![]() |
Malesef gidemedik.
Kaldık buralarda öksüz gibi:'(:'( |
Nasipse cumartesi inşallah:deli::D:D:D
|
Alıntı:
Alıntı:
Resimleri bekliyoruz haaa.. Şimdiden Rastgelsin Diyorum..;) |
tunaydın herkeze yenı kalktım daaa :)
ayılmam ıcın bır kahve ıcmem lazım :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Leennnnnn Keelllllll Tünaydın .. Hoş geldin bakem.. Nerelerdesin.. Aldın mı Haberleri.. Ne yapmışlar bizimkiler.. |
Alıntı:
Eyvallah kardeşim hoş geldin iyilik şükür sen nasılsın..?? |
Alıntı:
ama dogan kardesın tam tesekkullu cevat kelle gıbı gıtmıs :D:D:D o almıs bır kac parca |
Alıntı:
Uleee.... Gülünmeyecek kadar deeel.. Doğanım anlasın nasıl proflarda gittiğini ...:D:D:D:D:D Ama helal olsun kardesime .. Yine boş dönmemiş o zaman..:helal::helal::helal::helal::helal: |
Alıntı:
|
yaww bu miçonun gorevı nedır abeyy ben sımdı guvertemı yıkıyacam yoksa :D:D:D:D:D
|
Alıntı:
Helal olsun kardeşime .. YAKIŞIR DOĞANIMA..... :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: |
Alıntı:
Miço makina dairesine iner ve makinaları yağlar kardeş.... Üstübü ve yağ merdivenin altında.. Hemen görevine başla...:D:D:D:D |
Alıntı:
gemı battı valla demedı demeyın :D:D:D ineyımmı makına daıresıne bakın son kararınızmı :P:P:P:P |
Alıntı:
Sen rahat ol.;) |
vayy murat kardes allah razı olsun
|
Necati abi sen gene evde takılmışsın galiba:D
Raporunu göremedik. |
Bende evde takıldım yanlış anlama;)
Ama böyle giderse örgüye başlıcaz:D |
necati abiiiiiiiii hani çaylar.
Bak müşteriler kaçacak ha |
Alıntı:
İn leynnnnnnnnnn:hıııı::hıııı::hıııı::hıııı: Bu kadar zaman boşu boşunamı intibak yaptırdık sana..:confused::confused: :D:D:D |
Alıntı:
Gariban bir devlet Memuruyum..;) Tam ay sonuna dank geldi..:deli: Yani biraz duygusal olarak gidemedik..:rolleyes: Anladın sen onu..:D:D |
Alıntı:
Hadi bakalım nasıl çay demlenirmiş görelim.. Muratım sen yap bakalım çayları .. Hem resim boyutlarına bir bakayım... Acaba küçük bardakla mı? Büyük bardakla mı vereceksin...:D:D |
ahaa ben fıncanda ısterım valla cayı solee demlıııı tavsan kanı olsun tek seker olsun sekerde toz seker deeeel o esmer sekerden olsun :)
anma masraflıyım heee :D:D:D:D:D |
Alıntı:
Yuhhh be kardeşim ..:deli: Burası kahve hane...;);) Cafe deel ki...:hıııı::hıııı: |
Alıntı:
kahvede kısı ne ısterse o gelmezmı :D:D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Le kardeşim burası Hayrat.. Rastgelsin Hayratı .. Çaylar beleş.. Bu güne kadar hiç çay parası aldık mı senden..:D:D |
Alıntı:
o zaman toz sekere bıle razıyım bennn :D:D:D:D:D:D:D |
Alıntı:
He şöyleee..... Şimdi oldu bak... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bekle bakalım biraz..:oha: Halleder kardeşim merak etme ..:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Halledemiyorum bilgisayara format atıldı halen sapıtıyo bilgisayar:D
Çay demleyemiyorum sıra yağızıda:P Hadi bakem yağuzum:helal: |
Alıntı:
Alıntı:
Yağız duydun mu Muratın Tüpü bitmiş..:rolleyes: Sen yap bakalım çayları..:D:D:D Benimki Fincan da olsun..:D:D:D |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mum ateşinde yapyım size hadin bakalım için |
Alıntı:
Of Of OF kardeşim benim .. Teşekkürler emeğine sağlık.. Harika görünüyorlar.. Görüntüsü bile yetti vallaha .... Ama bir şey diyeyim bir sorun var.. Linki Link ekle penceresinden değil resim ekle penceresinden ekle bir daha .. Resim geç açılmasın.. ok ?? |
Öğrencez inşallah
Yavuzzzzzz alacağın olsun bi çay yapmadın bize:'(:D |
Alıntı:
Alıntı:
Yağızzzzzz Kesin uyuyakalmıştır.. Sen ümidi kes ondan.. (YAĞIZdan..;)) |
Hasan abi nerelerde özledik yav:(
Hiç sesi çıkmıyor bu günlerde. |
Alıntı:
Ve de yeğenini nişanladılar onlarla uğraşıyorlardı..:helal:;) Haftaya sesi çıkmaya başlar ..;) Merak etme sen ..:D:D |
Haydi arkadaşlar .. Bana müsade ..
Benimde mesai bitti .. Eee kimi işe kimi eve.. Sizlere keyifli sohbetler.. Geceniz iyi olsun.. |
Bir haftalık ayrılıktan sonra tekrar hayırlı akşamlar diliyorum.:)
|
Saat 22:26. |