RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7606)

Hasan BALIKÇI 06-06-2010 17:24

Vedat KARABİBER
Levent SOLMAZ
İbrahim ÇAVUŞ
Lütfü YILMAZ

Bu kişileride listeye ekleyelim;)

listedeki katılımcı üyelerimizi listede teknelere göre renklendirme yaparak ve kendi guruplarıyla aynı teknelere vermeye gayret gösterelim.;)
bir ara süleyman abi anıl ve taygun bunu ayarlayalım herkes şimdiden hangi teknede olduğunu bilsin.;)
listeyede bu gece saat 23.30 a kadar ilave edelim.;)

adolomorola 06-06-2010 18:21

Son durum 109 kişi oldu sanırım..:)
Ama ben beyenmedim rakamı
110 olsun
Hasan BODUROĞLU
Eklerseniz sevinirim arkadaşlar...;)

Aydın35 06-06-2010 18:39

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 86303)
Vedat KARABİBER
Levent SOLMAZ
İbrahim ÇAVUŞ
Lütfü YILMAZ

Bu kişileride listeye ekleyelim;)

listedeki katılımcı üyelerimizi listede teknelere göre renklendirme yaparak ve kendi guruplarıyla aynı teknelere vermeye gayret gösterelim.;)
bir ara süleyman abi anıl ve taygun bunu ayarlayalım herkes şimdiden hangi teknede olduğunu bilsin.;)
listeyede bu gece saat 23.30 a kadar ilave edelim.;)

Güzel fikir orda yer kargaşası çıkmaz en azından herkes atar eşyalarını hemen tekneye en kısa zmnda çözmek lazım bu işi :)

Hasan BALIKÇI 06-06-2010 18:43

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 86307)
Son durum 109 kişi oldu sanırım..:)
Ama ben beyenmedim rakamı
110 olsun
Hasan BODUROĞLU
Eklerseniz sevinirim arkadaşlar...;)

daha fazlada olabilir bence daha taygun ve anılın eklicekleride olabilir ;)benimde bazı misafirlerim olabilir;)

Ahmet TARİH 06-06-2010 20:17

Hasan ve Süleyman abi iyi geceler.
Katılım listesinin kapanmasına az bir süre kala bir kişiyi daha eklemek istiyorum.
Daha önce bildirdiğim üzere İstanbuldan 3 kişi gelecektik. Şimdi dayımında katılımı ile 4 olduk. Listeye Nurettin ŞEN' i de eklerseniz sevinirim.

Taygun KOCABIYIK 06-06-2010 21:14

Hasan abi liste üzerinde ufak bir çalışma yapmıştık zaten. Yeni eklenenleri vs. yarın gün içinde teknelere taksim edeceğim. Bugün limandaydım yine, organizasyon için son planları yaptık Süleyman kaptanımızla birlikte. Teknelere kaçar kişi yerleştireceğiz belli. Hangi tekneye kaç kişi yerleştireceğiz bir o kaldı :) Dediğim gibi yarın bu işide tamamlayıp hazırlığımızı son günlere bırakmadan bitirmeyi planlıyorum.

Alıntı:

jeosee tafarından gönderildi (Mesaj 86318)
Hasan ve Süleyman abi iyi geceler.
Katılım listesinin kapanmasına az bir süre kala bir kişiyi daha eklemek istiyorum.
Daha önce bildirdiğim üzere İstanbuldan 3 kişi gelecektik. Şimdi dayımında katılımı ile 4 olduk. Listeye Nurettin ŞEN' i de eklerseniz sevinirim.

Ahmet abi dayınızı listeye ekledim.
Haftaya görüşmek dileğiyle :)

Tuncay GÜNAY 06-06-2010 22:31

tüm dostlara gönülden selam. merak ettiğim bir konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. 9 saatlik bir av olacak bizler hiç tekneyle balığa gitmedik o yüzden de fazla bir bilgimiz yok yanımıza neler alacağız ? sadece olta takımlarını alıp gelecekmiyiz? yiyecek içecek gibi şeyler getirebiliyormuyuz.

Aydın35 07-06-2010 07:24

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 86324)
tüm dostlara gönülden selam. merak ettiğim bir konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. 9 saatlik bir av olacak bizler hiç tekneyle balığa gitmedik o yüzden de fazla bir bilgimiz yok yanımıza neler alacağız ? sadece olta takımlarını alıp gelecekmiyiz? yiyecek içecek gibi şeyler getirebiliyormuyuz.

Abi olta takımların,yemlerin,isteğe bağlı termos çayı,birazda apartif bile olsa evde hazırlanmış veya dışardan temin edilmiş yiyecek ve içecekler aklıma bunlar geliyor

kaptankarabulut 07-06-2010 07:53

Listeyi bu gün en geç yarın şekillendirmemiz lazım.Yalnız tüm arkadaşlarıman ricam perşembe günü akşam veya cuma sabahı mutlaka siteye girip son alınacak kararı okumaları.Şu an itibariyle pazar günü hava güzel gözüküyor.Ama kesinlik cuma sabahı belli olur. Onun için siteyi iyi takip edelim.
Yanınızda gelirken olta takımlarınızı yiyeceğini içeceğini herkez kendizi getirsin.Çay bağzı teknelerimizde var bağzılarında yok. Olanlar olmıyanlara ulaştırabildiği kadar ulaştırırlar...

Aydın35 07-06-2010 07:56

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 86340)
Listeyi bu gün en geç yarın şekillendirmemiz lazım.Yalnız tüm arkadaşlarıman ricam perşembe günü akşam veya cuma sabahı mutlaka siteye girip son alınacak kararı okumaları.Şu an itibariyle pazar günü hava güzel gözüküyor.Ama kesinlik cuma sabahı belli olur. Onun için siteyi iyi takip edelim.
Yanınızda gelirken olta takımlarınızı yiyeceğini içeceğini herkez kendizi getirsin.Çay bağzı teknelerimizde var bağzılarında yok. Olanlar olmıyanlara ulaştırabildiği kadar ulaştırırlar...

haklısın kaptanım hava olayı önemli listede bir o kadar önemli herşey planlı giderse bu planlar sayesinde hiçbir ş ekilde vakit kaybımız olmaz orda çoluk çocuk 120 kişi beklemesi iyi değil saygılarımla yapabilicek birşeyim varsa durmayın söyleyin elimden geleni yaparım.

Saat 16:10.