
|
cümleten sağlıklı akşamlar
|
günaydınlar sağlıklı günler
|
sağlıklı akşamlar canlar
|
Saat 18:28. |